چه برنجی بخریم

چه برنجی بخریم؟

با این حال ، روش هایی برای انتخاب برنج با کیفیت مناسب وجود دارد.

امروزه یافتن برنجی که خاطره برنج اصیل ایرانی را زنده کند دشوار شده است. اکنون بازار برنج در انحصار محصولاتی است که به کشورهای دور و نزدیک ایران می آیند و قیمت های نسبتاً مناسب آنها نیز طرفداران آنها را افزایش داده است.

اکثر این پیراهن ها به خوبی رشد می کنند ، بعضی از آنها عطر خوبی دارند اما بیشتر آنها بعد از پخت طعم ندارند و مانند دانه های پلاستیکی سخت می شوند.

کلاهبرداری های زیادی در بازار برنج وجود دارد و حتی اگر مراقب باشید ، باز هم می توانید برنج مخلوط به نام برنج همگن را به خانه ببرید ، اما هنوز راه هایی برای انتخاب برنج با کیفیت مناسب وجود دارد.

همیشه گفته می شود که برنج قدیمی از برنج جدید بهتر است ، به همین دلیل برنج قدیمی نسبت به امسال گران است. دلیل این امر این است که برنج مانند هر دانه دیگری در ابتدا آب کمی دارد که پس از برداشت و خشک شدن

، آب داخل آن تبخیر می شود. وقتی دانه برنج خشک ، سفت و فشرده باشد ، هنگام پخت آب را جذب می کند و حجم آن زیاد می شود و سویا نامیده می شود.

از یک فنجان برنج خوب ، حدود 3 فنجان چلو. این زمان تا رسیدن برنج مرطوب است. به همین دلیل صرف خرید برنج به سبک قدیمی است و البته نتیجه بهتر است. اما برای تشخیص اینکه برنج خوب چیست ، نیاز به تجربه است

، اما اصل کلی این است که برنج ذخیره سازی زیادی ، خشک ، نازک ، سخت و نیمه بلوری دارد و تقسیم بندی آن به راحتی خرد نمی شود.

بنابراین هنگام خرید برنج ، چند دانه از آن را زیر دندان های خود خرد کنید و وقتی این کار به سختی انجام می شود ، مشخص است که برنج جدید نیست.
چه برنجی بخریم؟

 

برای تشخیص عطر و طعم برنج ، یک مشت کوچک از آن را کف کف دست خود بمالید و آن را با دهان – یا به اصطلاح “هکتار” بیرون دهید و سپس بوی آن را بدهید ، اگر برنج عطر دارد ، نمایش داده می شود.

می توانید این کار را به روش دیگری انجام دهید ، یعنی جویدن چند دانه برنج در دهان و امتحان آن.

بیشتر برنج های موجود در بازار دارای دانه های شکسته یا اصطلاحاً نیمه دانه هستند که پس از پخت بر کیفیت برنج تأثیر می گذارند.

بنابراین ، اگر می خواهید یک برنج همگن و بدون نیم دانه داشته باشید ، مقداری از آن را کف دست خود بریزید و سپس توجه کنید که چند درصد دانه نیم دانه است.

با استفاده از این تست می توانید همگنی برنج (یعنی مخلوط نشده) را نیز تعیین کنید. این یک نکته مهم است و یکنواختی برنج بسیار مهم است ، زیرا زمان پخت هر برنج متفاوت است و نمی توان برنج مخلوط را به خوبی از آب خارج کرد.

 

بعد از خرید برنج ، نوبت به رعایت نکات خوب برای نگهداری بهتر می رسد. به یاد داشته باشید که برنج باید در جای خشک نگهداری شود. گرمای طبیعی تابستان به برنج آسیب نمی رساند ، اما رطوبت آن را خراب می کند

، بنابراین محل نگهداری برنج باید از آب و رطوبت دور باشد. انواع آفات می توانند وارد برنج شوند ، از آن تغذیه کرده و درون دانه های آن تخم بگذارند.

برای جلوگیری از حمله این آفات می توانید کمی نمک خرد شده روی برنج بریزید و آنرا زیر و رو کنید تا یک لایه نمک روی دانه های برنج بپوشاند.

پوشاندن کاسه برنج با حوله برای از بین بردن بخار آب و جلوگیری از ورود آفات تازه نیز ممکن است.

منبع:

https://www.beytoote.com/housekeeping/skill/what-can-buy-brass.html

——————.

چگونه مثل حرفه‌ای‌ها برنج بخریم؟

امروزه ، تشخیص برنج خوب دشوار است! به دلیل وجود برنج پلاستیکی ، کشف اصالت آن قبل از کیفیت برنج از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وقتی برای خرید به فروشگاه های آنلاین یا واقعی مراجعه می کنید ، با یک سری مارک ها و مارک های مختلف روبرو می شوید. سپس تعجب می کنید که کدام برنج را بخرید؟

شاید اولین قدم در انتخاب تجربه ای باشد که از خرید قبلی داشته اید و اکنون به دنبال برنجی هستید که از نظر ارتفاع خوب ، کم و به هم نچسبد و البته عطر و طعمی ایجاد می کند که نباید بگویید یا بپرسید!

نکته دیگر محاسبه درآمد و هزینه ماه یا سال است که هنگام خرید و عدم شناسایی برنج مرغوب بسیار موثر است!

برنج ایرانی یا خارجی؟

واضح است که برنج ایرانی با کیفیت و عالی است ، اما قیمت برنج خارجی بسیار ارزان تر است و به همین دلیل برخی از مردم برنج هندی و پاکستانی را خریداری می کنند که حتی برنج بی کیفیت نیز به خوبی رشد می کند و از بین می رود و هر خانم خانه دار تازه کار می تواند آشپزی کند آی تی. در حال آمدن است!

اما بیشتر این نوع برنج های هندی و پاکستانی موجود در بازار برنج با کیفیت خوبی نیست و طعم خوبی ندارد و البته گاهی گفته می شود که آنها در مزارع آلوده پرورش می یابند و …. اگر برنج خانواده نباشد غذای روزانه ، ماکارونی از بعضی از این برنج های خارجی بهتر است!

قد و بالا مهم‌تر است یا عطر و طعم؟

برنج هندی بخاطر قیمت و ارتفاع پایین خریداری می شود. اما برای ارزان شدن می توانید از نیمه دانه و سالسای ایرانی برای مصرف روزانه استفاده کنید که دارای طعم و مزه و ارزش غذایی خوبی هستند. منظور من از پختن برنج هندی برای میهمانان شما نیست!

برای آنها برنج بخرید که ایرانی باشد تا بتوانند به خوبی رشد کرده و بافت خوبی داشته باشند و اگر عطر آن کم است با هنر آشپزی بو و طعم خاصی به غذای خود ببخشید.

کباب ها اغلب از برنج سینه استفاده می کنند ، که بلند و بلند است ، اما عطر و طعم چندانی ندارد ، اما با بوی کباب و روغن حیوانی و چلوکباب رنگ و بو و طعمی می یابد که ارتباط چندانی با برنج ندارد.

برای یافتن رایحه برنج ، مقداری از آن را بین کف دست خود قرار داده و داخل آن بکشید. با توجه به میزان عطر خود می توانید تشخیص دهید.

برنج تازه و کهنه متفاوت است

شکل ظاهری برنج حتی قبل از پختن مهم است. اگر می خواهید برنج خوب رسیده باشد ، لازم نیست تازه باشد. برنج تازه رطوبت دارد و نمی رسد و وقتی پخته می شود حجیم نمی شود.

اگر برنج تازه خریداری کردید ، بگذارید پیر شود و اگر طعم خاص برنج تازه را دوست دارید ، مصرف آن مشکلی ندارد.

تشخیص برنج قدیمی و تازه آسان است. برنج قدیمی سفت و سخت است و شما می توانید برای درک سختی و سختی آن با اجازه فروشنده چند دانه از آن را زیر دندان خود بشکنید.

نشانه دیگر برنج قدیمی ، تیره بودن آن نسبت به برنج تازه است و هرچه تیره تر باشد ، قدیمی تر است.

کشت اول مقوی‌تر است یا کشت دوم؟

اگر استاندارد شما بو و عطر و طعم است ، برنج محصول دوم بخرید که طعم بیشتری نسبت به محصول اول داشته باشد. اولین کشت برنج در ماه آوریل است و برداشت آن در ماه آگوست است.

پس از کاشت اول ، برخی از کشاورزان زمین را برای کاشت دوم و کاشت بعدی آماده می کنند. کاشت دوم در نوامبر و پاییز انجام می شود.

برداشت دوم بیشتر از برداشت اول طول می کشد و برخی معتقدند به همین دلیل و همچنین استفاده از باران های پاییزی و نور خورشید

، برنج حاصل از برداشت دوم از سلامتی و طعم بیشتری برخوردار است.

چین اول معطرتر است یا دوم؟

برخی از کشاورزان پس از برداشت اول و چیدن ساقه های برنج ، مجدداً آبیاری می کنند یا از آب باران (آب باران) استفاده می کنند تا محصول دوم را از محصول اول بدست آورند که به آن محصول دوم می گویند. کیفیت چین دوم بسته به نوع کاری که کشاورزان برای کاشت و برداشت برنج انجام می دهند متفاوت است. اگر با باران تغذیه شود کیفیت آن پایین می آید اما با آبیاری و کوددهی مناسب این برنج عطر و طعم خوبی خواهد داشت که البته به پایان برداشت دوم نمی رسد. دومین برنج چینی ،  در زبان‌های محلی، دونوج،‌ راتون و جگل می‌گویند.

روش تشخیص برنج یک‌دست و برنج مخلوط

نکته مهم هنگام خرید برنج ، حتی با بهترین کیفیت ، این است که این محصول از یک نوع باشد و اصطلاحاً همزن نداشته باشد. اگر برنج مخلوط شود ، پختن مشکل خواهد بود و در حالی که میزبان ها روش پخت آن را می دانند ،

برنج به ته کیسه رسیده است! برای تشخیص برنج خوب و اصلی کافی است که بخشی از آن را کف دست خود بگیرید و با دقت ببینید که اندازه و رنگ برنج یکسان است. اگر برنج نازک و استخوانی باشد ، تمام دانه ها باید اینگونه باشند.

اگر برنج قدیمی می خرید ، همه آنها باید به همان اندازه تیره باشند. اگر دانه سالم خریداری می کنید ، ببینید برنج شکسته ، شکسته و توخالی وجود ندارد.

پس از دیدن برنج ، مطمئن شوید که کپک زده و فاقد آفات است. در اینجا از همان آزمایش دستی بو استفاده شده است. رایحه رایحه ضعیف و متنوعی دارد.

حیف برنج مرغوب است که آبکش شود

بهتر است پخته شود یا آبکش شود؟ مشکل این است! علاوه بر نشاسته ، پروتئین و چربی ، برنج همچنین دارای ویتامین است. به ویژه ویتامین های گروه B به عنوان یک ویتامین کباب کننده مهم وقتی برنج تخلیه می شود ، بیشتر این ویتامین های محلول در آب از بین می روند.

بنابراین ، ارزش غذایی برنج گربه ای بیشتر از آبکش است. برخلاف تصور عمومی ، تخلیه میزان نشاسته برنج را کاهش نمی دهد. زیرا دانه برنج خود حاوی نشاسته است و تا آنجا که می بینید نشاسته وجود دارد.

بنابراین ، اگر اضافه وزن دارید ، مصرف خود را به ویژه برنج پرچرب و پرکالری کاهش دهید.

برنج سفید و جذاب یا قهوه‌ای و پوست‌کلفت؟

برنج قهوه ای همان برنج سفید است اما پوست ضخیم تر است! دانه های برنج دارای لایه ها و پوسته های زیادی هستند و اگر به راحتی لایه بیرونی آن را بردارید ، برنج قهوه ای به دست می آید که هم ارزش غذایی بیشتری دارد و هم طعم بهتری دارد.

این برنج به دلیل وجود این لایه های اضافی ، “برنج دانه ای کامل” نیز خوانده می شود ، حاوی ویتامین های گروه B ، کلسیم ، آهن ، منیزیم ، منگنز ، فسفر ، پتاسیم و … بیش از برنج سفید خوب است. مردم جنوب شرقی آسیا بیش از ما برنج قهوه ای می خورند!

انواع برنج ایرانی از زبان عرضه‌کنندگان حرفه‌ای

برنج ایرانی هم از نظر زمین های زراعی و هم از نظر طعم و بو تنوع زیادی دارد. برنج صدری در گیلان و مناطقی از کشور کشت می شود. پروتئین این برنج بیشتر از سایر برنج ها است و اگر آن را بین دستان خود بمالید ، چربی آن را احساس خواهید کرد.

هاشمی ، دام سیاه ، دام سفید ، دام زرد ، دام سرخ ، سالاری ، حسن سرای ، علی کاظمی ، و شاه پسند از انواع برنج صدری هستند.

برنج طارم که از مازندران می آید ، کوتاهتر و ضخیم تر از پستان است ، اما تقریباً چربی سینه یکسانی دارد. این نوع برنج تا ساعت ها پس از پخت خوب و نرم می ماند.

دیلمانی ، رشتی ، امیری ، مهالی ، موسی ، سنگ ، احلامی ، انباربو (که در لرستان ، اصفهان ، خوزستان و فارس نیز کشت می شود و به آن چمبا نیز می گویند) ، حسنی ، غریب ، (محمدی ، گرده و بینام) ،  برخی از انواع برنج طارم است.

البته از طریق ترکیب دو نوع برنج خوب ، برنج دیگری بدست می آید که کشت می شود. کاسپین ، فجر ، نعمت ، ندا ، هراز و شفق از جمله این برنج های جدید هستند که طعم کمتری نسبت به اصل دارند اما عملکرد بالایی دارند ، به خوبی پخته و خوشمزه هستند.

خانم ها معمولاً درمورد انواع مختلف برنج و نحوه طبخ آن در مهمانی های چوگان یا کلوئه صحبت می کنند. به عنوان مثال ، مهمانان عطر و بوی برنج مورد استفاده میزبان را توصیف کرده و نام و محل فروش را جویا می شوند.

کم کم بحث در حال داغ شدن است و همه از عطر یا خوب و طعم انواع برنج ایرانی صحبت می کنند.

بعضی اوقات در این اختلافات خانوادگی ، یکی از اعضا که به شمال می رود و برنج خوبی می آورد ، او را تحسین می کند و برخی تایید می کنند که او بسیار خوشمزه و معطر است و برخی می گویند خیلی قد نمی کشد و برنج نمی دهد.

مردم در فضای مجازی همین بحث ها را دارند. بازار اجتماعی باسلام گروه “تجربه خرید” در تلگرام دارد که مشتریان این بازار تجربیات خود را در مورد محصولاتی که از سایت باسلام خریداری کرده اند به اشتراک می گذارند و نظرات خود را به اشتراک می گذارند.

چند روز پیش ، یکی از بحث های این گروه تلاش مشتریان برای خرید از غرفه دارانی بود که برنج تهیه می کنند. در این یادداشت ، به تجربه خرید برنج ایرانی از بازار بسلام می پردازیم.

