طرز تهیه سوپ کرفس

طرز تهیه سوپ رژیمی با کرفس و هویج و قارچ و جو با شیر و خامه و سیب زمینی xvc jidi s vts

برای تهیه سوپ کرفس ابتدا یک سیب زمینی پوست کنده را با پیاز سبز، کرفس و پیاز خرد شده و کمی نمک و فلفل در ۳ پیمانه آب به مدت ۴۵ دقیقه می پزیم. پس از خنک شدن، مواد را پوره کنید و کنار بگذارید.

سپس سیب زمینی دوم را با کره و شیر می پزیم و پوره را اضافه می کنیم و 15 دقیقه دیگر تفت می دهیم. در آخر خامه را با کمی سوپ مخلوط کرده و اضافه کنید تا سوپ یکدستی به دست آید. سوپ را با لیموترش تازه سرو می کنیم.

در دنیای شلوغ و شلوغ امروزی، گاهی اوقات لازم است کمی استراحت کنیم و با غذاهای سبک و مقوی روح خود را شاداب کنیم. سوپ فروشبا طعم مطبوع و ملایمی که دارد انتخابی ایده آل برای این لحظات است. این سوپ که جزء دستور العمل های بین المللی است، ترکیبی از غذاهای سالم و متنوع است که به بدن انرژی می دهد و احساس سیری طولانی مدت ایجاد می کند.

عناصر مقدار مواد
کرفس4 ساقه
یک پیاز1 قطعه بزرگ
سیب زمینی2 عدد وسط
کره2 قاشق غذاخوری
شیر نر3 فنجان
کرم رنگ1 فنجان
لیمو1 قطعه
پیازچه2 ساقه
نمک و فلفل سیاهکافی
روغنکافی

طرز تهیه سوپ کرفس

مرحله 1: آماده کردن سیب زمینی

برای شروع درست کردن سوپ کرفس به سبک رستورانی، سیب زمینی را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید. تکه های سیب زمینی را در یک قابلمه مناسب قرار دهید تا در مراحل بعدی پخت به عنوان پایه سوپ استفاده شود.

مرحله 2: سبزیجات را اضافه کنید

پیازچه، کرفس و پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با سه پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه به قابلمه سیب زمینی اضافه کنید. این ترکیب سبزیجات طعم و عطری غنی به سوپ می دهد و اساس ترکیب طعمی آن را تشکیل می دهد.

مرحله 3: مواد خام را بپزید

قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب بجوشد. بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید مواد به مدت 45 دقیقه بپزند. این زمان کافی است تا سبزیجات نرم شوند و طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله 4: محصولات پخته شده را خنک کنید

وقتی زمان پخت تمام شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید محتویات کمی خنک شوند. سرد کردن مواد قبل از پوره کردن، قابلیت اطمینان فرآیند را افزایش می دهد و منجر به نتیجه بهتر می شود.

مرحله 5: تهیه پوره سبزیجات

مواد خنک شده را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. این پوره پایه سوپ شما را تشکیل می دهد و باید کاملا صاف باشد تا قوام سوپ تمام شده یکدست و دلپذیر شود.

مرحله 6: سیب زمینی دوم را آماده کنید

سیب زمینی های باقی مانده را خرد کرده و همراه با کره و شیر در قابلمه ای دیگر بریزید. این ترکیب به عنوان یک قسمت خامه ای و غلیظ کننده سوپ عمل می کند.

مرحله 7: سیب زمینی را در شیر بجوشانید

قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید سیب زمینی ها به مدت 15 دقیقه بپزند. این فرآیند سیب زمینی ها را نرم می کند و طعم کره و شیر را با هم مخلوط می کند.

مرحله 8: پوره و سیب زمینی را مخلوط کنید

پوره سبزیجات آماده شده را با سیب زمینی آب پز به قابلمه اضافه کنید و مخلوط را به جوش بیاورید. سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر بپزد تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند و سوپ یکدست شود.

مرحله 9: خامه را اضافه کنید

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و یک ملاقه سوپ داغ اضافه کنید. پس از مخلوط کردن دقیق، این مخلوط را دوباره به قابلمه استاک اضافه کنید. این کار باعث می شود خامه به آرامی با سوپ مخلوط شود و از منسجم شدن خامه در سوپ داغ جلوگیری می کند.

مرحله 10: هم زدن نهایی و تنظیم دما

بعد از اضافه کردن خامه، اجازه دهید سوپ چند دقیقه دیگر روی حرارت بسیار ملایم بماند. در آخر آش کرفس را به ظرف مورد نظر اضافه می کنیم و با لیموی تازه سرو می کنیم.