چطور کوفته تنوری بپزیم

طرز تهیه کوفته سوخاری, طرز تهیه کوفته گوشت سرخ شده

در دل هر خانه ای بوی غذاهای لذیذ و دلپذیر پیچیده است و خاطرات و لحظات شیرین را زنده نگه می دارد. یکی از این غذاهای خوش طعم، پیراشکی سرخ شده است که با تهیه خاص و دلچسب خود می تواند لحظات فراموش نشدنی را برای شما و مهمانانتان رقم بزند. امروز درسایت آموزشی چیست؟“، دستور پخت این پیراشکی خوشمزه را به شما تقدیم می کنیم. پیراشکی های سرخ شده با بافتی ترد و مواد خوشمزه در وسط انتخابی عالی برای مهمانی ها، تولدها و حتی یک شام دلچسب خانوادگی است. جذابیت این پیراشکی در این امکان نهفته است. از مواد متوسط ​​که مطابق ذائقه شما و مواد موجود در آشپزخانه شما تغییر می کند تا بتوانید هر بار یک غذای جدید با طعمی منحصر به فرد را تجربه کنید.حال به سراغ مواد لازم و دستور تهیه این پیراشکی خوشمزه می رویم.

برای طرز تهیه پیراشکی سرخ شده ابتدا خمیر مایه را آماده کرده و با تخم مرغ و روغن و آرد مخلوط می کنیم و بعد از ورز دادن به خمیر استراحت می دهیم. مواد میانی شامل سبزیجات و مرغ چاشنی شده با ادویه های مختلف است که پس از سرخ شدن به خمیر اضافه می شود. پس از آماده شدن، کوفته ها را در سفیده تخم مرغ و آرد سوخاری می غلتانیم و سپس سرخ می کنیم تا ترد و قهوه ای طلایی شود.

عناصرمقدار
قند1 قاشق غذاخوری
آرد سوخاریکافی
روغن مایع6 قاشق غذاخوری
آرد نان500 گرم
مخمر1.5 قاشق غذاخوری
شیر ولرم250 میلی لیتر
تخم مرغ1x
یک پیازشماره 2
سینه مرغ1x
فلفل قرمز1x
قارچ15 عدد
پیازچهشماره 4
پروتئینشماره 2
نمک، پودر سیر، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشنکافی

چطور کوفته تنوری بپزیم

مرحله 1: آماده سازی خمیر مایه

با تهیه مخمر شروع کنید. برای این کار شیر ولرم را با شکر و مایه خمیر در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. اجازه دهید این مخلوط به مدت 10 دقیقه بماند تا مایه فعال شود و حباب های کوچکی روی سطح آن ایجاد شود. این روند به خمیر شما طعم بهتری می دهد و در نهایت کوفته هایی با قوام نرم و لطیف خواهید داشت.

مرحله 2: آماده سازی خمیر اصلی

در این مرحله تخم مرغ، روغن مایع و کمی نمک را به مخلوط مایه اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. این ترکیب باعث می شود خمیر شما انعطاف پذیرتر شود و بافت دلپذیر تری در هنگام پخت ایجاد کند.

مرحله 3: خمیر را ورز دهید

حالا نوبت اضافه کردن آرد است. آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شروع به جمع شدن در کاسه کند. سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و شروع به ورز دادن کنید. این مرحله نیاز به صبر دارد، بنابراین خمیر را به آرامی ورز دهید تا نرم و انعطاف پذیر شود.

مرحله 4: بگذارید خمیر استراحت کند

پس از ورز دادن، خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و با یک حوله تمیز بپوشانید. خمیر را حدود دو ساعت در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. این زمان استراحت به خمیر کمک می کند تا طعم ها را بهتر جذب کند و قوام سبکی داشته باشد.

مرحله 5: آماده سازی مواد میانی

در حالی که خمیر در حال استراحت است، می توانید شروع به تهیه مواد میانی کنید. پیازها را نگینی خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. سپس فلفل، قارچ و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود و مواد نرم شوند.

مرحله 6: مرغ و ادویه ها را اضافه کنید

پس از نرم شدن سبزیجات، تکه های سینه مرغ را که از قبل با پودر سیر، زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن مزه دار شده اند، به تابه اضافه کنید. مواد را خوب تفت دهید تا مرغ کاملا پخته و معطر شود. در آخر نمک را اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید تا خنک شوند.

مرحله هفتم: خمیر را با مواد پر کنید

پس از آماده شدن خمیر و مواد میانی، یک تکه خمیر به اندازه نارنگی بردارید و با وردنه روی سطح آردپاشی شده پهن کنید. مقداری از مواد میانی را به همراه مقداری پنیر پیتزا به وسط خمیر اضافه کنید. سپس خمیر را دور مواد قرار دهید و کمی فشار دهید تا خمیر ببندد.

مرحله هشتم: کوفته ها را برای سرخ کردن آماده کنید

کوفته های آماده شده را ابتدا در سفیده تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا بپوشند. یعنی کوفته ها بعد از سرخ شدن حالت ترد و دلپذیری پیدا می کنند.

مرحله نهم: کوفته ها را سرخ کنید

در مرحله آخر یک تابه عمیق را با روغن کافی گرم کنید و کوفته ها را با احتیاط داخل روغن داغ قرار دهید. سرخ کنید تا قهوه ای طلایی و از دو طرف ترد شود. سپس کوفته ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. حالا کوفته های سرخ شده شما آماده سرو هستند. می توانید این کوفته ها را هم گرم و هم سرد میل کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.