با احساس تنهایی در رابطه عاطفی چه کنیم؟

با احساس تنهایی در رابطه عاطفی چه کنیم؟

احساس تنهایی در یک رابطه عاطفی مشکل آزار دهنده ای است که بسیاری از زوجین با آن روبرو هستند. این احساس تنهایی در حالی که با هم هستیم می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که با گذشت زمان تکامل یافته اند. کمبود مهارت های ارتباطی مناسب یکی از مهمترین دلایل احساس تنهایی در یک رابطه عاطفی است. در برخی موارد ، احساس تنهایی ریشه در شخصی دارد که نیاز به معاینه و درمان دارد. اگر این مشکل را تجربه می کنید ، در ادامه این مقاله جزئیات بیشتری درباره احساس تنهایی در یک رابطه به شما ارائه می شود که خواندن آن برای شما مفید است.
با یک مشاور تماس بگیرید

احساس تنهایی در یک رابطه عاطفی

احساس تنهایی در یک رابطه عاطفی زمانی اتفاق می افتد که شما و فرد مقابل در یک مکان و با هم قرار داشته باشید اما هنوز نمی توانید با یکدیگر ارتباط برقرار کنید. در این شرایط هر دو احساس ناراحتی می کنید و هیچ ارتباط جسمی و روانی مناسبی بین شما وجود ندارد. نبود یک دوست خوب و صمیمی نیز می تواند یک دلیل باشد. از این گذشته ، باید شخصی پیدا شود که بتواند با او احساس تاسف کند. برای اطلاعات بیشتر در مورد نبود یک دوست خوب و صمیمی کلیک کنید.

همه اینها از نزدیکی عاطفی بین شما و همسرتان روز به روز کاسته و سردی و فاصله بیشتری در روابط شما ایجاد می کند. بنابراین هر دو به تدریج با هم تنهایی بیشتری را تجربه خواهید کرد. بنابراین ، حتی وقتی با فردی در یک رابطه عاطفی هستید ، باید بدانید که چگونه بر احساس تنهایی غلبه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع ، مقاله خود درمانی را بخوانید.

احساس تنهایی در یک رابطه عاطفی: دلایل اصلی
احساس تنهایی ، حتی اگر با هم باشید ، یکی از رایج ترین احساسات در میان مردم جهان است. البته ، در این مورد تفاوت هایی بین جنسیت وجود دارد. به عنوان مثال ، زنان این احساس ناخوشایند را بیش از مردان نشان می دهند. در اینجا برخی از دلایل اصلی این مشکل ذکر شده است:

1. خشونت خانگی

متأسفانه ، خشونت خانگی در بسیاری از خانواده ها گسترده است. افراد به جای اینکه بتوانند از طریق مکالمه های صمیمی و صمیمی مشکلات خود را با یکدیگر در میان بگذارند ، از روش های کلامی تهاجمی مانند تهدید و ارعاب و روش های تهاجمی غیرکلامی مانند ضرب و شتم و پرتاب اشیا استفاده می کنند. این رفتار ، به ویژه در خانم ها ، آسیب های روحی زیادی وارد می کند و شکاف های عمیقی در روابط ایجاد می کند که برای ترمیم نیاز به زمان و مداخله زیادی دارد. زوج هایی که در این شرایط زندگی می کنند از نظر عاطفی از یکدیگر فاصله دارند و اغلب احساس تنهایی و نارضایتی از یکدیگر می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خشونت خانگی کلیک کنید.

2. کار و زندگی شلوغ

اشتغال بیش از حد یکی از مهمترین دلایل افزایش فاصله عاطفی بین زوجین و افزایش احساس تنهایی در آنها است. زوج های زحمتکش مدام از بودن در کنار یکدیگر خسته شده اند و نمی توانند زمان کافی را با یکدیگر سپری کنند و در نتیجه پیوندهای عمیقی ایجاد نمی کنند. برای جلوگیری از این مشکلات ، شما باید بتوانید تعادل کار و کنار آمدن با رابطه عاطفی خود را حفظ کنید. و رابطه خود را در اولویت قرار دهید.

3. عدم حمایت عاطفی

تصور کنید که مادر شما حال خوبی ندارد و شما از این بابت بسیار نگران و مضطرب هستید ، اما شوهر شما تلاشی برای آرام کردن شما و کاهش اضطراب شما انجام نمی دهد. در این شرایط شما نیز ترجیح می دهید سکوت کنید و احساسات خود را با او در میان نگذارید.

در واقع ، زوجینی که نمی توانند رابطه عاطفی خوبی با یکدیگر داشته باشند و در شرایط دشوار از یکدیگر حمایت می کنند ، مسلماً در کنار هم احساس تنهایی بیشتری می کنند.

4. عدم برخورد کافی جسمی

تماس بدنی مناسب و روابط بدنی صمیمی نه تنها به سلامت جسمی شما کمک می کند ، بلکه بیشترین تأثیر را در ذهن شما خواهد داشت. هرچه این تماس ها بین شما کمتر باشد ، فاصله عاطفی بین شما عمیق تر است. برای اطلاعات شکست عشق کلیک کنید.

5. شبکه های اجتماعی

تحقیقات نشان می دهد زوجینی که وقت زیادی را در شبکه های اجتماعی می گذرانند ، از نظر عاطفی بیشتر احساس تنهایی می کنند. دلیلش این است که روابط اغلب در شبکه های اجتماعی اغراق آمیز هستند و فرد پس از مقایسه رابطه با آنها احساس تنهایی می کند (مهم نیست که این رابطه چقدر خوب و سالم باشد).

6. ویژگی های شخصیتی

گاهی اوقات مشکل خاصی در رابطه وجود ندارد و احساس تنهایی در فرد وجود دارد و به عنوان یکی از ویژگی های شخصیتی وی دیده می شود. در این شرایط نمی توان هیچ کار خاصی در رابطه انجام داد ، زیرا مشکلی وجود ندارد ، اما فرد باید وارد شود و ریشه مشکل را پیدا کند. شروع ارتباط عاطفی برای پر کردن احساس تنهایی روش خوبی نیست ، زیرا در این حالت احساس تنهایی شدت می یابد.

چگونه می توان فهمید که تنهایی ریشه در یک رابطه عاطفی یا ویژگی های شخصیتی دارد؟
برای شناختن این موضوع ، ابتدا باید با شریک عاطفی خود صریح صحبت کنید و احساس تنهایی خود را بیان کنید. اگر او در رابطه از اقدامات درست خود صحبت می کند ، اما شما هنوز هم احساس تنهایی می کنید ، به این معنی است که ریشه این احساس در شماست و شما باید روابط گذشته و روحیه خود را کشف کنید. اما اگر احساس می کنید شریک زندگی شما در گذشته وقت بیشتری را سپری کرده است یا اکنون هر دو احساس تنهایی می کنید ، به این معنی است که رابطه به مشکل خورده است و شما باید درمان شوید. با کمک یک روانشناس می توانید تشخیص و درمان احساس تنهایی را در یک رابطه عاطفی تسریع کنید.

تصمیم برای احساس تنهایی در یک رابطه عاطفی چیست؟

برای بهبود این مشکل ، لازم نیست منتظر بمانید تا زمان حل همه مشکلات به صورت خودکار انجام شود ، بلکه باید آگاهانه سعی کنید جو ایجاد شده بین خود را از بین ببرید و یک فضای صمیمانه ایجاد کنید. در اینجا چند نکته برای کمک به شما در انجام این کار وجود دارد:

1. ارتباط کلامی خود را تقویت کنید

برای بهبود هر مشکلی بین زوجین به ارتباط کلامی مناسب نیاز است. برای گفتگوی خوب با شریک زندگی خود نیازی به جستجوی موضوع خاصی برای صحبت در مورد آن نیست. هنگامی که توانستید تجربیات روزمره خود را با یکدیگر در میان بگذارید و به اندازه کافی با دقت گوش دهید ، کافی است ارتباط کلامی مناسب را آغاز کنید. سعی کنید به موضوعات همسرتان توجه کنید و در طول روز درباره آنها صحبت کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد مهارت های ارتباطی کلیک کنید.

2. از مشکلات یکدیگر حمایت کنید

برای اینکه یک حامی در زندگی باشید ، نه تنها باید در دردسرهای بزرگ در کنار شریک زندگی خود باشید ، بلکه در مسائل کوچک روزمره نیز به او توجه کنید. این یک مسئله یک طرفه نیست ، اما زن و مرد باید بتوانند از یکدیگر حمایت و پشتیبانی خوبی داشته باشند ، به طوری که فشار زندگی همیشه روی یک نفر نباشد و منجر به احساس تنهایی نشود. در رابطه

با احساس تنهایی در رابطه عاطفی چه کنیم؟

3- سعی کنید دیدگاه های دیگری را درک کنید

انتظار داشته باشید شوهرتان درباره مسائل مختلف نظرات مختلفی در مورد شما داشته باشد و او همیشه مثل شما فکر نخواهد کرد. در صورت اختلاف نظر ، گاهی قضاوت های عجولانه را کنار بگذارید. به این فکر کنید و سعی کنید از دیدگاه شوهرتان به وقایع نگاه کنید. این به شما امکان می دهد درک و همدلی بیشتری نسبت به یکدیگر داشته باشید. برای اطلاعات در مورد مشاهده لینک اینجا را کلیک کنید.

4. خاطرات خوب خود را مرور کنید

صحبت در مورد خاطرات مشترک و شیرین باعث می شود که این خاطرات در ذهن تجدید نظر شود و احساسات مثبت از آنها ایجاد شود. این باعث افزایش صمیمیت بین شما می شود و به شما کمک می کند تا رابطه نزدیک تری با یکدیگر داشته باشید. برای اطلاعات بیشتر در مورد روابط دختر و پسر کلیک کنید.

احساس تنهایی در یک رابطه عاطفی حرف آخر

احساس تنهایی در یک رابطه عاطفی می تواند از نظر جسمی و روانی بر شما تأثیر بگذارد و منجر به مشکلاتی مانند افسردگی ، اضطراب و عزت نفس پایین شود. حتی در موارد شدیدتر ، افراد ممکن است برای جلوگیری از تنهایی به سو abuse مصرف مواد یا الکل متوسل شوند. اگر این احساسات ناخوشایند شما را آزار می دهد و نمی توانید آنها را به درستی مدیریت کنید ، باید به روانشناس مراجعه کنید. استفاده از خدمات روان درمانی و خانواده درمانی که توسط روانشناسان ارائه می شود رابطه شما را به طور قابل توجهی بهبود می بخشد.

منبع:

https://honarehzendegi.com/fa/Feeling-lonely-in-relationship

—————————————.

چرا در رابطه عاطفی احساس تنهایی می‌کنیم؟

نیلو دردشتی ، متخصص روابط و روانشناسی می گوید: “تنهایی در روابط طولانی مدت بسیار رایج است.” هر کسی در یک رابطه دو طرفه است می تواند احساس تنهایی کند.
دو دلیل کاملاً واضح وجود دارد که این احساس در کشورها در ارتباط عاطفی ظاهر می شود. “دلیل اول این است که مشکلی برای آنها پیش آمده است
و دلیل دوم این است که افراد شریک عاطفی خود را که مسئول پر کردن خلا هایشان است به عهده می گیرند و به سراغ او می روند.” در این میان ممکن است هر یک از طرفین رابطه مقصر باشند

چرا برخی افراد در رابطه خود احساس تنهایی می‌کنند؟

احساس تنهایی در رابطه عاطفی

یکی از مهمترین دلایل احساس تنهایی در یک رابطه عاطفی این است که رابطه آنطور که باید صادقانه نیست و مبتنی بر اصول و احساسات مشترک نیست. طبق آمارهای مرکز تحقیقات پیو (یک مرکز تحقیقاتی در واشنگتن دی سی ، که اطلاعاتی در مورد مسائل ، نگرش ها و روند شکل گیری در جهان فراهم می کند)

در سال 2018 ، حدود 28٪ از افرادی که از زندگی خانوادگی خود راضی نیستند همیشه یا آنها هستند در روابط عاطفی خود اغلب احساس تنهایی می کنند.

این تعداد افرادی را که در خانه و در میان اعضای خانواده خود احساس نارضایتی و ناراضی می کنند افزایش می دهد.

مرکز تحقیقات NORC در دانشگاه شیکاگو (یکی از بزرگترین سازمانهای تحقیقاتی مستقل در ایالات متحده) آخرین مطالعه مشترک خود را در مورد بیشترین تعداد زوج متاهل ناراضی و ناراضی از سال 1974 ، در سال 2016 منتشر کرد.

“تنهایی اغلب بین زوجین رخ می دهد پیوند عاطفی بین یک زن و شوهر ضعیف می شود ، “می گوید: گری براون ، یک درمانگر ازدواج و خانواده. حتی در بهترین روابط نیز چنین احساسی ممکن است.

“وقتی یک یا دو نفر در یک رابطه عاطفی فکر می کنند از یکدیگر جدا شده اند ، احساس تنهایی غرق آنها می شود.”

جنی تیتز ، روانشناس بالینی و نویسنده کتاب چگونه مجرد و شاد باشیم ، در مورد احساس تنهایی در بین زوجین می گوید: «کمبودهای افراد در مواجهه با آسیب دیدگی و انتقادات نیز می تواند منجر به احساس تنهایی در روابط عاطفی شود.

نیازی به ذکر احساسات یا به اشتراک گذاشتن اختلاف نظرها و موضوعات پرخطر یکی از عواملی است که احساس تنهایی بین زوجین را نشان می دهد.

“شما ممکن است با افراد مختلف نزدیک و صمیمی باشید ، اما آنها چیزهای زیادی در مورد واقعیت ها و شخصیت وجودی شما نمی دانند.”

احساس تنهایی در رابطه عاطفی

جالب است بدانید که شبکه های اجتماعی نیز می توانند در افزایش تنهایی افراد نقش داشته باشند. جنی تیتز می گوید: “مقایسه روابط ما با روابط مردم در شبکه های اجتماعی می تواند احساس تنهایی در ما ایجاد کند.

” یک شام خوب را در روز ولنتاین با شریک زندگی خود تصور کنید ، اما سپس وارد شبکه های اجتماعی شوید و ببینید دیگران جواهرات گران قیمت یا دسته های بزرگ و بسیار ویژه دریافت کرده اند. “این باعث می شود شما احساس تنهایی کنید.”

تایتز گفت: “وقتی خود را با رسانه های اجتماعی مقایسه می كنید ، احساس ناراحتی می كنید.” بر اساس این احساس ناخوشایند ، شما فکر می کنید که بین شما و همسرتان فاصله زیادی وجود دارد.

بر این اساس ، شما به تدریج احساس تنهایی می کنید. بنابراین برای اینکه بین خود و شریک زندگی خود احساس تنهایی نکنید ، باید زمان صرف گشت و گذار در شبکه های اجتماعی را مدیریت و کاهش دهید.

“هرچه زمان بیشتری را در شبکه های اجتماعی بالا و پایین کنید ، در روابط عاطفی خود احساس تنهایی بیشتری خواهید کرد.”

طبق مطالعه ای که در سال 2017 در مجله پزشکی پیشگیری انجام شد ، افرادی که بیش از دو ساعت در روز در شبکه های اجتماعی می گذرانند دو برابر بیشتر از افرادی که روزانه فقط نیم ساعت در شبکه های اجتماعی می گذرانند ، احساس تنهایی می کنند.

گاهی تنهایی می تواند یک احساس درونی باشد که مقدم بر یک ارتباط عاطفی است. طبق تحقیقی که در سال 2016 منتشر شد ، تنهایی ممکن است یک ویژگی درونی باشد که به طور پیش فرض در افراد خاصی وجود دارد.

برخی از افراد به دلیل ویژگیهای ژنتیکی ارثی ممکن است در طول زندگی خود احساس تنهایی بیشتری کنند. نیلو دردشتی ، یک رابطه و روانشناس توضیح می دهد:

“رسیدن به یک رابطه عاطفی و استفاده از آن به عنوان ابزاری برای درمان احساسات ناخوشایند مانند تنهایی به هیچ وجه راه حل خوبی نیست.

” افراد معمولاً امیدوارند که با ورود به یک رابطه جدید همه مشکلاتشان حل شود و آنها برای احساسات ناخوشایند خود راه حل مناسبی پیدا کنند ، اما در حقیقت این راه حل جواب نمی دهد. “مرد مقابل شما مردی نیست که بتواند تنهایی شما را از بین ببرد.”

از کجا بفهمیم که احساس تنهایی ما مربوط به خودمان است یا ریشه در رابطه عاطفی‌مان دارد؟

اگر حقیقت را می خواهید ، تشخیص ریشه تنهایی آسان نیست. جوشوا روزنتال ، روانشناس بالینی و مدیر گروه کودک و نوجوان درمانی منهتن گفت: “اولین قدم برای شناسایی اساس تنهایی درونی شما در یک رابطه عاطفی ، صحبت با همسرتان در مورد احساسات واقعی شماست.

” اگر در حین مکالمه شریک زندگی شما می تواند از شرایطی که برای بهتر شدن احساسات شما ایجاد کرده و همچنان در شما احساس تنهایی می کند ، مثال بزند ، پس ریشه احساس تنهایی جایی متفاوت از ارتباط عاطفی شما است. “در شرایطی مانند این ، احتمالاً تنهایی شما بیش از مسئله ارتباط با شخص دیگر است.”

روزنتال ادامه داد: “اگر با چنین شرایطی روبرو هستید ، بهتر است ریشه تنهایی خود را در روابط گذشته و روحیه درونی خود جستجو کنید.

” درشتی توضیح می دهد: “به محض اینکه احساسات اولیه در یک رابطه به پایان رسید ، افراد احساس بسیار تنهایی می کنند و فکر می کنند دیگر توسط شخص مقابل قابل درک نیستند.

” یکی از دلایل این احساس تنهایی این است که افراد دوباره خود واقعی خود را کشف می کنند. “بنابراین آنها باید ریشه های این احساس تنهایی را در خود پیدا کنند.”

دارسی و روزنتال بر این باورند که اگر بعد از صحبت با شریک زندگی خود دوباره احساس تنهایی کنید ، ممکن است رابطه شما دچار مشکل شود و طرف مقابل نیز احساس تنهایی کند.

دارشتی گفت: “طبق تحقیقاتی که در سال 2009 در مجله روانشناسی جامعه و شخصیت منتشر شده است ، تنهایی حتی می تواند مسری باشد.”

دارسی ادامه داد: “اگر شما و شوهرتان در یک رابطه دو طرفه احساس تنهایی می کنید ، باید احساسات خود را در تمام جنبه های رابطه خود در نظر بگیرید.” این خیلی مهم است.

آیا وقتی با هم هستید احساس تنهایی بیشتری می کنید؟ آیا شما مانند فردی احساس تنهایی می کنید که بیش از قبل از شروع رابطه است؟ آیا احساس می کنید شریک زندگی شما در گذشته بیش از اکنون برای شما مهم بوده است؟

اگر پاسخ همه این سال ها مثبت است ، به این معنی است که چیزی در رابطه شما از بین رفته است. این معمولاً هنگامی اتفاق می افتد که دو طرف اتصال از هم جدا شوند.

“اگر در روابط خود بیشتر اوقات احساسات مشابهی دارید ، این می تواند به این معنی باشد که هر یک از شما در جهات مختلف حرکت می کنند و با یکدیگر همسو نیستند.”

چگونه در یک رابطه بر احساس تنهایی خود غلبه کنیم؟

اگر احساس تنهایی به رابطه عاطفی شما آسیب می رساند و انتظار دارید این اتفاق بیفتد؛ وقت آن است که او را رها کنیم و حرکت کنیم.

براون می گوید: “اولین قدم برای حل چنین مشکلی این است که با خود و احساسات خود صادق باشید.” سپس از شریک زندگی خود بخواهید که برای یک سری مکالمات مهم آماده شود.

برای اینکه همسرتان نتواند در مکالمات دو طرفه ناخودآگاه قضاوت کند ، باید احساسات خود را به روشنی و ساده بیان کنید. “از این طریق او دقیقاً از احساس و تجربه شما آگاه خواهد شد.”

براون گفت: “با همسرتان در شرایطی صحبت کنید که مطمئن باشید از او دفاع نمی کند.” اگر در برابر مشکلات آسیب پذیر هستید ، سعی کنید آنها را شناسایی کنید. احساسات خود را بسیار صادقانه و با لحنی مهربان و دوستانه ابراز کنید.

به عنوان مثال ، می توانید احساسات خود را اینگونه بیان کنید: «من می خواهم درباره آنچه در دنیای درونی من اتفاق افتاده با شما صحبت کنم.

و من به شما ایمان دارم “من اخیراً بسیار ناراحت شده ام ، اما این بدان معنا نیست که شما را مقصر می دانم ، من فقط یک تجربه ناخوشایند داشته ام که می خواهم با شما به اشتراک بگذارم.”

براون می افزاید: “افزایش مشکلات استرس زا که ممکن است در شریک زندگی شما وجود داشته باشد می تواند حواس او را پرت کرده و او را از توجه کامل به حرفه شما دور کند.

وی گفت: “شما باید به دیدگاه همسرتان گوش دهید و اگر متوجه شدید كه او نیز می خواهد مشكل را حل كند ، می توانید گفتگو را در جهت دیگری ادامه دهید و در مورد حل مشكلاتی كه به رابطه شما آسیب زده صحبت كنید.”

احساس تنهایی در رابطه عاطفی

تایتز توصیه می کند: “اگر فکر می کنید به کمک بیشتری نیاز دارید و نمی توانید به تنهایی مشکلات خود را حل کنید ، بهتر است قبل از اینکه رابطه شما دشوارتر شود به یک درمانگر مراجعه کنید.

” اگر احساس می کنید در موضوعات گیر کرده اید و در عین حال برای روابط خود ارزش قائل هستید ، از روش های درمانی زوجین استفاده کنید و در کلاس های آموزش مهارت های زوجین شرکت کنید.

“یادگیری مهارت های مربوط به بهبود روابط بین زوجین می تواند به شما یاد دهد که چگونه قبل از صحبت با شریک زندگی خود و جلوگیری از چالش های جدید ، احساسات خود را مدیریت کنید.

بعد از تمام این مراحل ، اگر همسرتان از هیچ کمکی برای بهبود احساس تنهایی شما دریغ نمی کند ، اما این احساس هنوز برای شما وجود دارد ، بهتر است به دنبال راه هایی برای بهبود وضعیت درونی خود باشید.

برای حل مشکلات خود از یک درمانگر کمک بگیرید. دشتاتی توصیه می کند: “در چنین شرایطی بهتر است از درمانگران کمک بگیرید.” “اگر تحت فشار هستید ، به خود نگاه کنید و بر حل مشکلاتی که در رابطه شما تأثیر گذاشته اند تمرکز کنید.”

تجربه نشان داده است که رفع احساس تنهایی معمولاً به تنهایی امکان پذیر نیست و ما باید با مردم ارتباط برقرار کنیم. اما داستی برای تسکین احساس تنهایی ، توصیه می کند برای حل این مشکل در فعالیت هایی مانند مراقبه شرکت کنید.

به این ترتیب فعالیتها افراد را مجبور به كنترل خود می كنند. در واقع ، کلید حل مسئله این است که “اگر می خواهید با تنهایی خود راحت باشید ، نباید از تنها ماندن فرار کنید.

” با تنهایی روبرو شوید و سعی کنید بفهمید چه اتفاقی می افتد وقتی تنها هستید و احساسات درونی خود را. به این ترتیب مشکل اصلی را پیدا خواهید کرد و می توانید برای حل آن تلاش کنید.

منبع:
https://www.chetor.com/170128-احساس-تنهایی-در-رابطه-عاطفی/

حتما ببینید

بهترین راههای آموزش نظم به کودکان در رده های سنی مختلف

بهترین راههای آموزش نظم به کودکان در رده های سنی مختلف

آموزش نظم و انضباط کودک یکی از اصلی ترین دغدغه های خانواده ها در رابطه …

2 نظر

  1. مهم نیس یکی میره یکی بهترش میاد

  2. من میگم افسردگی نداره هرکسی میاد زندگیمون یه تاریخ انقضایی داره و باید گذشت و زندگی کرد
    زندگی ادامه داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *