پیاز و سیر جوانه زده را چه کار کنیم؟

پیاز و سیر جوانه زده را چه کار کنیم؟

با پیاز جوانه زده و سیر چه باید کرد؟

ممکن است قبلاً چندین بار با این وضعیت روبرو شده باشید. چند پیاز یا چند سیر تازه به خانه بیاورید. و یک یا دو هفته بعد به سراغ آنها می روید و می فهمید که یکی دو تا از آنها ریشه دوانده و سبز شده اند. اما حالا با پیاز جوانه زده و سیر چه باید کرد؟

 

آیا هنوز می توانید پیاز جوانه زده و سیر بخورید؟

اگر در پیاز و سیر جوانه بزنند ، جوانه ها و ریشه ها کوچک و احتمالاً مفید هستند. فقط آنها را پوست بگیرید ، پیاز یا حبه های سیر را از وسط نصف کرده و جوانه های باقی مانده را خارج کنید. البته باید از کپک زدگی و پوسیدگی آن آگاه باشید ، خصوصاً اگر بیش از یک هفته در یک مکان تاریک و خنک باشد. اگر فقط قسمت کوچکی از آنها پوسیده است ، آن را برداشته و از بقیه آن استفاده کنید. اگر حبه پیاز یا سیر سیاه یا له شده به نظر می رسد ؛ دورش کن

 

آیا می توانید پیاز جوانه زده و سیر پرورش دهید؟

پاسخ تقریباً مثبت است. تنها استثنا این است که سیر یا پیاز نباید خیلی کپک زده یا پوسیده باشد.

 

توجه: اگر به پیاز و سیر جوانه زده آسیب کمی وارد شود ، می توانید قسمت آسیب دیده را به راحتی از بین ببرید.

 

حالا شاید بخواهید بدانید که اگر از پیاز یا حبه سیر استفاده می کنیم. آیا سیر یا پیاز بیشتری دریافت خواهیم کرد؟ برای پیاز باید بگویم متاسفانه نه ، اما شاید برای سیر. پیاز زیادی هم در سیر و هم در پیاز دریافت می کنید که به نظر من بسیار خوشمزه است. این امر کاشت پیاز یا حبه سیر را ارزشمند می کند.

 

نحوه کاشت پیاز جوانه زده

پیازهای جوانه زده سالم را در گلدانهای 8-12 اینچی بکارید. هر کدام در ظروف جداگانه. به یاد داشته باشید که قسمت های کپک زده ، پوسیده و آسیب دیده را قبل از کاشت از بین ببرید و مراقب ریشه ها و مرکز رشد باشید.

 

ذخیره پیاز جوانه زده و سیر ، سیر جوانه زده و پیاز
پیازهای جوانه زده سالم را در ظروف 8-12 اینچی بکارید

پیاز و سیر جوانه زده را چه کار کنیم؟

روش کاشت مناسب:

هر ظرف را با خاک پر کنید و چند اینچ در امتداد لبه هر ظرف بگذارید.

در مرکز هر گلدان یا گلدانی که می کارید ، یک سوراخ با طول پیاز و عمق پیاز به همراه ریشه های آن ایجاد کنید.

 

هر پیاز را با احتیاط در گلدان قرار داده و با خاک بپوشانید تا پایه جوانه ها به سطح خاک برسد.

• خاک را محکم و با دقت فشار دهید تا هوا از آن خارج شود.

آن را با آب پر کنید تا آب از سوراخ های گلدان خارج شود.

 

• پیاز را برای چند هفته در قابلمه و در سایه قرار دهید. اجازه دهید مقداری نور به صورت کنترل شده به آنها برسد ، اما آنها را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید. ریشه آنها برای رشد به زمان نیاز دارد.

• بعد از چند هفته می توانید به آنها نور بیشتری بدهید. ابتدا در سایه ، سپس در آفتاب کامل.

 

در صورت نیاز می توانید پیاز برداشت کنید. این منجر به رشد بیشتر می شود. می توانید از پیاز به عنوان پیاز استفاده کنید. آنها همچنین به خوبی تزئین شده و زیبا هستند.

 

اگر پیازها شکوفا شده اند ، می توانید صبر کنید تا گلها جوانه بزنند و آنها را نگه دارید تا زمانی که فصل بعد آنها را بکارید (برخلاف پیاز مادر ، این دانه ها در صورت کاشت پیاز بیشتری می دهند).

 

نحوه کاشت حبه های سیر جوانه زده

بر خلاف پیاز؛ سیر در صورت کنترل صحیح می تواند سیر بیشتری تولید کند. بنابراین این درس را به دو قسمت تقسیم کردم: قسمت اول مربوط به کسانی است که فقط می خواهند پیاز پرورش دهند و قسمت دوم مربوط به کسانی است که می خواهند سیر بیشتری پرورش دهند.

 

اگر فقط سیر می خواهید:

هر گل سیر را در گلدان های 8-12 اینچی بکارید. همه در گلدان؛ حتی می توانید آنها را در گلدان های 4 اینچی بکارید و با پیرتر شدن آنها را انتقال دهید.

روش کاشت مناسب:

هر گلدان را با خاک گلدان پر کنید. لبه گلدان را چند اینچ خالی بگذارید.

یک سوراخ کوچک به طول سیر و عرض سیر به علاوه ریشه های آن و کمی فضای بیشتر ایجاد کنید.

گل سیر را بکارید تا سیر و ریشه آن کاملاً پوشانده شود و پایه جوانه ها کمی پوشانده شود (تقریباً 4/1 تا 8/1 اینچ). وقتی کاشت کامل شد ، خاک را محکم و آرام فشار دهید تا هوا خارج شود.

پیاز و سیر جوانه زده را چه کار کنیم؟

• آن را آبیاری کنید تا آب ظرف خارج شود.

• چند هفته اول گیاه سیر را در گلدان سایه بزنید. آنها فقط باید در نور کم و نه در نور کامل باشند. دلیل آن این است که ریشه آنها به اندازه کافی بزرگ نیست که بتواند آب کافی را برای کنترل نور زیاد جذب کند.

 

• بعد از چند هفته می توانید به آنها نور بیشتری بدهید. به تدریج نور را زیاد کنید تا کاملاً در معرض نور قرار بگیرند.

 

در صورت لزوم پیاز را پوست بگیرید. این امکان رشد بیشتر را فراهم می کند. سیر طعم جالب سیر دارد و همچنین برای تزئین بسیار مناسب است.

 

اگر آنها شکوفا شدند ، می توانید صبر کنید تا جوانه بزنند و بذرها را نگه دارید. می توانید بذرها را در فصل آینده بکارید.

 

اگر می خواهید سیر بیشتری دریافت کنید:

برای به دست آوردن سیر بیشتر ، می توانید از میخک جوانه زده و از گل میخچه بدون جوانه استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که میخکهای جوانه زده را در حدود 1.2 اینچ زیر سطح خاک بکارید.

 

پنج مرحله اول تولید را طی کنید. اما بدانید که اگر سیر بیشتری می خواهید ، باید اجازه دهید گیاه متوجه رسیدن زمستان شود. می توانید با کاشت سیر قبل از اولین سرما به طور طبیعی سیر بیشتری دریافت کنید و یا می توانید چند هفته بصورت مصنوعی در فریزر قرار دهید.

 

وقتی آنها را در سرما قرار دادید ، آنها را در آفتاب قرار دهید تا گرم شوند.

 

خاک را در طی مراحل کوددهی مرطوب نگه دارید ، اما آن را در آب غوطه ور نکنید. این روند حدود 8 ماه طول می کشد تا سیر رسیده شود.

 

در این مدت می توانید از پیاز استفاده کنید ، اما فقط از تعداد کمی استفاده می کنید ، زیرا از رشد سیر جلوگیری می کند.

 

همه گلهایی که وارد می شوند را هرس کنید.

اگر سیر دیگر در گلدان های 8 یا 12 اینچی نیست ؛ همین که علائم رشد را نشان دادند ، ادامه دهید.

منبع:

https://www.beytoote.com/housekeeping/sustenance/germinated2-onions2-garlic.html

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *