طرز تهیه کوفته بلغور
در دنیای شلوغ امروزی، پیدا کردن یک دستور غذای ساده اما خوشمزه گاهی اوقات می تواند یک چالش باشد. اما نگران نباشید این بار سایت آموزش چی شی یک پیشنهاد بی نظیر برای شما در مورد طرز تهیه کوفته بلغور دارد. بلغور دمپختک با ترکیبی از مواد مغذی و خوش طعم، نه تنها یک غذای کامل و مقوی است، بلکه زمان آماده سازی نسبتاً کوتاهی دارد و آن را به گزینه ای عالی برای شام های خانوادگی تبدیل می کند. با ما همراه باشید تا مرحله به مرحله این دستور خوشمزه و آسان را یاد بگیرید.
برای تهیه کوفته بلغور ابتدا بلغور را خیس کرده و لوبیا سبز را نیم پز کرده و مرغ را مکعبی خرد کرده و بپزید. بعد از تفت دادن پیازها و اضافه کردن مرغ، لوبیا سبز و ادویه جات، رب گوجه فرنگی و بلغور را به مخلوط اضافه می کنیم. در آخر گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم و بعد از کم شدن آب در قابلمه خورش را آماده می کنیم.
یک مسئله | مقدار |
گوجه فرنگیها | 3 عدد |
لوبیا سبز | 2 لیوان |
نمک، فلفل، زردچوبه و پول بیبر | به مقدار لازم |
یک پیاز | 1x |
بلغور | 2 فنجان |
روغن | به مقدار لازم |
اب | 4 فنجان |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
سینه مرغ خرد شده | نیمی از یک سینه کامل |
طرز تهیه کوفته بلغور
مرحله 1: تهیه بلغور
ابتدا بلغور را با دقت تمیز کنید. سپس آن را زیر آب سرد بشویید تا گرد و غبار و آلودگی پاک شود. بلغور را در ظرفی بریزید و به مدت یک ساعت با کمی آب سرد خیس کنید. این کار باعث نرم شدن بلغور و کوتاه شدن زمان پخت می شود.
مرحله 2: لوبیا سبز را بپزید
لوبیا سبزها را با احتیاط تمیز کنید و سپس به اندازه ساقه تان خرد کنید تا حرارت به طور یکنواخت به همه قسمت ها برسد. لوبیاها را در قابلمه ای با آب کافی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم پز شوند. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3: مرغ را آماده کنید
مرغ را مکعبی برش دهید تا زمان پخت کمتر شود. مرغ خرد شده را در قابلمه ای با کمی آب قرار دهید و روی حرارت زیاد بگذارید تا آب به جوش بیاید. پس از جوش آمدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مرغ را آبکش کنید و زیر آب سرد بشویید.
- طرز تهیه پیراشکی خوشمزه و آسان شیرازی به روش سنتی را به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید
مرحله 4: گوجه فرنگی را خرد کنید
گوجه فرنگی ها را با دقت بشویید و سپس به مکعب های کوچک برش دهید. اندازه یکنواخت قطعات به این معنی است که طعم گوجه فرنگی بهتر در سراسر ظرف پخش می شود. تکه های خرد شده را کنار بگذارید تا در مرحله بعد استفاده کنید.
مرحله 5: پیاز را تفت داده و مرغ را اضافه کنید
پیاز را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس در قابلمه ای با روغن کافی قرار دهید و روی حرارت متوسط سرخ کنید تا قهوه ای طلایی و نرم شوند. سپس مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مرغ کمی سرخ شود.
مرحله 6: لوبیا سبز و ادویه جات را اضافه کنید
حالا وقت آن است که لوبیا سبز نیمه پخته را به مخلوط پیاز و مرغ اضافه کنید. لوبیاها را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا ادویه ها شامل نمک، فلفل، زردچوبه و نعناع را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را خوب تفت دهید تا عطر ادویه ها به خوبی در همه مواد پخش شود.
- دم لوبیا; چگونه یک شام اصفهانی خوشمزه و آسان تهیه کنیم؟
مرحله 7: رب گوجه فرنگی و بلغور را اضافه کنید
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ و عطر پیدا کند. سپس بلغور خیس شده و آب را به مخلوط اضافه کنید. خوب هم بزنید تا بلغور و آب با بقیه مواد خوب مخلوط شوند.
مرحله 8: گوجه فرنگی را بپزید و اضافه کنید
بعد از اضافه کردن همه مواد، حرارت را کمی کم کنید و اجازه دهید خورش آرام آرام بپزد. وقتی آب به خوبی کم شد و بلغور نرم شد، گوجه فرنگی خرد شده را به غذا اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا گوجه فرنگی ها به خوبی با سایر مواد مخلوط شوند.
مرحله 9: تخم مرغ را دم کنید
پس از افزودن گوجه فرنگی و اطمینان از پخته شدن کامل بلغور، حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را بگذارید. اجازه دهید خورش به مدت 30 دقیقه بماند تا همه طعم ها به خوبی ترکیب شوند و غذا به قوام و بافت ایده آل خود برسد.