


طرز تهیه کراکر کوکی
در این روزهای نزدیک نوروز که هوا پر از عطر و بوی بهاری و شکوفه های فرخنده است، چه چیزی بهتر از تهیه شیرینی های خوشمزه و ماندگار برای پذیرایی از مهمانان نوروزی؟ با ما در سایت آموزشی چی شی همراه باشید و طرز تهیه بیسکویت را با هم یاد بگیرید. کراکر شیرینی شیرینی با بافت نرم و طعم دلپذیر است که برای سرو با چای یا قهوه ایده آل است. با دستور زیر می توانید این دسر خوشمزه و جذاب را تهیه کنید و لحظاتی شیرین و فراموش نشدنی را در کنار عزیزانتان برای استقبال از بهار جشن بگیرید.
برای درست کردن کراکرهای خوشمزه ابتدا مقداری شکر را با پودر پسته مخلوط کرده و کنار بگذارید. سپس کره و شکر و وانیل را مخلوط کرده و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و آرد را الک می کنیم. خمیر به دست آمده را بین نایلون یا کاغذ فر به ضخامت 5 میلی متر باز کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم. بعد از استراحت خمیر را با کاتر برش زده و روی سطح شیرینی ها را با قلم مو سفیده آغشته کرده و با مخلوط شکر و پودر پسته بپاشید و در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید. این شیرینی تا یک ماه ماندگاری دارد.
مواد | مقدار |
پودر پسته | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
ارد | 150 گرم |
تخم مرغ | 1x |
قند | 80 گرم |
کره | 125 گرم |
طرز تهیه کراکر کوکی
مرحله 1: مخلوط شکر و پودر پسته را آماده کنید
با مخلوط کردن یک قاشق غذاخوری شکر با پودر پسته شروع کنید تا لایه نهایی شیرینی شکل بگیرد. این ترکیب معطر و رنگارنگ به شیرینی ها بافت دلپذیر و ظاهری زیبا می بخشد. پس از آماده شدن، این مخلوط را برای مراحل نهایی ذخیره کنید.
مرحله 2: مخلوط کره و شکر را آماده کنید
حالا کره دمای اتاق را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ بریزید. مواد را با همزن برقی خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست و کرمی به دست آید. این فرآیند اجازه می دهد تا کره و شکر به خوبی مخلوط شوند و قوام نهایی آب نبات نرم و لطیف شود.
مرحله 3: زرده تخم مرغ را اضافه کنید
بعد از اینکه مخلوط کره و شکر خوب مخلوط شد، زرده ها را از سفیده ها جدا کرده و فقط زرده ها را به مخلوط اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا زرده تخم مرغ به طور کامل در خمیر جا بیفتد. افزودن زرده تخم مرغ رطوبت را افزایش می دهد و به شیرینی ها عطر و طعم بهتری می بخشد.
مرحله 4: آرد را به مخلوط اضافه کنید
بعد از اینکه زرده ها خوب با بقیه مواد مخلوط شدند، آرد را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه کنید. در حین اضافه کردن آرد، مواد را به آرامی مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. مهم است که در این مرحله خمیر را زیاد ورز ندهید تا کلوچه ها قوام سبک و پفی داشته باشند.
مرحله 5: خمیر را در یخچال استراحت دهید
پس از آماده کردن خمیر، آن را بین دو لایه نایلون یا کاغذ پخت قرار دهید و به ضخامت حدود 5 میلی متر پهن کنید. خمیر باز شده را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و سپس برش بزنید. این باقیمانده باعث می شود خمیر سفت تر شود و شیرینی ها شکل بهتری پیدا کنند.
مرحله 6: آب نبات را برش داده و بپزید
پس از استراحت خمیر، آن را از یخچال خارج کرده و با استفاده از کاتر به شکل های دلخواه برش دهید. کوکی های برش خورده را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. سپس سطح کلوچه ها را با سفیده پاک کنید و مخلوط شکر و پودر پسته را روی آن بپاشید. شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شوند.
مرحله 7: خنک کردن و نگهداری کوکی ها
بعد از پخت، اجازه دهید کوکی ها کمی در سینی خنک شوند و سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند. این نبات های خوشمزه و زیبا را می توانید در ظروف در بسته نگهداری کنید و تا یک ماه از طعم لذیذ آنها لذت ببرید.