از کجا بفهمیم افسرده هستیم؟
افسردگی علائم خاصی دارد و اگر کسی افسرده باشد ، خیلی از اهمیت افسردگی نمی داند.برای دانستن افسردگی ، تالاب را دنبال کنید.
افسردگی علائم پنهانی دارد که می تواند حتی سلامتی فرد را به خطر بیندازد. هرچه زودتر افسردگی را درمان کنید ، بهتر است. بیشتر ما افسردگی کلاسیک را می شناسیم ، با یک بار سنگین ناراحتی و ناامیدی! اما اگر ناگهان دچار معده درد و عصب سریع شوید چه می کنید؟ آیا می توانید ناخودآگاه افسرده شوید؟
ریچارد کراویتز ، استاد دانشگاه کالیفرنیا ، برکلی گفت: افسردگی همیشه یک نوع شدید افسردگی نیست. وی ادامه داد: بیماران دوست ندارند افسردگی را مقصر بیماری خود بدانند ، تا حدی به دلیل اینکه این بیماری را نشانه ضعف می دانند ، اما دلیل دیگر این است که آنها از ارتباط بیماری های دیگر با افسردگی اطلاع ندارند.
وی افزود که درک مسئله کلید حل آن است. زیرا هرچه زودتر بهبود یابید ، بازیابی روحیه شاد و سلامتی آسان تر است. در اینجا 9 نشانه شگفت انگیز و هشدار دهنده آورده شده است که نباید نادیده گرفته شوند.
از کجا بفهمیم افسرده هستیم؟
درد داشتن
افسردگی و درد مسیرهای مشترک و انتقال دهنده های عصبی دارند. مطالعات نشان می دهد که حدود 75٪ از افراد مبتلا به افسردگی از درد مکرر یا مداوم رنج می برند. طبق مطالعه ای که توسط یک گروه کانادایی در مجله Pain منتشر شده است ، افرادی که افسرده هستند چهار برابر بیشتر از افراد عادی درد کمر یا گردن دارند.
کراویتز توضیح می دهد: “هنگامی که در موقعیت منفی قرار می گیرید ، نسبت به تغییرات بدن حساسیت بیشتری نشان می دهید ، بنابراین با دقت بیشتری متوجه ناراحتی می شوید.” ممکن است سردرد و معده درد داشته باشید یا به طور کلی نسبت به درد حساس تر شوید. نتایج یک مطالعه در سال 2008 در Archives of General Psychology یافت شده است
نشان داده شده است که وقتی افراد افسرده درد را تجربه می کنند ، مغز آنها احساسات و مقاومت کمتری نشان می دهد ، بنابراین کمتر توانایی مقابله با درد را دارند.
از کجا بفهمیم افسرده هستیم؟
کاهش یا افزایش وزن
دلیل این اضافه وزن چیست؟ شاید به دلیل خوردن بستنی در نیمه شب ، شاید به دلیل خوردن غذای سرد ، زیرا شما نمی توانید برای آشپزی و خرید صبر کنید. اگرچه غذا خوردن می تواند میزان ماده شیمیایی شاد سروتونین را در مغز افزایش دهد ، اما خوردن احساسی با گذشت زمان باعث افزایش وزن ، احساس گناه و ناراحتی می شود.
یک مطالعه جدید در مجله چاقی نشان می دهد که استرس و افسردگی بالا پیروی از روش های موثر کاهش وزن را دشوار می کند. در مقابل ، برخی از افراد به دلیل افسردگی وزن کم می کنند ، زیرا افسردگی اشتها را کاهش می دهد.
تحریک پذیری
اگر کوچکترین ناراحتی شما را عصبانی کند و عادت جدید شما دمدمی مزاج باشد ، ممکن است افسرده باشید. در مطالعه ای که در سال 2013 در ژورنال JAMA Psychology منتشر شد ، 541٪ از افراد افسرده احساس خشونت ، ترش ، مبارزه ، بی حوصلگی و عصبانیت داشتند. سیمون رگو ، دکتری ،
همکار پروفسور روانشناسی بالینی و علوم رفتاری در دانشکده پزشکی آلبرت انیشتین و رئیس آموزش روانشناسی در مرکز پزشکی. “شما ممکن است هنوز اینجا نباشید ، اما مدت زیادی طول نمی کشد.”
از کجا بفهمیم افسرده هستیم؟
یکی کنار دریاچه روی صندلی عرشه استراحت می کند
شما هیچ احساسی ندارید
احساس نمی کنید؟ بي تفاوت؟ آیا شما بیهوش هستید؟ وی می گوید: “بیشتر ما انگیزه ای برای بیدار شدن در صبح را داریم.” این می تواند کار ، ورزش ، معاشرت یا تهیه صبحانه باشد. “اما برای افراد افسرده ، این انگیزه ها خشک است.” چیزی که روزگاری اشک ما را خسته و لبهای ما را می خنداند اکنون به سختی توجه ما را به خود جلب می کند.
این رفتار زامبی مانند نشانه بزرگی از افسردگی است و می تواند در نگاه افرادی که تاکنون شما را دوست داشته و از شما حمایت کرده اند سرد ، دور و ارتجاع به نظر برسد.
از کجا بفهمیم افسرده هستیم؟
نوشیدن
اگر هر شب چند لیوان الکل می نوشید ، دلیل آن احتمالاً چیزی بیشتر از یک روز سخت است. تحقیقات نشان می دهد که حدود یک سوم افراد افسرده نیز با سو alcohol مصرف الکل مشکل دارند. نوشیدن یک لیوان می تواند استرس روزانه شما را تسکین دهد ، اما لیوان دوم و سوم احساسات منفی مانند عصبانیت ، اضطراب ،
تحریک پذیری و افسردگی بیشتر. لازم به ذکر است که برای سو someone استفاده کسی از الکل ، نیازی به خشونت مست نیست.
از کجا بفهمیم افسرده هستیم؟
شما از فیس بوک جدا نخواهید شد …
شاید از طریق قمار و خرید … به طور کلی از انجام کاری افراطی ، خصوصاً کارهای آنلاین. چندین مطالعه نشان می دهد افرادی که به اینترنت اعتیاد دارند و بیش از روابط واقعی روابط اجتماعی مجازی دارند ، بیشتر دچار افسردگی می شوند. آنها ممکن است نتوانند برای فرار از افکار ، افراد دیگر یا دنیای اینترنت را همراهی کنند
و از احساسات آنها استفاده کنید. گرچه اعتیاد به اینترنت و افسردگی دو مشکل جداگانه هستند ، اما اغلب با هم مرتبط هستند. رگو می گوید: “تلاش برای بهبودی موقت یکی از راه های مقابله با افسردگی است.”
از کجا بفهمیم افسرده هستیم؟
رویا پردازی
آیا اخیراً بیش از حد خواب دیده اید؟ آیا به بازیگر شدن یا عشق آتشین فکر می کنید یا فکر می کنید فرزند همسایه از فرزند شما باهوش تر است یا چشم دیگران به دنبال شما هستند؟ روانشناسان هاروارد نشان داده اند که وقتی ذهن ما معطوف به زمان حال باشد ، احساس خوشبختی خواهیم کرد.
و وقتی ذهن ما مشغول باشد ، ما را رویایی ، نگران و غمگین می کند. اگرچه خواب دیدن در یافتن راه حل های خلاقانه برای مشکلات مثر است ، اما گاهی اوقات ناامیدکننده است.
از کجا بفهمیم افسرده هستیم؟
شما نمی توانید تصمیم بگیرید
تحقیقات دانشگاه کلمبیا نشان می دهد که ما بیش از هفتاد تصمیم آگاهانه در روز می گیریم و بیشتر آنها نیاز به تأمل زیادی ندارند. آیا باید کمی بیشتر بخوابیم یا بیدار شویم؟ لباس خواب را عوض کنیم یا نه؟ آیا باید نرم یا تخم مرغ بخوریم؟ تلویزیون تماشا کنید یا بخوانید؟ Rego می گوید: “وقتی افسرده هستیم ، روند تشخیص دشوار می شود.” “کارهای کوچکی که معمولاً انجام می دهیم به راحتی به یک راه حل بزرگ برای ما تبدیل می شوند.”
موهای خود را شانه نمی کنید.
حتی اگر از ابتدا خودکفا نباشید ، در هنگام افسردگی حتی کمی توجه خود را از دست خواهید داد. مطالعه ای که در سال 2014 روی بیش از 10 هزار نفر انجام شد نشان داد که 61 درصد از افراد با سلامت دهان ضعیف از افسردگی رنج می برند. هرچه مشکلات دندان بیشتر باشد ، شدت افسردگی او بیشتر می شود!
Rego Wetland می گوید: “این یک طیف است.” “بی توجهی به سلامتی و ظاهر فقط وقتی مسئله افسردگی یا ناتوانی است مسئله ساز است.” سرانجام ، عدم توجه به ظاهر نشانه مهمی از مشکلات در شماست. اگر نگران افسردگی هستید ، نگرانی های خود را با یک متخصص در میان بگذارید تا کمکی را که برای بهبود آن نیاز دارید دریافت کنید.
منبع:
https://www.talab.org/scientific/know/چگونه-بدانیم-که-افسرده-شده-ایم.html
——————————————.
چگونه بفهمیم افسرده هستیم؟
یکی از اعضای سازمان روانشناسی و مشاوره کشور گفت: افسردگی یکی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است و مهمترین علت معلولیت در سراسر جهان است و بیش از 264 میلیون نفر در سراسر جهان از این اختلال روانی رنج می برند.
نصیرا مقدم فر ، عضو سازمان روانشناسی و سازمان مشاوره ، گفت: “بسیاری از مردم ، وقتی با بحران روبرو می شوند ، دیدگاه خود را نسبت به زندگی تغییر می دهند و این می تواند منجر به تغییر سبک زندگی آنها شود.
وقتی قاعده زندگی شکسته شود ، روحیه را کاهش می دهد و در نهایت این امر منجر به افسردگی می شود ، اما توجه به این نکته مهم است که هرچه مقاومت بیشتری در برابر مشکلات داشته باشیم
و هرچه مقاومت بیشتری داشته باشیم ، قوانین زندگی ما کمتر نقض می شود و کمتر در معرض اختلالات مانند افسردگی قرار خواهیم گرفت. .
وی افزود: اختلال افسردگی یکی از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است و مهمترین علت معلولیت در سراسر جهان است و بیش از 264 میلیون نفر در سراسر جهان از این اختلال روانی رنج می برند.
دکتر روانشناسی تخصصی ادامه داد: امروزه به دلیل شرایط اپیدمی ، در تاج تائیدگی شدید و یا بعد از تاج دچار افسردگی می شود. این شرایط می تواند منجر به علائم اختلالات روانی مانند افسردگی و حالت های افسردگی شود.
وی افزود: در این شرایط طولانی شدن قرنطینه باعث کسالت ، بی حالی و افسردگی در افراد می شود و باعث واکنش هایی از جمله ترس ، اضطراب ، غم ، از دست دادن علاقه به فعالیت های طبیعی لذت بخش ، ناامیدی ، تحریک پذیری ، عصبانیت ، درماندگی و … می شود.
مقدم فر گفت: البته اگر این واکنش ها کوتاه مدت باشد ، این یک اختلال افسردگی محسوب نمی شود و یک غم است ، در واقع غم و اندوه واکنش طبیعی فرد در برابر هر نوع از دست دادن همراه با غم و غربت است.
اگرچه غم شدید مانند افسردگی ، خواب و اشتها را مختل می کند و منجر به احساس گناه می شود ، اما تفاوت آن با افسردگی موقتی بودن و از بین رفتن آن است.
فرد افسرده از برقراری ارتباط جلوگیری می کند ، اما فرد غمگین از گفتگو استقبال می کند.شاید اختلال خلقی که با ناراحتی خود را نشان می دهد یکی از رایج ترین علائم اختلال افسردگی باشد.
افسردگی زمانی اختلال تلقی می شود که حداقل پنج علامت به طور همزمان و بیش از دو هفته رخ دهد. علائم افسردگی عبارتند از:
۱- احساس ناراحتی، پوچی یا درماندگی از نشانههای اصلی افسردگی است.
۲- کجخلقی، فوران خشم یا پایین آمدن آستانهی صبر به افسردگی و علایم آن مرتبط است.
۳- بیمیلی به انجام فعالیتهای لذتبخش، از رابطه جنسی گرفته تا ورزش نیز از نشانه های اختلالات روانی مرتبط با افسردگی است.
۴- اختلال در خواب، ازجمله بیخوابی یا پرخوابی یکی از نشانه های بیماری روانی افسردگی است.
۵- خستگی و پایین بودن انرژی و زمانی که همهی کارها در نظر فرد طاقتفرسا است، نشانه افسردگی است.
۶- اختلال در اشتها، شامل بیمیلی به غذا و کاهش وزن یا پرخوری و افزایش وزن به ناراحتی اعصاب و این بیماری مرتبط است.
۷- اضطراب، پرخاشگری و بیقراری از نشانههای اصلی افسردگی است.
۸- حرکت، تفکر یا صحبت فرد کند میشود.
۹- احساس بیارزشی و عذاب وجدان، تمرکز روی شکستهای گذشته و سرزنش خود از نشانههای اصلی افسردگی است.
۱۰- اختلال در تمرکز، یادآوری و تصمیمگیری از نشانههای افسردگی شدید است.
۱۱- فکر به مرگ از علائم افسردگی شدید است.
۱۲- درد فیزیکی مثل سردرد یا کمردرد که علت مشخصی ندارد میتوان از علائم افسردگی و کرونا باشد.
مقدم فر گفت: یکی از اهداف مهم در بهبود افسردگی تنظیم ریتم خواب و بیداری و ارتقا. سلامت خواب است. این بدان معناست که خوابیدن در ساعت مشخص و بیدار شدن در ساعت مشخص صبح ، هرچه ریتم خواب و بیداری منظم تری داشته باشد ، در بهبود افسردگی موثرتر است.
خوابیدن بین ساعت 10 تا 12 شب که به ساعت 10 نزدیکتر است ترجیح داده می شود و زمان بیدار شدن از ساعت 6 تا 7 صبح است. اگر ریتم خواب شما نامنظم است ، مثلاً دیرتر از ساعت 12 شب به خواب می روید ، نیم ساعت به تدریج شروع کنید و ریتم خواب خود را به حالت عادی برگردانید.
این روانشناس می افزاید: خوابیدن در روز ممنوع است و حداکثر خواب در روز که خیلی خسته هستید نباید بیشتر از 15 تا 20 دقیقه باشد ، زیرا ریتم خواب شبانه مختل می شود.
وی توصیه کرد: دو ساعت قبل از خواب ، هر فعالیتی انجام دهید و غذای سنگین بخورید ، موسیقی گوش دهید و فیلم های مهیج تماشا کنید که باعث تحریک سیستم دلسوزی می شوند و خواب را مسدود می کنند
، بنابراین قبل از خواب کارهایی انجام دهید که باعث آرامش شما مانند دوش گرفتن شود ، یک لیوان شیر بخورد ، شعر یارمان را بخواند
یکی از اعضای سیستم روانشناسی و مشاوره در کشور خاطرنشان کرد: دمای اتاق خواب را متناسب با دمای بدن حفظ کنید تا نیازی به پتو نباشد.
هر روز صبح بعد از بیدار شدن از خواب (در صورت امکان) خود را در معرض اولین اشعه های خورشید قرار دهید ، ساعت 6 صبح بهترین زمانی است که نور می تواند برای شما مانند یک ضد افسردگی باشد.
از آنجا که افراد افسرده دارای انرژی حرکتی و حرکتی کم هستند ، افزایش تحرک برای آنها بسیار مفید است ، کسانی که در طول روز فعالیت بدنی بیشتری دارند ، امید به زندگی بیشتری دارند و برعکس.
وی ادامه داد: بدن انسان ما طوری طراحی شده است که حرکت کند ، نشسته و منفعل نباشد و خاصیتی دارد که هرچه تحرک بیشتری داشته باشد ، شادابی بیشتری ایجاد می کند و ماهیچه ها بیشتر کار می کنند
، قویتر و آموزش دیده می شوند. “با پیشرفت تکنولوژی ، تحرک انسان کاهش یافته و بروز برخی بیماری ها مانند دیابت افزایش یافته است.
مقدم فر افزود: توصیه ما به افراد مبتلا به افسردگی این است که هر روز صبح ورزش هوازی ، ورزش یا استفاده از تردمیل را به مدت 20 دقیقه انجام دهند و سپس به مدت ده دقیقه دوش بگیرند و این ورزش به تناسب اندام و تجهیزات خاصی در داخل خانه احتیاج ندارد. “آنها می توانند .
وی گفت: توصیه دیگر ما به افراد مبتلا به افسردگی این است كه سعی كنند هر روز حداقل سه مورد مثبت و ارزشمند را در زندگی خود پیدا كنند و این سه مورد را در پایان روز به شخصی بگویند كه احساس مثبت می كنند.
به او بگو چرا این چیزها برای آنها ارزشمند است. در آخر ، توصیه می شود تمرینات یوگا ، از جمله ذهن آگاهی ، تمرینات تنفسی همراه با تمرینات منظم و تصاویر مثبت هنگام خواب انجام شود ، که می تواند در کاهش علائم افسردگی و داشتن نتایج مثبت بسیار مفید باشد.
منبع:
https://www.khabaronline.ir/news/1463592/چگونه-بفهمیم-افسرده-هستیم
به نظر من بیشتر بیکاری افسردگی میاره
همه افسردگی های ما بر میگرده به بی پولی واقعا شرایط سخته
سلام من کلا ا صبح که پا میشم انرژی ندارم نمیدونم افسردم یا نه