چگونه یک خانواده خوشحال داشته باشیم؟

چگونه یک خانواده شاد داشته باشیم

چگونه یک خانواده شاد داشته باشیم مجموعه: روانشناسی و خانواده چگونه یک خانواده شاد داشته باشیم؟
13 راه برای داشتن خانواده ای شاد
اعضای یک خانواده شاد ، سالم و خوشبخت سهمی برابر در این خوشبختی دارند. اما اگر فکر می کنید خانواده شما از رضایت کافی برخوردار نیستند ، در اینجا برخی از اصول اساسی توصیه شده توسط متخصصان آورده شده است و سعی کنید آنها را در خانه و خانواده خود به کار بگیرید.

 

1. زمان بیشتری را با هم بگذرانید. نه به این معنا که در خانه باشید و وقت خود را در تلویزیون و اینترنت تلف کنید!

 

چگونه خانواده ای شاد داشته باشیم؟

بلکه به معنای گفتگو ، بازی ، نوازش و برگزاری جلسات خانوادگی برای برنامه ریزی جمعی برای آینده است. این نوع تماس به کودکان احساس امنیت در خانه و محیط خانواده را می دهد و با احساسات مثبت و شادی نسبت به والدین پر می شود.

 

2- با هم آواز بخوانید. آواز خواندن توسط اعضای خانواده سرمایه گذاری سودآوری در بورس سهام است. می توانید متن ترانه های خود را بسازید و آنها را در متن آهنگهایی که با هم می خوانید جایگزین کنید. همچنین ، موسیقی را نادیده نگیرید. با کمک موسیقی آرامش بخش یا پرانرژی می توانید کارایی خانه را افزایش دهید.

 

3- به دکوراسیون منزل توجه کنید. اتاق ها را به گونه ای تزئین و رنگ آمیزی کنید که احساس شادی و انرژی در خانه ایجاد کند ، طرح و رنگ ها باید به گونه ای باشد که باعث تنش و اضطراب نشود. در چنین فضایی ، انجام کارهایی مانند بازی ، دیدارهای خانوادگی یا حتی آشپزی لذت بخش خواهد بود.

 

4- ورزش جمعی را به خاطر بسپارید. با فرزندان خود دوچرخه سواری کنید. وقت خود را به پیاده روی و استراحت در نزدیکترین پارک اختصاص دهید.

چگونه یک خانواده خوشحال داشته باشیم؟

5- عادت های سالم ایجاد کنید. سعی کنید عادت هایی مانند افزودن نمک و شکر اضافی به غذاها را با خوردن غذاهای سالم و پر از میوه و سبزیجات جایگزین کنید.

 

6. همه را در آشپزی دخیل کنید. یکی از راه های یادگیری غذای سالم به کودکان ، اشتراک غذا است. اعضای خانواده را به کار مثبت و کار تیمی و تهیه غذا تشویق کنید.

 

7. رفتار خوب را پاداش دهید. پاداش دادن به کودکان می تواند رفتار خوب آنها را افزایش دهد. گشت و گذار ، بازدید از باغ وحش ، بازدید از سینما و مواردی از این دست می تواند پاداش خوبی باشد.

چگونه خانواده ای شاد داشته باشیم؟

8- خواندن کتاب و گوش دادن به کتابهای صوتی را در برنامه هفتگی خود بگنجانید. بلند خواندن کتاب برای کودکان مثر است. همچنین توصیه می شود که آنها را به نوشتن دفترچه خاطرات یا داستان کوتاه ترغیب کنید.

 

9- با کودکان یکی یکی ارتباط برقرار کنید. والدینی که بیش از یک فرزند دارند باید توجه داشته باشند که باید به همه کودکان هر روز زمان مساوی داده شود. حتی اگر سرتان شلوغ است ، حداقل 10 دقیقه در روز را با بچه ها بگذرانید.

 

10. برخی از نکات مثبت روزانه را به عنوان یک برنامه عادی در نظر بگیرید. در حالی که برخی موارد تداخل دارند ، کودکان به طور خودکار می دانند چه کاری باید انجام دهند. این از رفتار بد جلوگیری می کند.

 

به عنوان مثال ، سعی کنید برای کودکان توضیح دهید که قبل از خواب باید دندان های خود را مسواک بزنند و در صورت لزوم ، پس از شنیدن داستانی که هر شب در رختخواب برای آنها می خوانید ، به رختخواب بروید. یا انجام کارها را صبح برای آنها روتین کنید تا به موقع بیدار شوند و کارها را سریعتر و با سر و صدای کمتری انجام دهند.

 

11. یادتان باشد که برای یکدیگر ارزش قائل شوید. روش های مختلفی را امتحان کنید تا ارزش و احترامی که نسبت به یکدیگر احساس می کنید را نشان دهید. رقص و شادی و رفتار مثبت و متقابل کودکان و والدین در این مسئله بسیار مثر است.

 

چگونه خانواده ای شاد داشته باشیم؟

12. ابراز تأسف و اندوه کافی نیست. وقتی دو نفر از اعضای خانواده (مانند خواهر و برادر) یکدیگر یا وسایل خود را آزار می دهند ، باید بدانند که عذرخواهی پایان ماجرا نیست. به عنوان مثال ، کودکان باید بدانند که اگر به اسباب بازی خواهر و برادر خود آسیب رسانده اند ، باید غرامت آن را جبران کنند. به عنوان مثال ، آنها باید با دادن اسباب بازی خود به خواهر یا برادرشان توجیه شوند.

 

13. روابط عمیق زناشویی را به فرزندان خود نشان دهید. به آنها بگویید که ازدواج شما مهمترین و بهترین اتفاق زندگی شما بوده است. علاوه بر ایجاد خاطرات مثبت در ذهن کودکان ، عشق و علاقه شما به همسرتان الگوی عالی برای زندگی آینده آنها است.

 

***

انجام اکثر این کارها خیلی سخت نیست. برای داشتن خانواده ای شاد ، سالم و البته موفق ، سعی کنید حداقل برخی از آنها را در سال جدید به عنوان پدر ، مادر یا حتی فرزند به زندگی خانوادگی خود اضافه کنید. مطمئن باشید که تأثیر بسیار بیشتری در شادی و سلامتی سایر اعضای عزیز شما دارد.

منبع:
https://www.talab.org/psychology/family/چگونه-یک-خانواده-خوشحال-داشته-باشیم.html

—————.

۱۳ راهکار مؤثر برای اینکه خانواده‌ای شاد و صمیمی داشته باشیم

خانواده مکانی است که ما در آن زمان زیادی را در زندگی خود می گذرانیم و میزان خوشبختی و رضایت از زندگی ما تا حد زیادی به شرایط خانواده و کیفیت روابط شکل گرفته در آن بستگی دارد.

خانواده مکانی است که در آن قسمت مهمی از آینده بزرگسالان در جامعه تصمیم گیری می شود. امروزه ، شیوه زندگی مدرن ، مشاغل عالی و فرصت های کم و دلایل بسیار دیگر ، خانواده با چالش های بسیاری روبرو است.

انسان به طور طبیعی برای سعادت ، آسایش و لذت تلاش می کند و اگر خانواده این نیاز او را تأمین نکنند ، می تواند آن را در جای دیگری جستجو کند که در نهایت منجر به تضعیف یا فروپاشی روابط خانوادگی و خانوادگی می شود.

اما حفظ و تقویت شادی و صمیمیت در خانواده نیاز به دانش و مهارت دارد. در این مقاله 13 راهکار مهم و موثر برای دستیابی به این هدف را بررسی می کنیم.

به طور منظم باهم غذا بخورید

در گذشته ای نه چندان دور ، کنار هم نشستن و غذا خوردن با هم یکی از اصول ثابت خانواده هاست. غذا خوردن با هم بسیار مهم ، معنی دار و کاربردی است.

مهمترین چیز این است که اعضای خانواده یکدیگر را ببینند و با هم صحبت کنند و یکدیگر را بشناسند. امروزه به دلیل وضعیت کار و تحصیل ، ممکن نیست در هر وعده غذایی در کنار اعضای خانواده خود باشید ، اما سعی کنید حداقل تا حد امکان روزانه یک وعده غذا بخورید.

هنگام غذا خوردن تلویزیون را خاموش کرده و تلفن های همراه خود را کنار بگذارید. کودکان خود را هرگز هنگام تماشای تلویزیون به غذا خوردن عادت ندهید ، در غیر این صورت دیگر هرگز آنها را پشت میز نخواهید دید.

وقت صرف غذا فرصتی ارزشمند برای دیدن ، گفتگو و آرامش است ، هرگز این فرصت را از دست ندهید.

نظریات خود را باهم در میان بگذارید

به عنوان والدین سعی کنید همیشه در مناطق مختلف نظر اعضای خانواده را جویا شوید. نظر سنجی از کودکان ، نوجوانان و جوانان تأثیر زیادی در عزت نفس آنها خواهد داشت. برای تصمیم گیری در هر مورد ، سعی کنید نظر هر یک از اعضای خانواده را جویا شوید

این بدان معنا نیست که شما باید خودتان تصمیم بگیرید. تصمیم نهایی را به عنوان والدین برای خود بگیرید ، اما سعی کنید با دقت به نظرات آنها گوش دهید و به دلایل آنها توجه کنید و اگر نظر آنها مفید است ، از آن در تصمیم خود استفاده کنید.

این به آنها این پیام را می دهد که شما به نظر آنها احترام می گذارید و بنابراین احساس ارزش و اعتماد به نفس آنها را تقویت می کنید. برخی تصمیمات را به فرزندان خود بسپارید.

به عنوان مثال ، شما برای شام بیرون می روید. بگذارید آنها تصمیم بگیرند که کجا بخورند ، اما هنوز هم در مورد دلیل آن فکر کنند.

این نوع مشارکت در اظهارنظر و تصمیم گیری به طور قابل توجهی توانایی افراد را در برقراری ارتباط ، گفتگو ، تفکر و تصمیم گیری به ویژه در کودکان بهبود می بخشد. مطالعه كودكان همچنین به ما كمك می كند تا آنها را بهتر بشناسیم و نزدیكی خود را با آنها تقویت كنیم.

از طرف دیگر باعث می شود بیشتر بیاموزیم. در برخی موارد ، عقاید کودکان بسیار خلاقانه ، هوشمندانه و خردمندانه است.

اگر ما فضای راحت و بی طرفانه ای برای اظهار نظر در اختیار آنها قرار دهیم ، نظرات آنها می تواند زندگی خانوادگی را غنی کرده و انگیزه جدیدی به آن ببخشد.

 

فرصت‌های شاد بودن را به حداکثر برسانید

برای شاد بودن بهتر است از هر فرصتی در خانه استفاده کنید. می توان به بهانه های مختلف یک جشن کوتاه برگزار کرد. بهتر است این ایده را به فرزندان خود انتقال دهید که خندیدن و خوشبخت بودن دلیل نمی شود.

هرگز خوشبختی را با امکانات ویژه در ذهن خود مرتبط نکنید و شرط نگذارید ، در غیر این صورت آنها همیشه روی خوشبختی شرط می بندند ، مثلا:

فقط اگر فلان اسباب‌بازی را داشته باشم، شاد می‌شوم.

فقط اگر در فلان رشته قبول شوم، خوشحال می‌شوم.

فقط اگر فلان کار را به دست آورم، خوشحال خواهم بود.

فقط اگر با فلان کس ازدواج کنم، خوشبخت می‌شوم.

این وضعیت خوشبختی یکی از دلایل اصلی ناراحتی و افسردگی بسیاری از افراد است. بنابراین سعی کنید خنده و شادی را به یک عادت روزمره تبدیل کنید و هیچ فرصتی را برای شاد بودن در کنار هم از دست ندهید.

شوخ‌ طبعی را تشویق کنید و به خودتان بخندید

یکی از راه های ایجاد شادی و خنده در خانواده طنز است و بهترین راه برای رسیدن به آن خندیدن به خود است ؛ به اشتباهاتی که مرتکب شدیم ، به ماجراهای سرگرم کننده ای که برای ما اتفاق افتاد.

به عنوان یک پدر و مادر ، روی شوخ طبعی خود کار کنید و ببینید چگونه می توانید خانواده خود را بخندانید و خوشحال کنید.

شوخ طبعی تأثیر متعادل کننده ای در شخصیت دارد و نوعی حس نزدیکی و دوستی را به اعضای خانواده منتقل می کند. خنده یکی از بزرگترین تفریحات بشر و قابل توجه ترین تفاوت بین انسان و حیوان است.

بعضی ها بلدند جوک بگویند اما برای خنداندن افراد خانواده نیازی به کمدین نیستیم ، همیشه می توانیم به خودمان بخندیم. ارتباط با افراد جدی اغلب آزار دهنده است.

اگر بعضی اوقات می توانید به خود بخندید ، دیگران را تشویق کنید که به شما بخندند. به این ترتیب آنها را خوشحال می کنید و صمیمیت بیشتری بین اعضای خانواده ایجاد می کنید.

بر نقاط مثبت شخصیت اعضای خانواده تمرکز کنید

این خانواده بر اساس روابط بین اعضای خود است. اعضای خانواده فردی افراد منحصر به فردی هستند. همیشه تفاوت بین حالات و روحیات را در خاطر داشته باشید.

ممکن است برخی از ویژگی های اعضای خانواده خود را دوست نداشته باشید و آنها نیز دوست داشته باشند. اگر به جنبه های ناخوشایند شخصیت افراد بپردازیم ، به سعادت و صمیمیت خانواده آسیب می رسانیم.

بنابراین ، همیشه بر نکات مثبت شخصیت خانواده تمرکز کنید. تحقیقات نشان می دهد که این نوع رویکرد ، یعنی تمرکز بر رفتار مطلوب افراد و تأیید و تشویق این موارد ، بهترین راه برای افزایش و تقویت رفتار مطلوب و کاهش و تضعیف رفتارهای ناخواسته است.

به ویژه در مورد کودکان ، استفاده از توجه و ترویج رفتار مطلوب و نادیده گرفتن رفتار ناخواسته تأثیر آموزشی بسیار بالایی دارد.

با تمرکز بر رفتار و خصوصیات مطلوب اعضای خانواده ، به تدریج ذهنیت مثبت تری نسبت به آنها پیدا می کنیم که در روابط ما با آنها به صورت صمیمیت و دوستی بیشتر نمایان می شود.

به هنگام نیاز در کنارشان باشید

به هنگام نیاز در کنارشان باشید

هر زمان که یکی از اعضای خانواده به شما احتیاج داشت ، حتما سعی کنید در کنار او باشید. اینها لحظات ویژه و حساسی هستند و ممکن است فرصتی برای جبران خسارت وجود نداشته باشد.

به عنوان مثال ، اگر به مهمانی آخر هفته در یک مهد کودک دعوت شده اید ، حتماً در آن شرکت کنید. این ممکن است چیز بزرگی به نظر نرسد ، اما برای فرزند شما می تواند معنای زیادی داشته باشد و نبود شما می تواند از نظر روحی به او آسیب برساند.

این باید به صورت فرهنگ خانوادگی باشد که هر یک از اعضا ، هنگامی که به حضور دیگران احتیاج دارد ، همه باید آن را در برنامه های خود اولویت بندی کنند و برای حضور و شرکت در آن همه تلاش خود را انجام دهند.

قدر چنین لحظاتی را بدانید و شرکت در هیچ یک از موقعیت های مهم خانوادگی را فراموش نکنید. به یاد داشته باشید که در زندگی همیشه حیف است که کارهای خوب انجام ندهید و فرصت های ارزشمند را از دست ندهید.

بنابراین ، تا آنجا که می توانید ، سعی کنید همیشه در چنین شرایطی در کنار عزیزان خود باشید و عملاً توجه و علاقه خود را به آنها نشان دهید.

احساسات خود را به شیوه‌های مختلف نشان دهید

بسیاری از ما انسانها به شکلی خاص واکنش نشان می دهیم تا احساسات خود را به صورت مشروط بیان کنیم. به عنوان مثال ، ما همیشه احساسات خود را به صورت شفاهی بیان می کنیم.

هر شخص به نوع خاصی از پیام احساسی پاسخ می دهد. اگر همسر یا فرزند شما نوعی از افرادی است که به پیام های لمس کننده پاسخ می دهند ، ابراز احساسات کلامی شما ، هر چقدر هم هیجان انگیز باشد ، تأثیر چندانی در آنها نخواهد داشت.

بنابراین ، سعی کنید احساسات خود را به روش های مختلف بیان کنید.

برای بیان احساسات در خانواده محدودیتی تعیین نکنید. خانواده باید بدون هیچ گونه خودسانسوری و سرکوبی امن ترین مکان برای ابراز وجود اعضای خود باشد.

مردم باید مطمئن باشند که برای ابراز احساسات خود مورد محکومیت ، تهدید ، مجازات یا سوused استفاده قرار نخواهند گرفت. بنابراین احساسات خود را به طرق مختلف از جمله زبان کلامی و بدن و موارد دیگر برای اعضای خانواده بیان کنید.

بعضی از افراد می گویند اگر احساسات خود را ابراز کنند ، ممکن است طرف مقابل از خود راضی و راحت شود. اگر از اصول رفتاری دیگری پیروی می کنید ،

مطمئن باشید که این اتفاق نخواهد افتاد و فرزند یا همسرتان از ابراز احساسات صمیمانه ای که به آنها داده اید قدردانی می کند.

به آن‌ها بگویید که دوستشان دارید

“دوستت دارم” قدرتمندترین و موثرترین عبارتی است که می توان به دیگری گفت. اما معمولاً پس از یک دوره زندگی مشترک ، این جمله در میان همسران کمتر شنیده می شود.

همانطور که در بالا ذکر شد ، شما می توانید این جمله را به روش های مختلف بیان کنید ، اما همیشه از فرم لفظی نیز استفاده کنید. البته این جمله را باید با تمام وجود بیان کنید.

ما در اینجا توصیه نمی کنیم اعضای خانواده خود را به نقش بازی کنید یا گمراه کنید. بنابراین ، اگر واقعاً به همسر یا فرزند خود علاقه مند نیستید ، بنابراین نمی توانید صادقانه و از صمیم قلب به او بگویید ، باید روی خود کار کنید و شاید از یک مشاور خانواده کمک بگیرید.

گفتن این جمله در تقویت روابط خانوادگی تأثیر زیادی دارد. با این حال ، بسیاری از مردم علاقه ای ندارند. برخی از مردان ، به ویژه افراد مسن ، این را یک رسوایی می دانند.

به دلایل مختلف ، بسیاری از مردم گفتن این موضوع را به عزیزانشان دشوار می دانند و برخی آن را فراموش می کنند. این افراد معمولاً نمی دانند تکرار این جمله برای تقویت روابط ، صمیمیت و قدرت خانواده چقدر مهم است.

برای بازی‌های خانوادگی و دسته‌جمعی برنامه‌ ریزی کنید

بازی های خانوادگی و سرگرمی یکی از مهمترین عوامل تقویت شادی و صمیمیت در خانواده است. فقط کودکان نیستند که به بازی احتیاج دارند.

در هر یک از ما کودکی پنهان وجود دارد که نیاز به تفریح ​​، بازی و شیطنت دارد. به همین دلیل است که بعضی اوقات مجبور می شویم با همسر و فرزندانمان بازی کنیم. در حین بازی ، اختلافات فراموش می شود و زخمهای عاطفی معمولاً بهبود می یابند.

در این بازی ما به کودک در خود فرصت می دهیم تا سرگرم شود و لذت ببرد. حتی بازی های فکری به ظاهر جدی نیز این ویژگی را دارند.

نیچه ، فیلسوف مشهور آلمانی می گوید: “خود واقعی انسان فقط وقتی بازی می کند ظاهر می شود.” این بازی فرصتی است تا همه ماسک ها و ماسک های تحمیل شده را آزاد کنیم و همانطور که هستیم واقعاً خودمان باشیم.

در زندگی امروز ، کمبود وقت و اشتغال بهانه ای است برای اینکه این نوع مشارکت و لذت های خانوادگی را از خود و اعضای خانواده محروم کنیم.

اما با برنامه ریزی می توانید حداقل یک ساعت در هفته مانند آخر هفته ها را به بازی های خانوادگی اختصاص دهید. افراد مسن معمولاً بهانه های خوبی برای بازی نکردن دارند.

اما آنها باید بر بهانه ها و خودخواهی های خود غلبه کنند و با کودکان و جوانان بازی کنند. ما باید گاهی اوقات یاد بگیریم که دوباره کودک شویم ، مانند یک کودک رفتار کنیم ، و برای لذت ، خوشبختی ، رهایی و آرامش به خود و عزیزانمان وقت بدهیم.

گاهی آنها را شگفت‌زده کنید

گهگاه فرصت هایی برای تعجب اعضای خانواده خود ایجاد کنید. با افزایش سن ، لذتی که از سخاوت دریافت می کنیم و احساسی که دریافت می کنیم بسیار بیشتر از لذتی است که از انتظار و دریافت می گیریم.

بنابراین ، وقتی هدیه ای را در یک موقعیت غیرمنتظره و شگفت انگیز دریافت می کنیم ، هیجان و لذت زیادی برای ما به همراه خواهد داشت.

این نوع حرکت خانواده را بسیار نزدیک و صمیمی نگه می دارد. هر از گاهی با چنین اتفاقات خوشایند و غیرمنتظره ای در خانواده خود هیجان و غافلگیری کنید.

در تماس باشید

با توجه به شیوه جدید زندگی که تجربه می کنیم ، مشکلات فزاینده شخصی و فرصت های کمتری برای با هم بودن ، اعضای خانواده بیشتر و بیشتر از یکدیگر فاصله می گیرند.

اعضای خانواده شما ممکن است به دلایل مختلف از هم جدا شوند. در چنین مواردی ، از طرق مختلف با آنها در تماس باشید.

برای آنها پیام ارسال کنید ، تماس بگیرید و گاهی بازدید از آنها را فراموش نکنید. اجازه ندهید “قلب گمشده” از داستان زندگی شما بگذرد.

 

خانواده‌ی خود را تحسین کنیدخانواده‌ی خود را تحسین کنید

 

از خود بپرسید ، آیا برای تمجید و تحسین خانواده خود به فرصت ها یا شرایط خاصی نیاز دارید؟ شما از اعضای خانواده خود چه انتظاری دارید؟ آیا به عنوان پدر و مادر انتظار بیش از حد از فرزندان خود دارید؟

آیا آنها را برای رسیدن به چیزی تشویق کرده اید و آیا می خواهید از این طریق احساس غرور و رضایت کنید؟

هرچه سطح انتظار از فرزندان ما برای مطابقت با خواسته های ما و تشویق آنها برای پیگیری علایق و استعدادهای خود پایین باشد ، بدون شک نتایج بهتری خواهد داشت.

اگر بیش از حد از فرزندان خود انتظار داشته باشیم ، فشار و استرس زیادی به آنها وارد کرده ایم. بعضی اوقات والدین بیش از حد به فرزندان خود وابسته می شوند و به نوعی با آنها همذات پنداری می کنند. این نوع وابستگی برای هر دو طرف مخرب است.

همیشه به یاد داشته باشید که آنها انسانهای مستقلی هستند و کار شما فقط “دوست داشتن ، حمایت و رها کردن” است.

بنابراین ، ما باید بجای جستجوی فرصت هایی برای انتقاد و عیب جویی ، آنها را همانطور که هست بپذیریم و از هر فرصتی برای ستایش خانواده استفاده کنیم.

هدف از زندگی را به خاطر داشته باشید

گاهی اوقات چنان درگیر کار و مسئولیت های روزمره می شویم که در چرخه مکانیکی کار-خواب-کار گرفتار می شویم و هدف زندگی را فراموش می کنیم.

بعضی از افراد به کار خود اهمیت زیادی می دهند و فشار زیادی به خود وارد می کنند تا به هر قیمت موفق شوند. گاهی اوقات آنها ساعتها در محل کار خود می مانند یا مسافتهای زیادی را از خانه دور می کنند.

این نوع زندگی می تواند در طولانی مدت به خانواده وی آسیب جدی برساند. به همین دلیل است که باید همیشه هدف زندگی را به خاطر بسپاریم.

اگر خانواده و فرزند دارید ، به طور جدی به پایان کار خود فکر کنید. هیچ کس در پایان زندگی خود پشیمان نیست که وقت بیشتری را در محل کار خود صرف نکرده است! اما ساعاتی که می توانستیم در کنار خانواده خود باشیم ، قطعاً تأسف آور نخواهد بود.

ثروتمندترین مرد قبرستان چه فایده ای دارد؟ چه فایده دارد که بهترین رئیس ، تهیه کننده ، مدیر عامل ، کارفرما ، بازیگر و … باشید. اما آیا خانواده ما از ما متنفر هستند و مانند بیگانه با ما رفتار می کنند؟

بنابراین ، همیشه اوقات با کیفیت (وقت با حضور مفید و موثر) را با افرادی که دوستشان دارید و به آنها علاقه دارید ، برنامه ریزی کنید و بگذرانید. این زمان با کیفیت (اعم از بازی ، گفتگو ، گوش دادن یا فقط با هم بودن) باید نسبت به هر کار دیگری اولویت داشته باشد.

به خانواده خود اطلاع دهید که این زمان بسیار ارزشمندی است ، و اگرچه شما به دنبال موفقیت مالی ، پیشرفت شغلی یا نوعی دستاورد هستید ، اما هدف همه تلاش ها بهره مندی از خانواده است

، نه رسیدن به یک هدف دور از همه آینده احتمالی ما ممکن است فردا زنده نباشیم یا آنها زنده نباشند ، بنابراین در زمان حال زندگی کنید. همیشه از بودن در کنار خانواده و عزیزانتان لذت ببرید و قدر آن را بدانید.

«قادر باشید که هر لحظه توقف کنید و گلی را که می‌شکفد، کودکی را که برای اولین بار سر پا می‌ایستد، فرزندی را که خوشحال از مدرسه باز می‌گردد و همسری را که خبر خوبی برای گفتن دارد، تحسین کنید.» ریچارد دنی

منبع:

https://www.chetor.com/66090-خانواده%E2%80%8C-شاد-و-صمیمی/

 

حتما ببینید

مدل آبنما سنگی

130+ مدل آبنما سنگی [خانگی، ویلایی]

آبنما انواع مختلفی دارد که شما می توانید برای حیاط منزل ، هتل ، ساختمان …

4 نظر

  1. مقاله بسیار کاربردی بود خیلی ممنون

  2. منم وقتی از سرکار میام خستم و انرژی ندارم ولی مقاله شما کمک کرد یخورده به خانواده انرژی بدم
    تمرین میکنم
    تشکر

  3. من با کادو دادن به خانوادم انرژی رو به خونه میارم

  4. من هقته ای یکبار خانواده رو میبرم پیک نیک کامل یک هفته انرژی دارن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *