هنر مکالمه یکی از مهمترین هنرها و مهارت هایی است که همه باید به طور کامل یاد بگیرند. نحوه صحبت و صحبت شما شخصیت شما را به دوستان ، آشنایان ، مربیان ، کارفرمایان و همکاران نشان می دهد ، به عبارت دیگر ، نحوه صحبت بی ادبانه منعکس کننده شخصیت وجودی شماست.
اگر مهارت گفتاری خوبی نداشته باشید ، قطعاً در جامعه یا محل کار خود با مشکل روبرو خواهید شد.
وقتی شروع به صحبت با کسی می کنید ، ممکن است در ابتدا ندانید که کجا باید با طرف مقابل مکالمه را شروع کنید و در مکالمه با او مشکلی خواهید داشت و گاهی شخصیت درگیر می شود و دوست ندارید کوتاه صحبت کنید.
برای حل این مشکلات در این قسمت از سبک زندگی مرطوب با ما همراه باشید.
5 نکته مهم و موثر در برچسب برای صحبت با دیگران
1. عزم:
تمجید از دیگران یکی از بهترین راه ها برای شروع مکالمه با شخص مقابل است. از خودتان تعریف کنید و … در را به روی خودتان و طرف مقابل باز می کنید.
فقط به یاد داشته باشید که بهتر است به جای صحبت های بیهوده ، صحبت در مورد لباس ها یا کفش های طرف مقابل شروع شود
به عنوان مثال (کفش های شما زیبا هستند) ، البته ، با این اظهارات طرف مقابل در مورد او صحبت خواهد کرد. خودش این کار را می کند و شروع به صحبت می کند
۲. بحث مختصر:
بحث های کوتاه از دید اکثر مردم می توان گفت که آنها از این موضوع راضی نیستند و بیشتر از بحث های طولانی لذت می برند. خوب ، جالب است بدانید که به مباحث کوتاه در ابتدا بحث کوتاه گفته می شود
، اما در نهایت به مباحث طولانی تبدیل می شود یا به عبارت دیگر بحث کوتاه راهی برای بحث عمیق و طولانی است.
برخلاف آنچه شما فکر می کنید ، مباحث کوتاه بحث بسیار آسان است و با کمی تأمل آن را پیدا خواهید کرد. به عنوان مثال ، به یک رستوران بروید ، ابتدا غذای مورد علاقه خود را سفارش دهید و پس از اینکه سفارش خود را پسندیدید
، در مورد آن نظر دهید و جوانب مثبت و منفی آن را مقایسه کنید ، یا اگر گرم شدید ، بحث در مورد آب و هوا و این Expand را شروع کنید.
تجربه این دو نمونه را نشان می دهد که مکالمه را به راحتی و سریع باز می کنند. توصیه می کنیم از آنها نهایت استفاده را ببرید.
3. سوالات مختلف بپرسید:
اگر قطعاً می خواهید به بحث های کوتاه پایان دهید و وارد یک بحث واقعی شوید ، باید به دنبال فرصت هایی برای تغییر فوری موضوع و ورود به یک بحث واقعی باشید.
سعی نکنید بدون هیچ مقدمه ای وارد یک بحث عمیق و پرمعنا شوید ، اگر می خواهید وارد یک گفتگوی عمیق شوید مراحل را طی کنید و منتظر بمانید تا به قسمت مورد نظر برسید و در این قسمت می توانید مکالمه را تعمیق بخشید.
4. در گفتگو با دیگران تبحر داشته باشید:
این مطمئناً باید واضح باشد ، اما متأسفانه بیشتر اوقات ما آن را فراموش می کنیم و عملی نمی کنیم. اگر با کسی با کلمه ای آرام صحبت کنید ،
بر لبان خود لبخند بزنید و آرام باشید ، شخصیت بهتری نسبت به افرادی که بی ادبانه و با عصبانیت خالص نسبت به طرف مقابل صحبت می کنند ، خواهید داشت.
سعی کنید در حین مکالمه دست ندهید و سعی کنید ارتباط چشمی خود را حفظ کنید و در نتیجه به طرف مقابل بگویید که شما در حال گوش دادن هستید.
5. فقط تماس را قبول نکنید:
این به معنای اجازه دادن به شخص دیگر برای اظهارنظر و صحبت است ، نه اینکه مانع نظرات و اظهارات شود. اگر در این مدت متوجه شدید که فرد مقابل به خوبی به سوالات شما پاسخ نمی دهد و مکالمه کاهش می یابد ، توصیه می شود بلافاصله با ذکر یک خاطره و یک داستان کوتاه فضای شیرین را تغییر داده و به حالت اولیه برگردید.
منبع:
https://www.parsine.com/fa/news/617870/چطور-با-گفتگو-دیگران-را-جذب-کنیم
————————–.
چطور با حرف زدن دیگران را جذب کنیم
نکات مهم و کلیدی در گفتگو با دیگران
5 نکته مهم و موثر در آداب گفتگو با دیگران
1. تعریف کردن :
ستایش از دیگران یکی از بهترین راه ها برای شروع مکالمه با همسرتان است. با تعریف خود و … در را به روی خودتان و طرف مقابل باز می کنید.
فقط به خاطر داشته باشید که بهتر است به جای صحبت های بیهوده ، صحبت در مورد لباس ها یا کفش های طرف مقابل را شروع کنید (کفش های شما زیبا هستند). او در مورد خودش صحبت می کند و شروع به صحبت می کند.
2. بحث کوتاه :
بحث کوتاه در نظر اکثر مردم ، می توان گفت که آنها از آن راضی نیستند و بیشتر از بحث های طولانی لذت می برند. خوب ، جالب است بدانید که در ابتدا بحث کوتاه را بحث کوتاه می نامند ،
اما در نهایت به بحث طولانی تبدیل می شود یا به عبارت دیگر بحث کوتاه راهی برای بحث عمیق و طولانی است.
برخلاف آنچه شما فکر می کنید ، مباحث کوتاه بحث بسیار آسان است و با کمی تأمل آن را پیدا خواهید کرد. به عنوان مثال ، به یک رستوران بروید ،
ابتدا غذای مورد علاقه خود را سفارش دهید و پس از اینکه سفارش خود را پسندیدید ، درباره آن نظر دهید و جوانب مثبت و منفی آن را مقایسه کنید ، یا اگر گرم شدید ، بحث در مورد آب و هوا و این Expand را شروع کنید.
تجربه این دو نمونه را نشان می دهد که مکالمه را به راحتی و سریع باز می کنند. توصیه می کنیم از آنها نهایت استفاده را ببرید.
نکات مهم و موثر در آداب گفتگو با دیگران
3. سوالات متعدد و متنوعی بپرسید :
اگر قطعاً می خواهید به بحث های کوتاه پایان دهید و وارد یک بحث واقعی شوید ، باید به دنبال فرصت هایی باشید تا موضوع را بلافاصله تغییر دهید و وارد بحث واقعی شوید.
سعی نکنید بدون مقدمه وارد یک بحث عمیق و معنادار شوید ، اگر می خواهید وارد یک گفتگوی عمیق شوید مراحل را طی کنید و منتظر بمانید تا به بخشی که می خواهید برسید و در این قسمت می توانید مکالمه را تعمیق بخشید.
4. در گفتگو با دیگران مهربان باشید :
این قطعاً باید روشن باشد ، اما متأسفانه بیشتر اوقات ما این موضوع را فراموش می کنیم و عملی نمی کنیم.
اگر با کسی با کلمه ای آرام ، لبخند بر لب و آرامش صحبت کنید ، شخصیت بهتری نسبت به افرادی که با یک کلمه تیز و عصبانیت خالص نسبت به طرف مقابل صحبت می کنند ، خواهید داشت.
سعی کنید در حین مکالمه دست ندهید و سعی کنید در حفظ ارتباط چشمی کوشا باشید و به این ترتیب به طرف مقابل بگویید که شما در حال گوش دادن هستید.
آداب گفتگو با دیگران
5. صرفا شما گفتگو را در دست نگیرید:
این به معنای اجازه دادن به شخص دیگر برای اظهارنظر و صحبت است ، نه اینکه مانع نظرات و اظهارات شود.
اگر در این زمان متوجه شدید که فرد مقابل شما به سوالات شما خوب پاسخ نمی دهد و مکالمه کاهش یابد ، توصیه می شود بلافاصله با ذکر یک خاطره و یک داستان کوتاه فضای شیرین را تغییر داده و به حالت اولیه برگردید.
منبع:
https://tanzimekhanevadeh.com/psychology/5015-حرف-زدن-دیگران-جذب