طرز تهیه باقلوا شعر است
در دنیای شیرینی پزی، باقلوا شریه یکی از شاهکارهای سنتی و لذیذ به شمار می رود که علاوه بر طعم بی نظیرش، تهیه آن بسیار آسان نیز می باشد. این دستور غذایی خاص و دلپذیر ترکیبی از شیرینی ناب شرقی و لذت بردن از غذاهای سنتی است که با هر لقمه ای حس خاصی به شما القا می کند. طرز تهیه باقلوا شعری است که امروز سروده می شود سایت آموزشی چیست؟ ما یک راه آسان و ارزان برای ایجاد این شاهکار شیرین را به شما نشان خواهیم داد. پس اگر می خواهید مهارت های آشپزی خود را با یک شیرینی خاص و فوق العاده خوشمزه گسترش دهید، به ما مراجعه کنید و در کمترین زمان یک باقلوای عالی را تجربه کنید.
باقلوا شریه با رشته شریه سرخ شده، کره، شیر عسل، پودر هل و زعفران غلیظ درست می شود. پس از برشته شدن و مخلوط شدن این مواد روی نایلون پهن می کنند و با گردوی خرد شده پر می کنند و سپس گرد می کنند. نتیجه نهایی یک شیرینی با بافت نرم و طعم دلپذیر است که برش و سرو آسان است.
عناصر | مقدار |
پودر هل | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
شیر عسل | نصف قوطی (190 گرم) |
زعفران دم کرده غلیظ | 2 قاشق غذاخوری |
رشته شعر | 1 بسته (150 گرم) |
طرز تهیه باقلوا شعر است
مرحله 1: آماده سازی شعر
با استفاده از دست یا چاقوی تیز، رشته را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. یعنی نودل سریعتر سرخ می شود و طعم بهتری دارد.
مرحله 2: رشته فرنگی را سرخ کنید
رشته های خرد شده را در تابه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. رشته ها را حدود دو تا سه دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها کمی تیره شود. مواظب باشید که پاستا زیاد سرخ نشود.
مرحله 3: کره را اضافه کنید
بعد از اینکه رنگ رشته ها کمی تغییر کرد، کره را اضافه کنید. کره طعم و بوی ماکارونی را بهتر می کند. دو تا سه دقیقه دیگر همه چیز را با هم سرخ کنید.
مرحله 4: شیر عسل را اضافه کنید
بعد از اینکه رشته و کره خوب سرخ شدند، شیر عسلی را به مخلوط اضافه کنید. شیر عسل باقلوای شما را شیرین و لطیف می کند.
مرحله 5: هل و پودر زعفران را اضافه کنید
در این مرحله پودر هل و زعفران دم کرده غلیظ را به مخلوط اضافه کنید. این ادویه ها طعم بی نظیری به باقلوای شما می دهند.
مرحله 6: هم بزنید و حرارت را خاموش کنید
بعد از اضافه کردن همه مواد، آنها را خوب مخلوط کنید و بگذارید یک دقیقه دیگر بجوشد. سپس اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مخلوط کمی خنک شود.
مرحله 7: مخلوط را پخش کنید
بعد از اینکه مخلوط کمی خنک شد، آن را روی یک ورقه پلاستیکی پهن کنید و با استفاده از وردنه یا کف دست، مخلوط را به صورت یک لایه صاف کنید.
مرحله هشتم: گردو را اضافه کنید
مقداری گردوی خرد شده را در وسط لایه پهن شده قرار دهید. گردو بافت و طعم دلپذیری به باقلوای شما می دهد.
مرحله 9: رول کرده و سرو کنید
با استفاده از نایلون، یک طرف مخلوط را به آرامی روی گردوها بمالید، سپس گرد کنید. رول را با دست فشار دهید تا شکل خود را حفظ کند. بعد از اینکه رول شکل گرفت، آن را به قطعات دلخواه برش داده و سرو کنید.