در گروه تجربه خرید ، ناردانه یکی از کسانی است که داستان خرید برنج را از جایگاه محصولات حاج اکبر گیلانی به اشتراک گذاشته است. عطر و بوی برنج برای او بسیار مهم بود. ناردانه میگه:

امروز ناهار را با برنج حاج اکبر پختم. قبل از اینکه آن را داخل قابلمه بریزم ، منتظر شدم تا رایحه برنج شمالی همه جا پر شود ، اما این اتفاق نیفتاد و من بسیار هیجان زده شدم!

ناردانه به نکته مهم دیگری اشاره می کند. به قول معروف چای قوری است و برنج قابلمه! یعنی علی رغم تعریف فروشنده ، گلدان کسی است که کالا را اعلام می کند.

اگر برنج عطر و بوی زیادی دارد ، باید قبل از پخت معطر باشد و البته هنگام استنشاق ، بوی آن باید به همسایگان برسد! تخته نرد ادامه می دهد:

ما همیشه از اصفهان برنج محلی مصرف می کنیم. این برنج شمالی از نظر کیفیت مشکلی نداشت اما من برنج شمالی که همیشه در ذهن داشتم را بو نمی کردم. شاید به این دلیل که ما همیشه برنج بومی می خوریم.

حاج اکبر (عرضه‌کننده برنج): عطر و بو ملاک کیفیت برنج نیست!

سخنان ناردان نشان می دهد که ملاک او نه تنها طعم است بلکه از برنج با کیفیت نیز انتظار دارد. این بحث با گفتگوهای دیگران ادامه می یابد و منجر به پخت و پز مضاعف می شود. در همین حال ، حاج اکبر که برنج ناردان را از جایگاه محصولات گیلانی خود خریداری کرده بود ، وارد گفتگو می شود.

وی به اصالت و یکنواختی محصول خود و این واقعیت اشاره دارد که خود وی نیز با حضور در منطقه فرآیند تهیه محصول را رهبری کرده است. وی همچنین انواع برنج خوب ایرانی را توضیح می دهد. از این توضیحات نتیجه می شود که طبق گفته حاج اکبر ، عطر و بو معیار خوبی برای خرید برنج نیست:

برنج به چند دسته تقسیم می شود: اول ، برنجی که خوب به نظر برسد و بلند رشد کند ، اما طعم و بو زیادی نداشته باشد. مشابه برنج شاه بلوط ، که بیشتر چلوکبابی ها از آن استفاده می کنند و با روغن حیوان یا کره طعم دار می شود. شیرودی و برنج فجر نیز از این گروه هستند.

دوم ، برنج که خوب و همگن به نظر می رسد اما رایحه متوسطی دارد. به عنوان مثال عطر برنج سیاه ، برنج طارم و برنج هاشمی به ترتیب کاهش می یابد اما از نظر طعم خوشمزه هستند.

سوم ، برنج که عطر و طعم بسیار خوبی دارد. مانند برنج علی کاظمی که طعم زیادی دارد و از نظر طعم و مزه هیچ برنجی به آن نمی رسد. البته قیمت آن همیشه سه تا چهار هزار تن بیشتر از گروه دوم برنج است.

چهارم، برنج‌های پایه کوتاه از جهت قد و اندازه که متنوع هستند. مثل برنج‌های لنجان اصفهان، چمپا  و عنبربوی شادگان و اهواز. چمپای شادگان طعمش از بقیه بهتر و از عنبربو کیفیتش بهتر است.

با این حال، برنج لنجان و چمپا که عطر بسیار و طعم جالبی دارند اما ظاهرشان کشیده نیست و اگر روش پختش را ندانید شفته می‌شود.

پنجم ، برنج پر محصول مانند فجر ، که در شیراز کشت می شود. این برنج به دلیل خاک و محیط بکر دارای عطر و طعم خوبی است اما این برنج در شمال معطر نیست و به طور کلی رشد چندانی ندارد.

اما به نظر نمی رسد که ناردان متقاعد شده باشد و معتقد است که برنج خوب باید بوی ساختمان را از بین ببرد ، حتی با استفاده از کپسول یا مخلوط.

برنج هاشمی حتی اگر پخته شود بوی ساختمان را از بین می برد. من حتی برنج را در ظرفهای مخلوط و تهین می پزم و هیچ کس نمی فهمد که آب آن تخلیه نمی شود. تفاوت گربه و ناودان در این است که میهمانان از غذا راضی نیستند و دائما از نحوه انجام غذا می پرسند.

تعدادی از اعضا ، که سلامت و اصالت محصولات برای آنها مهمتر است ، بحث را از برنج خوب به سمت کالاهای دیگر مانند رب گوجه فرنگی و انار ، شکر ، آرد ، روغن و موارد مشابه هدایت می کنند و تجربه خود را در خرید محصولات توصیف می کنند. در یادداشت های بعدی درباره این تجربه ها بیشتر صحبت خواهیم کرد.

جمع‌بندی: ۵ راه تشخیص برنج خوب و با کیفیت

تاکنون مشخص شده است که سلیقه خریداران برنج متفاوت بوده و معیارهای متفاوتی دارد. برنج ایرانی نیز از تنوع و طعم های مختلفی برخوردار است. چندین روش برای تشخیص برنج خوب در زمینه های این یادداشت ذکر شده است. به طور خلاصه:

برای درک عطر و بوی برنج ، مقداری از آن را بین کف دست خود قرار داده و آن را منفجر کنید. از میزان بویایی که می توانید بفهمید.

جدا کردن برنج قدیمی از آن تازه خیلی سخت نیست. برنج قدیمی سفت و سخت است و می توانید با کسب اجازه از فروشنده ، چند دانه زیر دندان بشکنید تا از سختی و سختی آن مطلع شوید.

نشانه دیگر برنج قدیمی ، تیره بودن آن نسبت به برنج تازه است و هرچه تیره تر باشد ، قدیمی تر است.

برای تشخیص یک برنج خوب و معتبر از نوع مخلوط کافی است بخشی از آن را در کف دست نگه دارید و برنج را که به همان اندازه و رنگ است با دقت ببینید.

اگر مواد نازک و استخوانی باشد ، تمام دانه ها باید به گونه ای باشند. اگر برنج قدیمی می خرید ، همه آنها باید به همان اندازه تیره باشند.

اگر دانه سالم خریداری می کنید ، ببینید برنج شکسته ، شکسته و توخالی وجود ندارد. پس از دیدن برنج ، مطمئن شوید که کپک زده و فاقد آفات است.

برای دانستن میزان چربی برنج ، مقداری از آن را بین دستان خود بمالید تا چربی آن احساس شود.

با وجود تعریف فروشنده ، گلدان آن است که کالا را اعلام می کند. قبل از خرید عمده ، مقدار کمی خریداری کنید و چندین بار امتحان کنید ، هم از نظر قد و هم طعم ، کاملاً پخته و خوشمزه.

منبع:

ویرگول

————–.

چه برنجی بخریم؟

خرید برنج و انواع آن

برنج تولید شده در این دو استان در سراسر ایران رواج دارد. دلیل آن واضح است: اگر به استان گیلان سفر کنید و از یک مزرعه برنج یا آسیاب برنج عبور کنید ، غیر ممکن است رایحه آن را بو نکشید و نفس راحتی بکشید.

هنگام بازدید از یکی از این خانه ها با غذای گران قیمت و عجیب مواجه نخواهید شد.

کافی است کمی برنج آب پز را خالی بخورید تا طعم واقعی و منحصر به فرد آن احساس شود. این محصول از استان های شمالی از نظر طعم ، عطر و ماندگاری چنان قوی است که انتقال آن دشوار است ، چه رسد به این که اگر می خواهید جایگزینی برای آنها پیدا کنید ، این محصول پاکستانی ، هندی و جدید است.

فرقی نمی کند برنج ایرانی بپزید یا آن را با املت یا کباب بخورید ، در هر صورت رایحه آن بی نظیر است و خانه را پر می کند. هیچ چیز جایگزین آن نمی شود.

چه نوع برنجی بخریم؟

برای خرید این محصول ، اول از همه ، شما باید با انواع آن باشید ، در غیر این صورت به راحتی فریب می خورید. این محصول به دو گروه اصلی دیر و زودرس تقسیم می شود. در استان گیلان ، کشاورزان به احتمال زیاد انواع دیررس می کارند.

آنها در اوایل بهار برنج می کارند و در تابستان برداشت می کنند. یکی از برنج های مرغوب در استان گیلان که حتماً اسم آن را شنیده اید هاشمی است. به همین دلیل به آن هاشمی می گویند ، زیرا اولین بار توسط آقای هاشمی در استان گیلان کشت شده است.

یکی از ویژگی های این محصول ساقه های بلند و نازک آن است که کاشت سوراخ ساقه را در آن مشکل می کند و در نتیجه از سم کمتری برای کشت آن استفاده می شود.

 

خرید برنج و انواع آن

این محصول از انواع دیگر برنج بلندتر است و از محصولات پرمحصول محسوب می شود ، بنابراین برای کاشت این محصول باید خاک سالم باشد تا بتواند خوشه های خود را حفظ کند. ظاهری چرب و کرکی دارد و رنگ آن سفید کرمی است.

وقتی پخته شد ، حجم آن افزایش می یابد و اصطلاحاً تصفیه می شود. رایحه ، طعم ، شکل ظاهری و ماندگاری پس از پخت و پز ، آن را به یک محصول محبوب در میان کشاورزان و مصرف کنندگان تبدیل کرده است.

منشا و خاستگاه این محصول به برنج بی نام برمی گردد که از آن به عنوان یکی از پربازده ترین محصولات یاد می شود. طول آن به صورت خام به هفت تا هشت میلی متر می رسد.

باید بدانید که کاشت این محصول محدود به استان گیلان نیست و در استان های مازندران و گلستان کشت می شود.

خرید برنج طارم

برنج طارم یکی دیگر از محصولات با کیفیت در این منطقه است. این محصول از شرکت طارم است. طارم شهری در استان زنجان است.

آب و هوا در این استان از رطوبت کمتری برخوردار است ، در نتیجه ، احتمال بیماری های قارچی به حداقل می رسد و این برای استفاده کمتر از سم برای حفظ محصول کافی است.

از انواع این محصول می توان به طارم دیلمانی ، طارم هاشمی ، محلی طارم ، طارم سنگی ، طارم صدری و و. نام های مختلفی که به آن داده می شود مربوط به منطقه زیرکشت یا نام کشاورز است اما معمولاً از یک کیفیت برخوردارند.

اگر میزان نور خورشید و قدرت باروری مناسبی داشته باشید ، محصولی که در انتها برداشت می شود از کیفیت ظاهری و حین پخت برخوردار خواهد بود. به دلیل کیفیت طعم ، رنگ و پخت و پز ، کشاورزان پوست کنده نشده شمال بخصوص مازندران نیز این محصول را می کارند.

برنج و انواع آن 

یکی از بهترین گونه ها طارم هاشمی است. منظور از طارم هاشمی این است که بذر این دو محصول ترکیب شده و سپس کاشته و برداشت می شوند ، نه اینکه بعد از برداشت ترکیب شوند. رنگ برنج طارم سفید خامه ای است. رایحه خوبی دارد و پس از پخت دوباره از سر گرفته می شود.

در حال حاضر می توان گفت که استان مازندزان بیش از سایر استانها طارم هاشمی را کشت می کند و در مقایسه با سایر برنجهای مازندران از کیفیت خوبی برخوردار است. استفاده از بذرهای این محصول در محصول دوم نیز معمول است.

پس از برداشت اول ، کشاورزان محصول دوم را در اواسط یا اواخر تابستان می کارند و در اواسط پاییز برداشت می کنند. طارم کشت دوم نیز عطر و طعم خوبی دارد و طرفداران خاص خود را دارد. استفاده از بذرهای پر محصول برای کشت ثانویه بسیار معمول است.

برنج فجر بخرید

یکی از پربارترین انواع برنج ، فجر است. این محصول از کیفیت مطلوبی برخوردار است و عمدتا در استان مازندران و شهرهای آمل و فریدونکنار کاشته ، نگهداری و جمع آوری می شود.

این محصول برنج اصلاح شده نامیده می شود زیرا برای بهره وری بیشتر از نظر ژنتیکی اصلاح شده است.

از جمله مشخصات این محصول می توان به این موارد اشاره کرد. دانه های آن از نظر اندازه متوسط ​​و معمولاً از سایر برنج ها کوچکتر هستند. دانه ها سفید هستند و می توان گفت تا حدی تیره هستند.

یکی از ویژگی های محصولات با بازدهی بالا ، نداشتن عطر برنج محلی است که در مورد این محصول نیز صدق می کند. خنجر دانه ها و قیمت مناسب قابل توجه ترین ویژگی این محصول است.

خرید برنج شیرودی

اگر به دنبال برنجی هستید که بتوانید آن را با قیمت مناسب تهیه کنید و در مراسم مختلف از آن استفاده کنید ، برنج شیرودی می تواند انتخاب خوبی باشد.

این محصول همچنین یکی از پربارترین موارد است و از لحاظ ظاهری مشابه هاشمی است ، بنابراین شناخت آن نیاز به مهارت و تجربه دارد.

زیرا ترکیب آنها آسان است. . از نظر کیفیت سلیقه و طبخ در وهله اول نیست ، اما سطح مطلوب و قابل قبولی وجود دارد. با این وجود خرید این محصول بسیار بهتر از نمونه های خارجی آن است.

کاشت این محصول در استان مازندران بیشتر از جاهای دیگر است. در آمل چالوس و تنکابن این محصول را می کارند.

نکات کلی برای خرید برنج

هنگام خرید برنج ، می دانید که با رتبه بندی های مختلفی روبرو خواهید شد. برای خرید این محصول باید نکات اساسی را بدانید تا یک خرید دلخواه و مقرون به صرفه داشته باشید.

این که طعم و مزه خوب برنج بدون شک یکی از مهمترین ویژگی های آن است ، اما خرید آن محدود به این ویژگی ها نیست.

مهم نیست که چه نوع می خواهید بخرید ، برداشت سریع ، برداشت اول ، برداشت دوم ، طعم یا دانه بلند. مهم این است که به دنبال محصولاتی باشید که خشک تر و محکم تر باشند. باید بدانید که قیمت برنج که یک ساله است گرانتر است.

زیرا به اندازه کافی خشک هستند. این باعث می شود که بهتر پخته شوند و همچنین باعث می شود که مدت طولانی تری حفظ شوند.

برنج تازه چیده شده هنوز کمی آب در خود دارد ، بنابراین ممکن است به اندازه انتظار ما پخته نشود.

ساده ترین و سنتی ترین روش برای تعیین میزان خشکی و سختی دانه های این محصول ، آزمایش برخی از آنها به صورت خام در زیر دندان هایتان است تا از خشک بودن آنها مطلع شوید.

با استفاده از این روش می توانید طعم آن را نیز درک کنید. با خوردن مربا باید آن را بچشید. هرچه این محصول خشک تر باشد ، سریعتر آب را جذب می کند و در نتیجه حجم بیشتری را هنگام پخت به دست می آورد.

هنگام خرید ، محصول را بو کنید تا بوی کپک زده و کهنه ندهد. دانه های برنج باید یکدست باشند. رنگ انواع برنج ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد اما طیف رنگی آنها سفید یا کرم مات است.

 

حتما ببینید

مدل آبنما سنگی

130+ مدل آبنما سنگی [خانگی، ویلایی]

[accordions id=”1378″] آبنما انواع مختلفی دارد که شما می توانید برای حیاط منزل ، هتل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *