یوگرافی رضا یزدانی و همسرش
- نام:رضا
- نام خانوادگی:یزدانی
- تاریخ تولد:1352/7/24
- محل تولد:تهران
- همسر:شبنم لالمی
- سبک :راک ، پاپ راک
- ساز(ها):گیتار آکوستیک ، گیتار الکتریک
- سال های فعالیت:1377 تا کنون
بیوگرافی رضا یزدانی
رضا یزدانی ، متولد 24 مهر 1353 ، خواننده ، موسیقی دان ، آهنگساز و بازیگر اهل تهران است. وی از نوجوانی با موسیقی درگیر بود. وی در نواختن گیتار به ویژه گیتار الکتریک تخصص دارد.
وی لیسانس مهندسی چوب و کاغذ دارد.
من دویدم که دندانپزشک شوم
به دلیل حرفه پدرم ، دندانپزشکی مشکل شماره یک خانواده ما بود. پدرم بسیار مراقب تحصیل بود ، اما من خیلی از مدرسه غافل شده بودم و شیفته آواز بودم. آرزو داشتم که تمام وقتم را با موسیقی بگذرانم. اما جو جامعه ما در این شرایط ، به دلیل جنگ ، به گونه ای نبود که بخواهم به موسیقی بروم. به همین دلیل بیشتر وقتم را در ورزش ، به ویژه فوتبال گذراندم.
عکس های رضا یزدانی
علاقه به فوتبال
راستش من دروازه بان خوبی بودم و سالها بازی کردم تا وقت دانشگاه رسید. یکی از دوستانم از آلمان برایم یک گیتار برقی به عنوان یادگاری آورد. در آن زمان گیتارها در ایران بسیار کمیاب بودند و چون بسیار گران بودند ، با کمک خودم توان خرید آنها را نداشتم. پدرم هم چون تمرکزش روی درس من بود ، مخفی نمی شد که برایم گیتار بخرد. به هر حال ، گیتاری که دوست من برای من خریداری کرد باعث نواختن موسیقی من شد و باعث شد موسیقی را جدی بگیرم.
دندانپزشک تجربی من
در تابستان ، چون اوقات فراغت زیادی داشتم ، با پدرم به عنوان دستیار کار کردم و در آن مدت آنقدر پیشرفت کردم که توانستم به عنوان یک دندانپزشک باتجربه کار کنم. من هرگز فراموش نخواهم کرد وقتی پدرم عمل را انجام داد ، من بخیه ها را زدم. با این حال ، من علاقه ای به انجام این کار برای کارهای آینده خود نداشتم. بنابراین تصمیم گرفتم که آنچه واقعاً باید انجام دهم این است که یاد بگیرم چگونه این کار را به درستی انجام دهم.
یک حرکت جالب از رامبد جوان و رضا یزدانی در خندوان
آهنگ کارت کار من است
هر خواننده هنگام انتخاب آهنگ سبک و دیدگاه خاص خود را دارد. من آهنگ هایی را که اجرا می کنم برای بیان افکارم دوست دارم ، بنابراین در مورد آهنگ بسیار سختگیرم. من فکر می کنم آهنگ مهمترین قسمت آهنگ است. من از انتخاب یک آهنگ از یک آلبوم ناراضی هستم. من واقعاً سعی می کنم آهنگی را انتخاب کنم ، خصوصاً اکنون که دیگر با یک ترانه سرای کار نمی کنم و از ترانه سرایان مختلف آهنگ دریافت نمی کنم. به نظر من ، “ترانه” اثری هویتی است و تمام تلاش برای انتخاب مضمون آواز به نتیجه ای که می خواهد ارزش دارد.
پاداش برای عصیان
اگر آنها به من بگویند که برجسته ترین خصوصیات اخلاقی چیست؟ بدون شک من می گویم قدرت ریسک پذیری. در طول این سالها من همیشه سعی در خطر کردن داشته ام و می خواهم تا آخر عمر با ریسک های بزرگی زندگی کنم و از این ترس ندارم. من معتقدم کسی که در دنیای هنر ریسک نکند خیلی زود فراموش خواهد شد و این شورش و ریسک است که باعث می شود یک هنرمند دوام بیاورد !!
رضا یزدانی و نفیسه روشن
پانزده سال در راس
من در سال 1978 با آلبوم “شهر دل” وارد صحنه موسیقی شدم و اکنون ، پانزده سال بعد ، احتمالاً یکی از معدود خوانندگانی هستم که هنوز هم می مانم و کار می کنم و نه تنها از آن دوره که شروع کردم ، اما پیشرفت هم کردم. شاید دلیل این امر این باشد که من موسیقی خود را در یک سطح نگه ندارم و آن را با توجه به شرایط فعلی جامعه به جلو بردم و تغییرات زیادی در آهنگ ، ملودی و تنظیمات ایجاد کردم.
من تماشاگر قوی فیلم هستم
من همیشه به سینما و تماشای فیلم علاقه مند بوده ام و تماشای فیلم یکی از برنامه های ثابت زندگی من است. به همین دلیل می توان من را یک بیننده قوی فیلم دانست. من بایگانی بسیار مفصلی از فیلمهای معروف جهان دارم. من معمولاً فیلم ها را در سبک ها و زمینه های مختلف تماشا می کنم. این به من اجازه می دهد تا با فیلم ها در سبک های مختلف آشنا شوم و از کارهای روز مطلع شوم.
من فردی با حافظه هستم
من فردی با خاطرات هستم و دلتنگی نقش زیادی در زندگی من دارد. فکر کردن در مورد چیزهای قدیمی به من احساس آرامش و امنیت می دهد. در چهل سالگی ، فرد احساس نوستالژی بیشتری می کند و احساس می کند روزگار گذشته چقدر بهتر شده است. برای من ، بافت قدیمی خانه ها از آپارتمان های مدرن جذاب تر است. وقتی آواز را روی برج خواندم ، گوشه گوشه ذهنم همان چیزی بود که این ساختمانهای بلند در پایین خیابانهای باریک قدیمی می خواستند. آنها مقداری هوا و دید از من گرفتند.
