طرز تهیه پاستا با لوبیا سبز

طرز تهیه پاستا با لوبیا سبز

ماکارونی لوبیا سبز یک غذای خوشمزه و مقوی است که می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل برای خانواده ها سرو شود. ترکیب پاستا با لوبیا سبز، گوشت چرخ کرده و سایر مواد، این غذا را برای کسانی که به دنبال تنوع در وعده های غذایی خود هستند، انتخابی عالی کرده است. این دستور غذا با تمرکز بر ارزش غذایی و طعم دلچسب، راهی عالی برای افزودن سبزیجات به رژیم روزانه شماست. در زیر مواد لازم را با دقت و زیبایی گردآوری کرده ایم تا بتوانید این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.

برای تهیه ماکارونی لوبیا سبز ابتدا پیاز و سیر را تفت دهید و سپس گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه ها اضافه کنید. بعد از تفت دادن گوشت، لوبیا سبز خلال شده و قارچ خلال شده را اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کنید و سپس ماکارونی پخته شده را با مواد مخلوط کنید و بگذارید سرو شود.

یک مسئلهمقدار
پاستا1 بسته
گوشت چرخ کرده300 گرم
سیر1 قرص
گوجه فرنگی2 عدد
لوبیا سبز200 گرم
قارچ10 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکاکافی

طرز تهیه پاستا با لوبیا سبز

مرحله 1: تهیه پیاز و سیر

ابتدا پیاز را ریز خرد کنید. سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و پیاز را با کمی زردچوبه تفت دهید تا قهوه ای طلایی و روشن شود. بعد سیر را خرد کرده و با پیاز کمی تفت دهید تا عطر سیر خوب بلند شود.

مرحله 2: گوشت و ادویه ها را اضافه کنید

گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید. ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، آویشن وفلفل قرمزاضافه کنید و تفت دهید تا گوشت کاملا سرخ شود و رنگ آن تغییر کند.

مرحله 3: لوبیا سبز را اضافه کنید

در این مرحله لوبیا سبزها را به اندازه دلخواه خود (در صورت تمایل به اندازه یک انگشت یا بیشتر) تمیز کرده و برش داده و به ماهیتابه اضافه کنید. لوبیا را همراه با گوشت و ادویه ها تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

مرحله 4: قارچ و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید

حالا قارچ ها را بشویید و به صورت ورقه های نازک برش بزنید و با مخلوط گوشت و لوبیا سبز به تابه اضافه کنید. مواد را خوب تفت دهید تا قارچ ها آبکش شوند. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود.

مرحله 5: گوجه فرنگی را اضافه کنید

حالا گوجه ها را پوست گرفته، رنده یا پوره کنید و به تابه اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا آب گوجه اضافی کشیده شود و سس به دست آمده کمی غلیظ شود.

مرحله 6: ماکارونی را بپزید

در یک قابلمه بزرگ مقداری آب بجوشانید. مقداری نمک به آب در حال جوش اضافه کنید و پاستا را اضافه کنید. اجازه دهید پاستا به مدت 7-10 دقیقه (یا طبق دستور بسته) بپزد و سپس آبکش کنید.

مرحله هفتم: کف قابلمه را آماده کرده و دم کنید

کف قابلمه‌ای که می‌خواهید پاستا را در آن بپزید مقداری روغن بریزید، سپس یک لایه نازک ماکارونی بریزید (در صورت تمایل می‌توانید برای ته قابلمه از نان سیب‌زمینی یا لواش هم استفاده کنید که جای سوال دارد) . طعم خوب). سپس یک لایه از مخلوط گوشت و لوبیا سبز را روی آن بمالید.

مرحله هشتم: رشته فرنگی را سرو کنید

این کار را تا زمانی ادامه دهید که مواد شما تمام شود. در آخر قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید رشته ها به مدت 40 تا 45 دقیقه بجوشد. بعد از این مدت رشته ها را در ظرف مورد نظر پر کرده و سرو کنید. نوش جان!