مسقطی انجیر
مسقطی نوعی شیرینی است که مواد اولیه آن نشاسته، روغن، شکر، زعفران، هل و گلاب است و بیشتر جوز هندی از انجیر، آجیل و نشاسته تشکیل شده است.
مانند فرنی نشاسته تهیه می شود اما زمان بیشتری می برد و هزینه زیادی دارد و بعد از پخت حالت کشسانی پیدا می کند. مرکز تولید اصیل مسقطی ایران شهرلار و گیاه انجیر در استهبان معدن انجیر جهان است.
مسقطی یکی از شیرینی های محبوب و سنتی است که انواع مختلف آن با طعم های متفاوتی پخت و تهیه می شود ولی در کل برای تهیه مسقطی علاوه بر مواد درجه یک ، نوع عمل آوری آن نیز بسیار مهم می باشد
چرا که مسقطی سنتی حالت ارتجاعی و منسجم دارد ، برای پخت این شیرینی سنتی به موادی همچون نشاسته ، روغن ، شکر ، هل ، گلاب و زعفران می باشد که در واقع پایه پخت این شیرینی سنتی محسوب می شود ، که ما نوع مسقطی انجیر را به شما معرفی می کنیم ،
در واقع مسقطی پختی شبیه به فرنی دارد اما برای مسقطی سنتی باید زمان پخت بیشتری را صرف کرد تا مواد به صورت سفت و حالتی کشسانی را به خود بگیرد ،
این حالت کشسانی همان نکته مهم یک مسقطی سنتی اعلا می باشد ، وجود انجیر در این نوع شیرینی از نظر رنگ و طعم بی نظیر می باشد و به دلیل وجود خواص بی نظیر انجیر در این شیرینی سنتی یک مزیت عالی برای سلامت بدن نیز محسوب می شود .
خواص مسقطی انجیر
در معرفی انجیر و خواص بی نظیر آن برای سلامتی در مقاله های قبل صحبت کردیم ، همانطور که میدانید انجیر خشک خواص زیادی را در خود دارا می باشد
از جمله منبع غنی فیبر که همین امر موجب سلامت دستگاه گوارش می شود ، مسقطی انحیر یکی از مزیت های آن وجود فیبر انجیر در آن می باشد و بهترین راه پیشگری از یبوست نیز محسوب می شود
، از نظر طب سنتی مصرف مسقطی انجیر در کاهش دردهای مفصلی، روماتیسمی و بوی بد دهان بسیار موثر می باشد ، همچنین ویتامین های آ ، بی ، ایی ، کربوهیدرات ، سدیم، پتاسیم ، پروتئین ، کلسیم ، آهن ، فسفر، منیزیم ، روی ، اسیدفولیک
، منگنز، اسیدهای چرب امگا ۳ ، اسیدآمینه تریپتوفان ، سلنیوم ، مس ، قند ساکاروز ، گلوکز، فراکتوز از جمله مواد موثر در مسقطی انجیر می باشد ،
همچنین از نظر طب سنتی مقادیر بالای پروتئین در این شیرینی سنتی موجب تقویت قوای عمومی بدن و افزایش سطح انرژی و عضلانی در بدن شده و این یک مزیت بسیار مهم برای افرادی که فعالیتهای فیزیکی سخت انجام میدهند
از جمله کارگران و ورزشکاران و بدنسازان می باشد که به صورت میان وعده می توان مصرف کرد و به طور طبیعی یک قند مناسب برای تنظیم قند بدن می باشد .
مسقطی انجیر( مخلوطی از انواع طعم ها) 900 گرمی
ویژگیهای محصول
- وزن خالص: 900 گرم
- وزن با بستهبندی: 1000 گرم
- مواد اولیه: انجیر، هل، گلاب، نشاسته آرد گندم، روغن های مایع خوراکی، شکر و مواردی که در بالا ذکر شده
مسقطی انجیر گل محمدی استهبان
ویژگیهای محصول
وزن خالص: 750 گرم
وزن با بستهبندی: 1150 گرم
مناسب برای: تمامی سنین
سایر توضیحات: فرآورده انجیر
زمان ماندگاری: 3 تا 5 ماه
شیوه نگهداری: در جای مناسب
مواد اولیه: انجیر و هل و گل محمدی و..
درباره محصول
فروش ویژه مسقطی انجیر استهبان
با یک تیر دو نشون(دارای خواص انجیر و گل محمدی)
تازه و با کیفیت
مناسب همراه با مصرف چای و نوشیدنی
تولید شده از مرغوب ترین مواد اولیه
یک کیاو از این محصول معادل 30 تا 35 عدد مسقطی هست
مسقطی انجیر پذیرایی 5ستاره فدک (طبیعی و فاقد نگهدارنده)
ویژگیهای محصول
وزن خالص: 250 گرم
وزن با بستهبندی: 500 گرم
شیوه نگهداری: در یخچال نگهداری شود
مناسب برای: تعریق بدن رو زیاد می کند، کاهش دهنده حرارت بدن، برطرف کننده یبوست، برطرف کننده التهاب مجاری تنفسی، برطرف کننده برونشیت سیاه سرفه و ذات الریه، تقویت کبد، رفع ورم طحال و….
زمان ماندگاری: 3 ماه
مسقطی تازه انجیر (کنجدی) 900گرمی
ویژگیهای محصول
وزن خالص: 900 گرم
وزن با بستهبندی: 1000 گرم
درباره محصول
مسقطی انجیر از جمله فرآورده های مفید و خوشمزه انجیر استهبان است.
اگر به دنبال خوراکی و تنقلات سالمی می گردید که علاوه بر طعم عالی پر فایده هم باشد بدون شک مسقطی انجیر یکی از بهترین گزینه های ممکن است.
هر دانه مسقطی به صورت جداگانه بسته بندی شده (مطابق عکس) و از این نظر بهداشتی است و نگه داری و مصرف آن راحت تر است.
این مسقطی ها به خاطر بسته بندی جداگانه و شکل ظاهری جذاب شان جایگزین سالم و مناسبی برای پاستیل و شکلات است تا در اختیار بچه ها قرار گیرد.
این محصول با دانه های کنجد طلایی تزئین شده است.
این مسقطی تازه تولید شده و تا شش ماه تاریخ انقضا دارد.
مسقطی انجیر استهبان یک کیلویی مخلوط مغزی گل ممحمدی کنجدی ساده
ویژگیهای محصول
وزن خالص: 1000 گرم
وزن با بستهبندی: 1200 گرم
مواد اولیه: انجیر با کیفیت استهبان و سایر مواد لازم جهت تولید مسقطی
وزن با بستهبندی: 1000 گرم
مواد اولیه: انجیر ، گل محمدی ، شکر ، آب ، گلاب ، نشاسته
خواص مسقطی
مقادیر بالای پروتئین موجود در انجیر باعث تقویت کلی، افزایش سطح انرژی و عضله سازی می شود، بنابراین برای افرادی که فعالیت بدنی شدید دارند از جمله کارگران و ورزشکاران به ویژه بدنسازان بسیار مفید خواهد بود.
مسقطی در تسکین درد مفاصل، روماتیسم موثر است. و بوی بد دهان انجیر حاوی مقادیر زیادی آهن، ویتامین C و پتاسیم است.
هل در مسقطی یک ادویه ایده آل با فواید بسیاری برای سلامتی است. محبوب ترین و شناخته شده ترین فواید سلامتی این ماده به شرح زیر است:
خواص ضد سرطان، سلامت قلب و عروق، کنترل کلسترول، ضد افسردگی
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: خرید انجیر خشک تازه ارزان و عمده [قیمت سال ۱۴۰۰]
ویتامین های مسقطی
حلوای انجیر مسقطی حاوی ویتامین های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، آهن، فسفر، منیزیم، روی، اسید فولیک، منگنز، اسیدهای چرب امگا 3، اسیدهای آمینه تریپتوفان، سلنیوم، ساکارز مس است. ، گلوکز، فروکتوز و غیره.
طبع مسقطی
نشاسته از ساقه و دانه گیاهانی مانند ذرت، گندم و سیب زمینی به دست می آید. ما از کاربردهای زیادی از نشاسته استفاده می کنیم، به عنوان مثال از این غذا در تهیه جوز هندی و غیره استفاده می شود.
طبیعت نشاسته سرد و خشک است. این سوال برای کسانی که مزاج سرد یا سوداوی دارند بسیار مهم است زیرا مصرف بدون اصلاح آن تعادل مزاج را به هم می زند. طبیعت این مواد گرم است. می توان گفت طبع مسقطی گرم است.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: سایت خرید عناب تازه بیرجند [ قیمت عناب ۱۴۰۰ ]
انواع مسقطی
انجیر مسقطی را پس از آماده سازی و سرد شدن با دستگاه بسته بندی به شکل های منظم برش داده و پس از بسته بندی در طعم های مختلف در انواع زیر تهیه و عرضه می شود:
کنجد: دانه های کنجد از جمله دانه های روغنی غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع هستند. 75 درصد دانه های کنجد را چربی و پروتئین و 25 درصد آن را مواد معدنی، کربوهیدرات (قند) و فیبر تشکیل می دهند.
کنجد همچنین حاوی ویتامین های مختلف به ویژه ویتامین های گروه B و ویتامین E و همچنین مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، روی، مس و فسفر است.
خواص کنجد می تواند خطر سکته قلبی را کاهش دهد، از سرطان پیشگیری کند و یبوست را درمان کند همچنین کنجد در افزایش قوای جنسی در مردان و همچنین تسکین دندان درد موثر است.
جوز هندی: جوز هندی نقش مهمی در محافظت از قلب، مبارزه با سرطان، کاهش التهاب و کند کردن روند پیری دارد.
پسته حاوی ویتامین های B1، B6، E، پتاسیم، فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم است و دارای خواص مفیدی
مانند: عملکرد مناسب مغز، تنظیم ضربان قلب، درمان دندان درد، خون سازی، تقویت پوست و مو، کنترل کلسترول و قند خون است.
قدرت جنسی، مجاری کبد را باز می کند، حافظه را افزایش می دهد و ذهن را تقویت می کند.
مقاله پیشنهادی برای مطالعه: نمک صورتی از کجا بخریم؟ [خرید و قیمت نمک صورتی]
رزماری: رزماری دارای ویتامین های A، B، C و دارای خواص مفیدی از جمله: درمان افسردگی، استرس و اضطراب، درمان ناراحتی های تنفسی، تقویت ریه ها، جلوگیری از تشدید عفونت ها،
درمان بیماری های گوارشی، کاهش دفعات بیماری های قلبی، کاهش دهنده است. دمای بدن و جلوگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن و ..
نارگیل: نارگیل سرشار از چربی ها، قندها، پروتئین ها، کربوهیدرات ها، ویتامین های B، B1، B2، B3، ویتامین های A، E، K، J، غنی از مواد معدنی مانند پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم، سدیم، آهن، روی است. ، عسل و سلنیوم.
زرشک: زرشک سرشار از ویتامین C است و خاصیت ملین دارد. زرشک به دلیل داشتن آلکالوئیدی به نام بربرین بر باکتری ها اثر آنتی بیوتیکی دارد.
ساده: نشاسته، شکر، گلاب، هل، کره و زعفران و انجیر موادی هستند که در تهیه این کیک به کار می روند. وجود گل رز در مشک نیز از ابتلا به آلزایمر جلوگیری می کند و اعصاب را آرام می کند.
مسقطی انجیر خود انجیر است، سرشار از کلسیم، پتاسیم، فسفر، امگا 3، اسیدهای چرب امگا 6 و فیتوسترول است و خواص مفیدی مانند: پیشگیری از بیماری های قلبی و سرطان، درمان عفونت های ریوی، تقویت کننده دارد.
دستگاه گوارش، رفع یبوست، بهبود درد و خشونت قفسه سینه، درمان عفونت و زخم دهان، درمان نفخ و باد شکم، افزایش تعریق بدن، درمان عفونت و زخم دهان، درمان نفخ و نفخ، افزایش قوای جنسی، رفع بوی بد دهان افزایش می دهد.
در شیر مادر، کاهش وزن، کنترل فشار خون، تقویت استخوان ها، رفع کم خونی یا فقر آهن و …