طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج

طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج

کوفته های سیب زمینی هویج با طعم عالی آماده هستند تا جای خود را بگیرندبهترین خاطرات آشپزی“شما این کوفته ها را با ترکیبی از سیب زمینی معطر و هویج شیرین و همچنین ادویه های معطر باز کنید فقط یک “پیش غذای خوشمزهبلکه یک میان وعده سالم و سیر کننده هستند. بیایید این دستور خوشمزه و آسان را با هم دنبال کنیم.

برای تهیه کوفته سیب زمینی و هویج ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و تفت دهید تا قهوه ای طلایی شوند. سپس هویج، فلفل و سیب زمینی خرد شده را به همراه ادویه ها اضافه کرده و تفت دهید. بعد از اضافه کردن رب و مقداری آب، اجازه دهید سس غلیظ شود. مواد را به خمیر پیراشکی اضافه کنید، آن را با زرده تخم مرغ و زعفران بمالید و سپس در فر سرخ کنید یا بپزید.

عناصرمقدار
هویج1 قطعه
آقا1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی2 عدد
فلفل قرمز1 قطعه
سیر2 قرص
یک پیاز1 قطعه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، زیره سبز، ترخون خشککافی

طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج

مرحله 1: تهیه پیاز و سیر

ابتدا پیاز و سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سپس آن ها را در تابه ای با کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا طلایی شوند. این یک پایه طعم غنی و عمیق برای مواد پیراشکی ایجاد می کند.

مرحله 2: سبزیجات و ادویه ها را اضافه کنید

پس از طلایی شدن پیاز و سیر، هویج، فلفل و سیب زمینی پوست گرفته را اضافه کنید. با ادویه های دلخواه (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، زیره و ترخون خشک) خوب مخلوط کنید تا همه مواد خوب مخلوط شده و سبزیجات نرم شوند.

مرحله 3: خمیر را اضافه کنید

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید. رب را خوب سرخ کنید تا بوی خامی آن از بین برود. با سرخ کردن خوب رب گوجه فرنگی، طعم کوفته‌ها خوشمزه‌تر می‌شود.

مرحله 4: سبزیجات را بپزید

پس از تفت دادن رب و مخلوط شدن با سایر مواد، مقداری آب به تابه اضافه کنید. حرارت را کمی کم کنید و بگذارید سبزیجات آرام آرام بپزند تا سس غلیظ شود. این فرآیند سبزیجات را کاملا نرم و معطر می کند.

مرحله 5: خمیر پیراشکی را آماده کنید

در حین پختن مواد میانی، خمیر پیراشکی را آماده کنید. برای این کار می توانید از خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید یا خمیر را با “این آموزش«این کار را خودتان انجام دهید، خمیر را به قطعات کوچک باز کنید و آن را آماده کنید تا با مواد داخلی پر شود.

مرحله 6: کوفته ها را پر کرده و بپزید

خمیر را با مواد پر کنید و لبه های آن را با چنگال فشار دهید تا در حین پخت باز نشوند. سپس روی هر کوفته را با برس زرده تخم مرغ و کمی زعفران بمالید. این کار به کوفته ها رنگی زیبا و براق در هنگام پخت می دهد.

مرحله 7: تمام کنید و سرو کنید

کوفته ها را می توان در روغن داغ سرخ کرد (برای سرخ کردن عمیق نیازی به دستمال کاغذی نیست) یا اگر سالم تر است در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه بپزید. بعد از پخت، کوفته ها را با سس دلخواه سرو کنید.