کودکی رضا یزدانی در آغوش پدر
حقوق رضا یزدانی
رضا یزدانی خواننده پس از اصرار مهران مدیری درآمد ماهانه خود را اعلام کرد. رضا یزدانی در برنامه دورهمی و با اصرار مهران مدیری ، پس از عذرخواهی مکرر از درآمد ماهانه خود ، گفت. بعد از اینکه بارها و بارها گفت که درآمدش هر ماه متفاوت است ، سرانجام گفت که 10 میلیون تن درآمد دارد. وی گفت به هیچ وجه و به هر دلیلی حاضر نیست که موسیقی را کنار بگذارد اما کار در سینما غیرممکن است ، اگر موسیقی را رها کند ، اگر سینما نباشد فوتبالیست می شود و در غیر این صورت مدیریت خواهد کرد. . وی در پاسخ به مهران مدیری در مورد اینکه بدترین خواننده ایران کیست ، او کنار رفت و گفت که در ابتدای انتشار آلبوم آنها یک بار به صدای ده یا دوازده خواننده گوش داده است.
ازدواج رضا یزدانی
رضا یزدانی سالها با شبنم لالمی ازدواج کرده و یک فرزند دختر دارد.
عکسهای رضا یزدانی و همسرش به همراه دخترش
فعالیت حرفه ای
رضا یزدانی موسیقی حرفه ای را از 25 سالگی آغاز کرد و در سال 1998 برای تئاتر بحث برانگیز دادگاه آهنگسازی و آواز خواند و در صورت بارندگی در سال 1999 تئاتر را آهنگسازی و آواز خواند.
آلبوم اول
یک سال بعد ، رضا یزدانی موفق شد اولین آلبوم خود را با نام شهر دل در بازار موسیقی منتشر کند. این آلبوم شامل اجرای ابیات مولانا با آهنگسازی یزدانی است.
رضا آهنگ جدیدی سوار شد
فعالیت در سینما
رضا یزدانی خوانندگی و آهنگسازی برای سینما را از سال 2004 و با کار بر روی فیلم های مسعود کیمیه آغاز کرد. “قضاوت” ، “رئیس” و “دادگاه خیابان” از جمله فیلم هایی است که رضا یزدانی در آنها بازی کرده است و برای خوانش تلویزیونی عناوین “مرگ تدریجی یک رویا” است. رضا یزدانی همچنین چندین آهنگ (از جمله تیتراژ) را برای سریال قلب یخی خوانده است.
بازیگری رضا سوار شد
از جمله فعالیت های رضا یزدانی می توان به نقش وی در فیلم تهران تهران به کارگردانی مشترک داریوش مرجوئی و مهدی کرم پور اشاره کرد که موسیقی فیلم را نیز ساختند. رضا یزدانی نیز در فیلم سینمایی کارگردان مهدرضا خاکی نقش تاریکی ندارد.
رضا یزدانی در فیلم اینجا تاریک نیست
کنسرت های رضا یزدانی
پس از انتشار آلبوم هیس، یزدانی شروع به اجرای چندین کنسرت در تهران و دیگر شهرها کرد که در کنسرت مربوط به 26 اسفند ماه 1389 با اجرای حماسی ترانه خلیج فارس تمامی تماشاچیان را به ایستادن در سالن وا داشت.
رضا یزدانی آلبوم ها
- شهر دل (1379)
- پرنده بی پرنده (1382)
- هیس (1385)
- ساعت 25 شب (1389)
- ساعت فراموشی (1390)
- خاطرات مبهم (1391)
- ساعتا خوابن (1392)
- سلول شخصی (1393)
- “نوستالژی (تصویری)” (1394)
- دوئل در آینه (1395)
سینمایی
- – حکم (1383)
- -رئیس (1385)
- -محاکمه در خیابان (1387)
- – گام های معلق (1387)
- -کیفر (1388)
- – طهران تهران (1388)
- – بوی گندم (1389)
- – خودزنی (1390)
- – خط ویژه (1392)
- – متروپل (1392)
- -360 درجه (1393)
- – من ناصر حجازی هستم… (1394)
اجرای رضا یزدانی در دورهمی
بازیگر
- طهران تهران (1388)
- بوی گندم (1389)
- تیک آف (1394)
- سوفی و دیوانه (1395)
- کروکودیل (1396)
- تعطیلات رویایی(نوروز1397)
جوایز رضا یزدانی خواننده
- برنده ی تندیس حافظ جشن سینمایی دنیای تصویر برای سومین بار برای ترانه فیلم طهران تهران / مرداد 1390
- برنده ی تندیس حافظ جشن سینمایی دنیای تصویر برای دومین بار برای سریال مرگ تدریجی یک رویا / 1388
- خواننده ی برگزیده ی جشن وبلاگ پارسی (پرشین بلاگ و محیط زیست) برای اجرای ترانه برج / 1385
- برنده تندیس حافظ جشن سینمایی دنیای تصویر برای ترانه ی فیلم حکم / 1384
مصاحبه با رضا یزدانی
فضای متفاوت موسیقی رضا یزدانی در سالهای اخیر ممکن است هر روزنامه نگاری را وسوسه کند که یک بار حرف هایش را دنبال کند. جاذبه ای که طرفداران روزافزون رضا یزدانی در حال شتاب گرفتن است و علاوه بر همه اینها ، او بارها با یکی از بزرگترین کارگردانان سینمای کشور ، مسعود کیمیایی همکاری کرده است ، آلبوم جدیدی منتشر کرده و به عنوان بازیگر در چندین فیلم ظاهر شده کارهای سینمایی و اخیراً صحنه تئاتر همه بهانه ها را به من داد تا یک گفتگوی گرم با رضا یزدانی ترتیب دهم …
آیا انتشار آهنگ تیتراژ از مجموعه های تلویزیونی و فیلم های سینمایی باعث می شود که خواننده ای شبیه یک شخص شود یا زیاد جلوی پنجره را بگذارد؟
ببینید ، این بستگی به این دارد که خواننده موسیقی کپشن را از چه سریال یا فیلمی بخواند و اینکه فیلم و سریال فوق چقدر موفق باشد. این احتمال وجود دارد که خواننده در طول فعالیت هنری خود کتیبه های زیادی را خوانده باشد ، اما در این زمینه شکست خورده است.
چه عواملی در موفقیت یک خواننده قبل از انتخاب اجرای با عنوان موثر است؟
در هر صورت کارگردان نقش تعیین کننده ای دارد و در عین حال فیلمنامه و فیلمنامه به اندازه خوانش داستان تأثیرگذار هستند. البته اگر فیلم باشد ، ترجیح می دهم ابتدا فیلم را ببینم و سپس تصمیم بگیرم که تیتراژ را بخوانم یا نه. با این حال ، در برخی موارد ، محبوبیت این نوع آهنگ ها ممکن است به موفقیت فیلم یا سریال و تیتراژ یک اثر شکست خورده بستگی نداشته باشد و به تنهایی موفق شود.
آیا خودتان چنین تجربه ای داشته اید؟
من … بله ، به عنوان مثال ، مردم اعتبار فیلم تلویزیونی “گام های معلق” را که فقط یک بار از تلویزیون پخش می شود بسیار دوست دارند.
فکر می کنید چرا مسعود کیمیایی علاقه مند به خوانندگی در فیلم هایش است؟
رابطه من و مسعود کیمیا مربوط به یکی دو سال اخیر نبود. ما سالهاست که یکدیگر را می شناسیم و آنها با من مهربان هستند و می گویند کار من متفاوت است و مهر و امضای خودش را دارد. هشت سال پیش آقای کیمیایی آلبوم “پرنده بدون پرنده” را در اتومبیل خانم اندیشه فولادوند شنیدند و من برای بازی در یکی از سربازان “سربازان جمعه” دعوت شدم که به دلایلی امکان پذیر نبود. رئیس جمهور ، حکم و دادگاه در خیابان افتاد و رنگ و لعاب بیشتری به این رابطه افزود. آقای کیمیایی یک بار به امیرحسین رستمی گفت که رضا آنقدر جوان است که می تواند در زندگی فیلم من جای بگیرد و وقتی این را شنیدم گریه کردم. نوع نگاه او به من برای من بسیار ارزشمند است.
داستان قولی که مسعود کیمیه از شما گرفت چه بود؟
در زمان انتشار حکم ، عکسی از من به همراه مقاله ای از آقای کیمیایی در روزنامه منتشر شد. یک روز در دفتر آنها با من تماس گرفت و گفت: رضا ، دو روز دیگر عکس تو منتشر می شود. می خواهم برایت چیزی بنویسم ؛ چه چیزی را دوست دارید؟ گفتم هرچه دوست دارید به آن افتخار می کنید. سپس پنج یا شش نفر خودنویس های خود را روی میز گذاشتند و با یکی در کنار عکس من نوشتند: “بعد از فرهاد و رضا موتوری ، رضا یزدانی و جاگما گلروی به آهنگ فیلم محکوم می شوند. صدای رضا یزدانی صدای امروز نسل ماست. “هنگامی که می خواست امضا کند ، مکث کرد ، به چشمان من نگاه کرد و گفت ،” رضا شیش و هشت افتخار ما را بردار! من یک پا امضا می کنم ؛ با او بمان. من همچنین گفتم ، “تو آن را امضا می کنی رویای شما یک تخت تخت است.
تجربه شما در فیلم سینمایی «تهران تهران» چه بود؟
این فیلم برای من بسیار خوب بود و سپس سعی کردم در فیلم “اینجا تاریک نیست” ظاهر شوم. ببینید ، رک و پوست کنده ، دسته کلی بازیگری در یک فیلم برای من فقط دیدن و شنیدن ترانه های من است ، در غیر این صورت من علاقه ای به بازیگری و حتی کارگردانی که در آن مدت با آنها کار کردم ندارم. گفتم تا جایی که ممکن است دیالوگ هایم را کم کنم.
اکنون با توجه به این نگرش ، شما به نوعی مجبور به بازی هستید. آیا در مقابل دوربین راحت هستید؟
من سالها با مسعود کیمیا بودم. من بازیگران خوب را از نزدیک در کارهای او دیدم و یک چیز یاد گرفتم ، اما اینکه شما می خواهید خودتان بازی کنید داستان دیگری است. جالب است بدانید که من در شش ماه اول سال سه پیشنهاد بازیگری داشتم ، اما از آنجا که نقش های مورد نظر خواننده نبودند. من آنها را قبول نکردم.
شخصاً کدام یک از آلبوم های منتشر شده خود را بیشتر دوست دارید؟ البته بسته به زمان و تجربه شما!
نمی توان گفت کدام یک را بیشتر دوست دارم ، اما از نظر فنی تنظیم و شکل ظاهری گویش خودم ، آلبوم فراموشی ها از آلبوم های قبلی بسیار بهتر است.
اما بازخورد اکثر کسانی که به رضا راید گوش می دهند ؛ آیا شغل قبلی خود را دوست دارید؟
اما در این مدت نظرات متفاوتی از شما دریافت کردم ، البته به طور کلی سخنان شما را رد نمی کنم. در آلبوم قبلی آهنگ هایی به نام “کوچه ملی” و “پیکان” داشتم. از این نوع آهنگ ها در آلبوم جدید وجود ندارد و مدتی طول می کشد تا مخاطبان من ارتباط لازم را با آلبوم جدید برقرار کنند. به هر حال دوست دارم فضاهای جدیدی را در کار خود تجربه کنم.
مخاطبان شما افراد خاصی هستند و همه به خصوص در ایران از این سبک خوششان نمی آید … اگر می خواهید صادقانه پاسخ دهید تلاش شما برای جلب رضایت بیشتر از این مخاطب است یا می خواهید با تغییر فضای کار مخاطب جدیدی داشته باشید.
مخاطبان من خاص بودند؛ اما اکنون که فروش آلبوم های من افزایش یافته است. این نشان می دهد که افراد بیشتری به من گوش می دهند. مخاطبان خاص ، یعنی. پنج هزار نسخه ، ده هزار نسخه ، نهصد و هفتاد هزار نسخه. به هر حال حداقل من قبل از این که خودم را توضیح دهم تسلیم نشدم.
حضور افراد مشهور در کنسرت هایتان چه حسی دارد و آیا حضور آنها با یک طرفدار متوسط متفاوت است؟
من دوستان زیادی از سینما دارم که همیشه با من خوب هستند ، بالاخره شخصی مثل بهرام رادان علاوه بر اینکه ستاره سینما است ، دوست من هم هست و حضورش من را بسیار خوشحال می کند.
س mainال اصلی این است که ، آیا شما موافقید که شرکت در یک کنسرت در ایران به دلیل گرانی فقط برای گروه خاصی است و همه نمی توانند به سالن بروند … برای اینکه با هر قشر از مردم ارتباط برقرار کنید. ایجاد نمی کند؟
خود خواننده کاری به این کار ندارد. زیرا اکنون بیشتر پول بلیط هایی که مردم می پردازند صرف اجاره سالن می شود. هزینه برج میلاد سی و پنج میلیون تن برای اجاره است و سالن استاندارد دیگری در تهران وجود ندارد. سالن های با کیفیت همان برج میلاد در سایر کشورها تا ده میلیون اجاره داده می شود. بیش از نیمی از درآمد یک کنسرت در کشور ما به سالن ها پرداخت می شود و در اینجا نه تهیه کنندگان و نه دیگران نمی توانند کاری انجام دهند … تنها راه کاهش قیمت بلیط ساخت سالن های خوب و کاهش اجاره است. قیمت البته شهرداری تهران در اواسط شعبان امسال که یک برنامه چند شب در فضای باز بود ، در زمین فوتبال پارک آزادگان کار بسیار جالبی انجام داد و همه خوانندگان خود را در بورس اوراق بهادار کشور معرفی کردند. 26000 صندلی وجود داشت و 10 ، 15000 نفر ایستاده بودند و برنامه ها را تماشا می کردند.
برای شما مهم است که کدام یک از دو روش شروع برنامه است؟
نه ، چه تفاوتی دارد؟! برای من بسیار جالب بود که افراد زیادی برای تماشای نمایش من آمده بودند ، بسیاری از آنها مرا می شناختند و از کار من لذت می بردند و بسیاری دیگر کار من را دوست نداشتند. اما این برنامه رایگان بود و مردم این فرصت را داشتند که هر شب خواننده ای برای آنها آواز بخواند.
لاله اسکندری و همسرش به همراه رضا یزدانی و علی اوجی
بعد از اینکه در آلبوم قبلی خود با حامد بهداد آواز خواندید ، مدتی پیش در آلبوم بهرام رادان با او آواز خواندید. آیا این رویکرد جدیدی در آثار رضا یزدانی است یا فقط یک تحول است؟
شما نمی توانید رویکردی را بیان کنید ، اگر در آلبوم قبلی من به یاد داشته باشید که حامد حضور داشته است ، من مانوری با نام او برای فروش آلبوم های بیشتر نداشتم. این نوع همکاری عمدتا به دلیل تجربه جدید کشورها است. حامد بهداد ممکن است صدایی داشته باشد که همه دوست ندارند ، اما فکر می کنم او در حال حاضر محبوب ترین بازیگر ایران است.
آیا از فضای موسیقی که در آن کار می کنید راضی هستید؟
من هرگز عادت ندارم که به طور کلی اظهار نظر کنم. من موسیقی خودم را به نام پاپ راک یا هر چیز دیگری می سازم. من سعی می کنم روی این سیستم تأثیر بگذارم و واقعاً موسیقی بسازم. هدف من این است که اگر بتوانم در زمینه فرهنگ برای خودم افتخار کسب کنم و کاری به کل صحنه موسیقی ندارم.
رضا یزدانی که کارش پر از احساس و ظرافت است. البته چگونه با صدای کمی تند خود وارد مهندسی چوب و کاغذ شد؟
شما با من مهربان هستید اما وقتی وارد این عرصه شدم هنوز خبری از ورود من به موسیقی حرفه ای نبود. پدرم پزشک بود و البته در آن سال ها آنها می خواستند که من به تحصیل ادامه دهم.
بنابراین مطمئناً پدرتان مخالف فعالیت هنری شما بود ، چطور ادامه دادید؟
(با خنده) به سختی؛ درگیری های خاص خودش را هم داشت. آنها دیدگاه موسیقی را دیدند. در آن زمان موسیقی به اندازه امروز در ایران رایج نبود و نمی توان آینده خوبی را برای آن پیش بینی کرد. پدرم از من پرسید: “در موسیقی به چه نتیجه ای می رسید؟” من آن روز جوابی نداشتم که به او بدهم. اما امروز من عاشق موسیقی شدم! البته با احترام و تمایل پدرم ، در رشته دیگری تحصیل کردم ، اما موسیقی من و احساساتم را از هم جدا نکرد.
وقتی زیر زمین موسیقی پخش می کردید ، آیا رسیدن به چنین موقعیتی به ذهنتان خطور کرده است؟
بله ، البته ، نه تنها من خواستم بلکه می دانستم که به موقعیت فعلی خود خواهم رسید. من اعتماد به نفس کاذب نداشتم ، اما با ایمان به کارم می دانستم که به خواسته هایم خواهم رسید. احساسی که هنوز در وجودم مانده است.
عکسهای رضا یزدانی
منبع: نمناک
——–.
بیوگرافی و زندگینامه رضا یزدانی
رضا یزدانی خواننده و بازیگر ایرانی متولد 24 مهرماه سال 1352 در تهران می باشد و هم اکنون 46 سال سن دارد..
وی فعالیت خود را در عرصه خوانندگی از سال 77 آغاز نمود و در سال 83 با فیلم طهران نو وارد سینما و بازیگری شد.
وی خوانندگی تیتراژ بسیاری از فیلم های سینمایی و سریال ها را انجام داده است.
ازدواج و همسر
رضا یزدانی چندین سال است که ازدواج کرده است. نام همسر وی شبنم لالمی است و آنها همچنین یک دختر به نام پاریا دارند.
رضا یزدانی و همسرش و دخترش
بازیگری در سریال از یادها رفته در نقش اصلی
رضا یزدانی برای اولین بار در یک سریال تلویزیونی ایفای نقش می کند. این سریال فراموش شده نام دارد و وی در این سریال نقش مهراد را بازی می کند که یکی از نقش های اصلی تاریخ است.
گریم رضا یزدانی در فیلم از یادها رفته که رمضان 98 پخش گردید.
کارنامه و فعالیت های رضا یزدانی
آهنگسازی و خوانندگی تئاتر «دادگاه جنجالبرانگیز» / سال ۱۳۷۷
آهنگسازی و خوانندگی تئاتر «اگر باران بخواهد» / سال ۱۳۷۸
انتشار آلبوم «شهر دل» / ۱۳۷۹
انتشار آلبوم «پرنده بی پرنده» سال / ۱۳۸۲
آهنگسازی، حضور و خوانندگی فیلم سینمایی «حکم» به کارگردانی مسعود کیمیایی / ۱۳۸۳
برندهٔ تندیس حافظ جشن سینمایی دنیای تصویر برای ترانهٔ فیلم حکم / ۱۳۸۴
انتشار آلبوم هیس سال / ۱۳۸۵
خوانندهٔ برگزیدهٔ جشن وبلاگ پارسی (محیط زیست) برای اجرای ترانه برج / ۱۳۸۵
آهنگسازی، حضور و خوانندگی فیلم سینمایی «رئیس» به کارگردانی مسعود کیمیایی/ ۱۳۸۶
آهنگسازی و حضور و خوانندگی فیلم سینمایی «چهره به چهره» به کارگردانی علی ژکان / ۱۳۸۶
خوانندگی تیتراژ سریال «مرگ تدریجی یک رؤیا» به کارگردانی فریدون جیرانی و آهنگسازی کارن همایونفر / ۱۳۸۷
خوانندگی ترانه بگو تهران با آهنگسازی فردین خلعتبری و شعر و نماهنگ رامین فاروقی / ۱۳۸۷
خوانندگی و آهنگسازی ترانهٔ فیلم «آبی استقلالی» / سال ۱۳۸۸
برندهٔ تندیس حافظ جشن سینمایی دنیای تصویر برای دومین بار برای سریال مرگ تدریجی یک رؤیا / ۱۳۸۸
خوانندگی ترانهٔ تیتراژ فیلم محاکمه در خیابان به کارگردانی مسعود کیمیایی / ۱۳۸۹
خوانندگی تیتراژ فیلم سینمایی «گامهای معلق» به کارگردانی شهرام شاهحسینی / پخش سال ۱۳۸۹ از شبکه ۳سیما
بازی در نقش اصلی فیلم «طهران تهران» به کارگردانی مشترک داریوش مهرجویی و مهدی کرمپور / (اکران بهار ۱۳۸۹)
خوانندگی و نقش اصلی فیلم “بوی گندم (اینجا تاریک نیست)” به کارگردانی محمد رضا خاکی/ ۱۳۸۹
خوانندگی تیتراژ فیلم سینمایی «کیفر» به کارگردانی حسن فتحی / ۱۳۸۹
خوانندگی تیتراژ سریال قلب یخی با آهنگ کارن همایونفر و شعر یغما گلرویی / ۱۳۸۹
انتشار آلبوم «ساعت ۲۵ شب» / مهرماه ۱۳۸۹
برندهٔ تندیس حافظ جشن سینمایی دنیای تصویر برای سومین بار برای ترانه فیلم طهران تهران / مرداد ۱۳۹۰
انتشار آلبوم «ساعت فراموشی» / آبان ۱۳۹۰
آهنگسازی و خوانندگی در نمایش کمی بالاتر / دی و بهمن ۱۳۹۰
انتشار رمیکس آهنگ چرا یادم نمیاد با تنظیم مازیار سارمه ١٣٩٠
خوانندگی تیتراژ سریال «ساخت ایران» به کارگردانی حسین لطیفی / تابستان ۱۳۹۱
انتشار آلبوم «خاطرات مبهم» / اسفند ۱۳۹۱
خوانندگی تیتراژ فیلم سینمایی «خودزنی» به کارگردانی احمد کاوری / تابستان ۱۳۹۲
خوانندگی تیتراژ اول و آخر سریال یادآوری به کارگردانی حجت قاسمزاده برای شبکه آی فیلم / پاییز ۱۳۹۲
خوانندگی تیتراژ فیلم سینمایی «متروپل» به کارگردانی مسعود کیمیایی / پاییز 1392
خوانندگی تیتراژ فیلم سینمایی «خط ویژه» به کارگردانی مصطفی کیایی / زمستان ۱۳۹۲
انتشار آلبوم «ساعتا خوابن» / اسفند ۱۳۹۲
خوانندگی در تئاتر «در روزهای آخر اسفند» به کارگردانی محمد رحمانیان / اسفند ۱۳۹۲
خوانندگی ترانه «وطن یعنی» برای تیم ملی فوتبال ایران در مسابقات جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل / بهار ۱۳۹۳
خوانندگی ترانه «پرچم» ترانه رسمی کاروان ایران در بازیهای آسیایی اینچئون ۲۰۱۴ / تابستان ۱۳۹۳
خوانندگی تیتراژ سریال جاده چالوس و پخش کلیپ تصویری آن برای نخستین بار از تلویزیون / پاییز ۱۳۹۳
انتشار آلبوم «سلول شخصی» / دی ۱۳۹۳
برنده نخستین جایزه ققنوس برای آهنگسازی ترانه کافه رؤیا / دی ۱۳۹۳
خوانندگی تیتراژ فیلم «۳۶۰درجه» به کارگردانی محمدسام قریبیان / زمستان ۱۳۹۳
خوانندگی تیتراژ فیلم «چهارشنبه خون بهپا میشود» به کارگردانی حماسه پارسا / زمستان ۱۳۹۳
خوانندگی تیتراژ سریال «تعبیر وارونه یک رؤیا» به کارگردانی فریدون جیرانی و آهنگسازی بهزاد عبدی / مرداد ۱۳۹۴
خوانندگی کنسرت ارکسترال «شب موسیقی فیلم مسعود کیمیایی» به رهبری بهزاد عبدی / مرداد ۱۳۹۴
انتشار آلبوم تصویری «نوستالژی» / شهریور ۱۳۹۴
خوانندگی تیتراژ فیلم من ناصر حجازی هستم…. کاری از امیر رفیعی / زمستان ۱۳۹۴
انتشار آلبوم «دوئل در آینه» / خرداد ۱۳۹۵
آهنگسازی و خوانندگی تیتراژ سریال پرستاران به کارگردانی علیرضا افخمی/ ۱۳۹۵
اجرای ترانه در مراسم متعدد سینمایی: جشن دنیای تصویر/جشن منتقدین سینمای ایران/جشنواره فیلم شهر/جشن خانه سینما/بزرگداشت ناصر حجازی/یادمان استاد نوری/جشنوارههای فیلم فجر
او با ترانه سرایانی چون پویان بوترابی و مهدی ایوبی همکاری کرده است
خوانندگی و بازی در فیلم سینمایی تیک آف به کارگردانی مهدی کرم پور (1396)
آلبوم های رضا یزدانی
شهر دل (۱۳۷۹)
پرنده بی پرنده (۱۳۸۲)
هیس (۱۳۸۵)
ساعت ۲۵ شب (۱۳۸۹)
ساعت فراموشی (۱۳۹۰)
خاطرات مبهم (۱۳۹۱)
ساعتا خوابن (۱۳۹۲)
سلول شخصی (۱۳۹۳)
“نوستالژی (تصویری)” (۱۳۹۴)
دوئل در آینه (۱۳۹۵)
رضا یزدانی و مصطفی زمانی و مهتاب کرامتی بازیگران سینما
فیلمهای سینمایی رضا یزدانی و بازیگری اش
طهران تهران (۱۳۸۸)
بوی گندم (۱۳۸۹)
تیک آف (۱۳۹۴)
سوفی و دیوانه
سریال از یادها رفته
منبع: آریا پیکس
——————-.
عکس های خانوادگی رضا یزدانی و همسرش شبنم لالمی و دخترش + بیوگرافی
رضا یزدانی خواننده، نوازنده، آهنگساز و هنرپیشه اهل تهران می باشد. او متولد ۲۴ مهر ۱۳۵۲ بوده و تخصص وی در موسیقی و خوانندگی از نوجوانی وجود داشته است.
او در رشته مهندسی چوب و کاغذ تحصیل کرده و مقطع کارشناسی را در این رشته به پایان رسانده است. مدتی دروازه بان بوده و به طور حرفه ای ورزش میکرد.
ساز تخصصی او گیتار خصوصاً گیتار الکتریک میباشد. او به سبک را میخواند اما راکی که با استفاده از شیوه های نو و جدید این خواننده کاملا ایرانیزه و مورد پسند جامعه ایرانی شده است.
خانواده یزدانی :
پدر او دندان پزشک بوده و به اصرار پدرش در تابستان ها و اوقات فراغت به دستیاری پدر مشغول بود. به گفته رضا یزدانی اون آنقدر در این کار پیشرفت کرده بود که به اندازه یک دندان پزشک تجربی توانایی و تجربه داشته اما به نقل از خودش هیچ علاقه ای برای انتخاب این رشته برای آینده ی شغلی خود نداشت.
همسر رضا یزدانی :
رضا یزدانی سالهاست با شبنم لالمی ازدواج کرده و حاصل این ازدواج یک فرزند دختر است.
سابقه فعالیت رضا یزدانی :
شروع فعالیت جدی رضا یزدانی در عرصه موسیقی با آهنگسازی و خوانندگی برای تأتر دادگاه جنجال برانگیز در سال ۱۳۷۷ وقتی که او ۲۵ سال داشت بود و بعد از آن نیز آهنگسازی و خوانندگی تئاتر اگر باران بخواهد را در سال ۱۳۷۸ انجام داد. اولین آلبوم وی شهر دل نام داشت که در سال ۷۹ منتشر شد. در این آلبوم اشغار مولانا با ترکیب صدای رضا یزدانی در قالب راک خوانده میشد. در سال ۱۳۸۲ او طی آشنایی و همکاریش با یغما گلرویی آلبوم پرنده بی پرنده را منتشر کرد.
خوانندگی برای سینما برای رضا یزدانی همراه با آشنایی او با مسعود کیمیایی بود که طی آن خوانندگی برای فیلم هایی چون : حکم، محاکمه در خیابان و رئیس را بدنبال داشت. در تلوزیون نیز خوانندگی برای تیتراز سریال مرگ تدریجی یک رویا از جمله فعالیت های این خواننده است.
همچنین اون در سریال قلب یخی نیز خوانندگی چند ترانه از این سریال را بر عهده داشت.
فعالیت رضا یزدانی در سینما :
جالب است بدانید که فعالیت های رضا یزدانی فقط محدود به خوانندگی نبوده است و او فعالیت های درخشان و جالبی در زمینه بازیگری در سینما را نیز انجام داده که از جمله ی آن ها میتوان به نقش آفرینی وی در فیلم سینمایی طهران تهران به کارگردانی مشترک داریوش مهرجویی و مهدی کرم پور نام برد که کار موسیقی آن فیلم نیز بر عهده وی بوده است. همچنین وی در فیلم سینمایی اینجا تاریک نیست نیز ایفای نقش کرده است.
کنسرت های متعدد رضا یزدانی با تم های خاصی که دارد، شهرت خاصی را برای این خواننده سبک راک بهم زده است.
نگاهی بر کارنامه رضا یزدانی :
■ آهنگسازی و خوانندگی تئاتر «دادگاه جنجالبرانگیز» / سال ۱۳۷۷
■ آهنگسازی و خوانندگی تئاتر «اگر باران بخواهد» / سال ۱۳۷۸
■ انتشار آلبوم «شهر دل» / ۱۳۷۹
■ انتشار آلبوم «پرنده بی پرنده» سال / ۱۳۸۲
■ آهنگسازی، حضور و خوانندگی فیلم سینمایی «حکم» به کارگردانی مسعود کیمیایی / ۱۳۸۳
■ برندهٔ تندیس حافظ جشن سینمایی دنیای تصویر برای ترانهٔ فیلم حکم / ۱۳۸۴
■ انتشار آلبوم هیس سال / ۱۳۸۵
■ خوانندهٔ برگزیدهٔ جشن وبلاگ پارسی (محیط زیست) برای اجرای ترانه برج / ۱۳۸۵
■ آهنگسازی، حضور و خوانندگی فیلم سینمایی «رئیس» به کارگردانی مسعود کیمیایی/ ۱۳۸۶
■ آهنگسازی و حضور و خوانندگی فیلم سینمایی «چهره به چهره» به کارگردانی علی ژکان / ۱۳۸۶
■ خوانندگی تیتراژ سریال «مرگ تدریجی یک رؤیا» به کارگردانی فریدون جیرانی و آهنگسازی کارن همایونفر / ۱۳۸۷
■ خوانندگی ترانه بگو تهران با آهنگسازی فردین خلعتبری و شعر و نماهنگ رامین فاروقی / ۱۳۸۷
■ خوانندگی و آهنگسازی ترانهٔ فیلم «آبی استقلالی» / سال ۱۳۸۸
■ برندهٔ تندیس حافظ جشن سینمایی دنیای تصویر برای دومین بار برای سریال مرگ تدریجی یک رؤیا / ۱۳۸۸
■ خوانندگی ترانهٔ تیتراژ فیلم محاکمه در خیابان به کارگردانی مسعود کیمیایی / ۱۳۸۹
■ خوانندگی تیتراژ فیلم سینمایی «گامهای معلق» به کارگردانی شهرام شاهحسینی / پخش سال ۱۳۸۹ از شبکه ۳سیما
■ بازی در نقش اصلی فیلم «طهران تهران» به کارگردانی مشترک داریوش مهرجویی و مهدی کرمپور / (اکران بهار ۱۳۸۹)
■ خوانندگی و نقش اصلی فیلم “بوی گندم (اینجا تاریک نیست)” به کارگردانی محمد رضا خاکی/ ۱۳۸۹
■ خوانندگی تیتراژ فیلم سینمایی «کیفر» به کارگردانی حسن فتحی / ۱۳۸۹
■ خوانندگی تیتراژ سریال قلب یخی با آهنگ کارن همایونفر و شعر یغما گلرویی / ۱۳۸۹
■ انتشار آلبوم «ساعت ۲۵ شب» / مهرماه ۱۳۸۹
■ برندهٔ تندیس حافظ جشن سینمایی دنیای تصویر برای سومین بار برای ترانه فیلم طهران تهران / مرداد ۱۳۹۰
■ انتشار آلبوم «ساعت فراموشی» / آبان ۱۳۹۰
■ آهنگسازی و خوانندگی در نمایش کمی بالاتر / دی و بهمن ۱۳۹۰
■ خوانندگی تیتراژ سریال «ساخت ایران» به کارگردانی حسین لطیفی / تابستان ۱۳۹۱
■ انتشار آلبوم «خاطرات مبهم» / اسفند ۱۳۹۱
■ خوانندگی تیتراژ فیلم سینمایی «خودزنی» به کارگردانی احمد کاوری / تابستان ۱۳۹۲
■ خوانندگی تیتراژ اول و آخر سریال یادآوری به کارگردانی حجت قاسمزاده برای شبکه آی فیلم / پاییز ۱۳۹۲
■ خوانندگی تیتراژ فیلم سینمایی «متروپل» به کارگردانی مسعود کیمیایی / پاییز ۱۳۹۲
■ خوانندگی تیتراژ فیلم سینمایی «خط ویژه» به کارگردانی مصطفی کیایی / زمستان ۱۳۹۲
■ انتشار آلبوم «ساعتا خوابن» / اسفند ۱۳۹۲
■ خوانندگی در تئاتر «در روزهای آخر اسفند» به کارگردانی محمد رحمانیان / اسفند ۱۳۹۲
■ خوانندگی ترانه «وطن یعنی» برای تیم ملی فوتبال ایران در مسابقات جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل / بهار ۱۳۹۳
■ خوانندگی ترانه «پرچم» ترانه رسمی کاروان ایران در بازیهای آسیایی اینچئون ۲۰۱۴ / تابستان ۱۳۹۳
■ خوانندگی تیتراژ سریال جاده چالوس و پخش کلیپ تصویری آن برای نخستین بار از تلویزیون / پاییز ۱۳۹۳
■ انتشار آلبوم «سلول شخصی» / دی ۱۳۹۳
■ برنده نخستین جایزه ققنوس برای آهنگسازی ترانه کافه رؤیا / دی ۱۳۹۳
■ خوانندگی تیتراژ فیلم «۳۶۰درجه» به کارگردانی محمدسام قریبیان / زمستان ۱۳۹۳
■ خوانندگی تیتراژ فیلم «چهارشنبه خون بهپا میشود» به کارگردانی حماسه پارسا / زمستان ۱۳۹۳
■ خوانندگی تیتراژ سریال «تعبیر وارونه یک رؤیا» به کارگردانی فریدون جیرانی و آهنگسازی بهزاد عبدی / مرداد ۱۳۹۴
■ خوانندگی کنسرت ارکسترال «شب موسیقی فیلم مسعود کیمیایی» به رهبری بهزاد عبدی / مرداد ۱۳۹۴
■ انتشار آلبوم تصویری «نوستالژی» / شهریور ۱۳۹۴
■ خوانندگی تیتراژ فیلم من ناصر حجازی هستم…. کاری از امیر رفیعی / زمستان ۱۳۹۴
■ انتشار آلبوم «دوئل در آینه» / خرداد ۱۳۹۵
■ آهنگسازی و خوانندگی تیتراژ سریال «پرستاران» به کارگردانی علیرضا افخمی/ ۱۳۹۵[۱۰]
■ خوانندگی تیتراژ سریال «گمشدگان» به کارگردانی رضا کریمی/ ۱۳۹۶
■ حضور در فیلم آبی به رنگ آسمان به کارگردانی امیر رفیعی / ۱۳۹۶
■ انتشار آلبوم «درهم» / آبان ۱۳۹۶[۹]
■ حضور در فیلم سینمایی “خوک” به کارگردانی مانی حقیقی / ۱۳۹۶
■ برنده جایزه جشن سالانه موسیقی ما برای “دوئل در آینه” بهترین آلبوم پاپراک سال ۱۳۹۵به انتخاب مردم / ۱۳۹۶
– اجرای ترانه در مراسم متعدد سینمایی: جشن دنیای تصویر/جشن منتقدین سینمای ایران/جشنواره فیلم شهر/جشن خانه سینما/بزرگداشت ناصر حجازی/یادمان استاد نوری/جشنوارههای فیلم فجر
آلبومهای رضا یزدانی :
- شهر دل (۱۳۷۹)
- پرنده بی پرنده (۱۳۸۲)
- هیس (۱۳۸۵)
- ساعت ۲۵ شب (۱۳۸۹)
- ساعت فراموشی (۱۳۹۰)
- خاطرات مبهم (۱۳۹۱)
- ساعتا خوابن (۱۳۹۲)
- سلول شخصی (۱۳۹۳)
- “نوستالژی (تصویری)” (۱۳۹۴)
- دوئل در آینه (۱۳۹۵)
- دَرهَم (۱۳۹۶)
فعالیتهای سینمایی :
- حکم (۱۳۸۳)
- رئیس (۱۳۸۵)
- محاکمه در خیابان (۱۳۸۷)
- گامهای معلق (۱۳۸۷)
- کیفر (۱۳۸۸)
- طهران تهران (۱۳۸۸)
- بوی گندم (۱۳۸۹)
- خودزنی (۱۳۹۰)
- خط ویژه (۱۳۹۲)
- متروپل (۱۳۹۲)
- ۳۶۰ درجه (۱۳۹۳)
- من ناصر حجازی هستم… (۱۳۹۴)
- حریم شخصی (۱۳۹۵)
- تیک آف (۱۳۹۶)
- آبی به رنگ آسمان (۱۳۹۶)
- خوک (۱۳۹۶)
فعالیتهای بازیگری :
- طهران تهران (۱۳۸۸)
- بوی گندم (۱۳۸۹)
- تیک آف (۱۳۹۴)[۱۱]
- سوفی و دیوانه (۱۳۹۵)
- کروکودیل (۱۳۹۶)
- آبی به رنگ آسمان (۱۳۹۶)
- تعطیلات رویایی(نوروز ۱۳۹۷)
- خوک (۱۳۹۶)
صفحه اینستاگرام رضا یزدانی :
رضا یزدانی در اینستاگرام صفحه ای با آیدی rezayazdanioriginal فعالیت دارد.
عکس های شخصی رضا یزدانی
عکس رضا یزدانی به همراه ملیکا شریفی نیا
عکس رضا یزدانی به همراه احسان کرمی
عکس رضا یزدانی در کنار فرهاد اصلانی و رضا عطاران
عکس رضا یزدانی در کنار امیر آقایی
عکس رضا یزدانی در کنار علی اوجی و جواد رضویان
عکس رضا یزدانی و امیر جعفری
عکس رضا یزدانی و بهرام رادان
عکس رضا یزدانی و برزو ارجمند، عارف لرستانی و محمدرضا هدایتی
عکس رضا یزدانی به همراه حامد بهداد و اندیشه فولادوند
عکس رضا یزدانی به همراه طناز طباطبایی
عکس رضا یزدانی و مهناز افشار
عکس رضا یزدانی و بهاره کیان افشار
عکس رضا یزدانی با شیلا خداداد و همسرش
عکس رضا یزدانی به همراه مصطفی زمانی
عکس های دیده نشده رضا یزدانی و خانمش و دخترش
گالری تصاویر جدید و دیدنی از رضا یزدانی خواننده سبک راک و خانوادش
منبع: