پیکر تراشی شکم و پهلو

فیلم + پیکرتراشی شکم و پهلو چیست و چه عوارض و مزایایی دارد؟

پیکرتراشی شکم و پهلو چیست؟

عمل پیکرتراشی شکم و پهلو امروزه به یکی از پرطرفدارترین جراحی های زیبایی تبدیل شده است. چاقی و چربی ذخیره شده در قسمت شکم و پهلو یکی از آزاردهنده ترین مشکلات و یکی از موثر ترین فاکتورها در کاهش زیبایی بدن است.

این قسمت به دلیل استعداد زیاد در ذخیره چربی دچار تجمع لایه های چربی موضعی شده و فرد را با مشکلات عدیده ای روبرو می کند. اولین اقدام مورد نیاز برای داشتن شکم و پهلوی ایده آل، انجام ورزش مداوم و رژیم غذایی متعادل است.

هرچند برخی افراد ممکن است به دلیل مسائل مختلف و یا برخی محدودیت های فیزیکی و بدنی امکان انجام این کار را نداشته باشند.

در چنین حالتی بهترین انتخاب، پیکرتراشی پهلو و شکم است. بهترین راه برای خارج کردن چربی های موضعی و مقاوم ناحیه شکم و پهلو و رسیدن به ظاهر عضلانی و مد نظر، انجام عمل پیکرتراشی در این ناحیه است.

پیکرتراشی شکم و انواع روش های آن

تغییر سایز و رسیدن به فرم و حجم دلخواه بدن به ویژه از ناحیه شکم شاید کار آسانی به نظر نیاید اما استفاده از روشی چون پیکر تراشی شکم آرزوی رسیدن به سایز دلخواه را برآورده می سازد.

پیکر تراشی شکم عمل جراحی است که برای لاغر شدن استفاده می شود. به وسیله دستگاه پیکرتراشی می توان تمام نواحی مختلف بدن را به فرم دلخواه رساند و از شر چربی های اضافی خلاص شد.

در واقع پیکر تراشی عملی است که بدون تیغ جراحی انجام می گیرد. چربی های اضافی بدن در این روش بدون درد و خونریزی خارج می شوند.

پیکر تراشی در واقع مجموعه ای از روش های تهاجمی و غیر تهاجمی است که به وسیله آن ها می توان نواحی مختلف بدن را به فرم دلخواه درآورد.

تکنیک پیکرتراشی لیپوماتیک تلفیقی از دو تکنیک Tumescent و Power Assisted می باشد. دستگاه لیپوماتیک یکی از دستگاهای لیپولیز در جهان است که توسط FDA تائید شده است.

تفاوت دستگاه پیکر تراشی لیپوماتیک با دستگاه های لیپوساکشن

تفاوت عمده ی دستگاه پیکر تراشی با سایر دستگاه های لیپوساکشن در این است که میله دستگاه علاوه بر حرکت رفت و برگشتی دارای حرکات دورانی و لرزشی است. همچنین در این روش احتمال آسیب به بافت ها بسیار کمتر است بنابراین از اطمینان بیشتری برخوردار است.

انواع پیکر تراشی بدن

پیکر تراشی شکم در نواحی مختلف و در چندین روش صورت می گیرد که عبارتند از

  • لیپوماتیک با بادی جت
  • لیپوماتیک با آب
  • لیپوماتیک واترجت

چگونگی انجام پیکرتراشی با دستگاه

برای انجام مرحله پیکر تراشی شکم ابتدا توسط پزشک متخصص در محل مورد نظر برای شروع پروسه پیکرتراشی شکم، سوراخی به اندازه 2 الی 5 میلی متر ایجاد شده وکانولای دستگاه از طریق سوراخهای ایجاد شده وارد بافت چربی میشود

وبا استفاده از میدانی از امواج مادون صوت بافت چربی محل مورد نظر را تخریب کرده وهمزمان محلول استاندارد را جهت بی حسی موضعی واز بین بردن احتمال خون ریزی به میان بافت چربی میفرستد.

مخلوط این مایع بی حسی و چربی خرد شده در نهایت از همان منافذ ایجاد شده خارج میگردد. لیپوماتیک اینفراسونیک دارای سیستم ایمنی فعال می باشد که وقتی به بافت غیر چربی برخورد کرده، دستگاه را متوقف می کند

بنابراین خطر پارگی احشائی ویا پرفوراسیون ندارد و به دلیل عدم ایجاد حرارت در بافت چربی خطر سوختگی پوست ، نکروز پوست ویا سوختگی محل ورود کانولا را ندارد.

در حقیقت به زبان پزشکان در انجام روش لیپوماتیک برای خوش اندامی از طریق ایجاد چند منفذ کوچک متناسب با قطر کانول، کانول که به هندیس پنوماتیک متصل است از جهات مختلف وارد موضع تحت عمل می شود ،

کانول در جهات مختلف جلو عقب، عمود برهم (X,Y) و گردشی سه بعدی (Nutation) به ارتعاش درآمده و سبب تولید امواجی با فرکانس زیر 20 هرتز در مایع موجود در بافت چربی می شود.

این امواج سبب لیز لوبول های چربی و تبدیل آنها به ذرات چربی دانه ارزنی شده که همزمان تخلیه نیز می گردند.

حرکات سه بعدی کانول سبب ایجاد امواج اینفراسونیک در بافت چربی شده و ارتعاشات این امواج سبب لیز چربی به طور کاملا یکنواخت می شود. حداکثر سایز کانول مورد استفاده بهتر است بیشتر از 5/4 میلی متر نباشد.

همچنین حداکثر میزان چربی قابل تخلیه از بدن هر فرد در یک جلسه بستگی به وزن، سایز و محتوای چربی شکم بدن فرد دارد. میزان چربی تخلیه شده در یک جلسه در بهترین شرایط نباید از 5 لیتر فراتر رود.

در غیر اینصورت احتمال ایجاد اختلالات همودینامیک حین عمل افزایش می یابد. در صورت نیاز فرد به تخلیه چربی بیشتر از سایز نقاط بدن می توان در جلسات دیگری به فاصله بیشتر از 72 ساعت از عمل قبلی چربی این قسمتها را نیز تخلیه کرد.

این فاصله زمانی نیز مربوط به جریان لیدوکائین در بدن است که 72 ساعت به طول می انجامد.

مزایای پیکرتراشی به نسبت لیپوساکشن

در روش پیکرتراشی شکم، لایه چربی زیر پوست در مقایسه با روش لیپوساکشن یک‌نواختی بیشتری دارد و شاهد باقی‌مانده چربی‌ای نیستیم که در روش لیپوساکشن به‌ صورت گلوله‌ ای زیر پوست مانده‌ اند.

در مقایسه با روش لیپوساکشن که گاهی لازم بود، بیمار تا ۱۸۰ روز از گن استفاده کند، در این روش، بیمار باید حدود ۲ هفته از گن استفاده کند.

گاهی‌اوقات این زمان تا ۴ هفته بسته به سن و شرایط بیمار، افزایش می‌یابد. استفاده از گن به این خاطر توصیه می‌شود تا پوست کاملا جمع شود.

در مقایسه با روش لیپوساکشن شکم، میزان صدمه‌ای که به ترابکولاهای پوستی وارد می‌شود، در روش پیکرتراشی شکم کمتر است.

گاهی در روش لیپوساکشن سنتی، به بی‌حسی موضعی و بیهوشی عمومی نیاز است، اما در روش لیپوماتیک، بی‌حسی موضعی مثل جراحی دندان یا برداشتن زگیل‌ تناسلی با لیزر کفایت می‌کند. در روش لیپوساکشن، تورم ناشی از عمل و ترشحات، از عوارض این عمل است، اما در روش پیکرتراشی، ترشحات پس از ۳۶ ساعت برطرف می‌ شود.

ریسک عفونت درپیکرتراشی به نسبت لیپوساکشن بسیار کمتر است.کوفتگی پس از عمل در روش پیکرتراشی، خیلی کمتر از روش ساکشن است.

انجام پیکرتراشی برای چه کسانی مناسب نیست؟

همه‌چیز به نظر و تشخیص علمی پزشک متخصص بستگی دارد. همچنین شرایط بیماران و انتظارات آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. بنابراین بیماران باید در جلسه مشاوره حاضر شوند.

در این جلسه، عوارض، خطرات و مراقبت‌های پس از عمل، تشریح می‌شود. گاهی با عکسبرداری از بیمار، تشریح مصور انجام می‌شود.

گاهی پیش از انجام عمل پیکرتراشی، پزشک برای فرد آزمایش‌هایی هم تجویز می‌کند. علاوه‌ بر افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، بیماران هموفیلی نیز باید از انجام این عمل خودداری کنند.

در عمل لیپوماتیک، خون زیادی از شما می‌رود و این، برای بیماران هموفیلی خطرناک است. اگر بیماری عفونی دارید و سیستم ایمنی بدن شما ضعیف است، از انجام عمل دوری کنید؛ مگر با انجام آزمایش، تشخیص و معاینه پزشک متخصص.

دوره نقاهت پیکرتراشی

دوره ی نقاهت عمل جراحی پیکر تراشی کوتاه بوده و در اکثر موارد بیمار بعد از عمل ترخیص می گردد. سوراخی که برای استخراج چربی ایجاد شده معمولا بعد از دو روز بته می شود و شخص یک هفته بعد از عمل جراحی می تواند به زندگی روزمره دامه دهد.

معایب پیکرتراشی بدن و بادی جت

عوارضی نظیر ورم بافت، کبودی، آمبولی چربی، زیاد ماندن بیمار روی تخت، لخته شدن خون در پا از جمله عوارض لیپوساکشن است که در روش‌های مختلف ممکن است دیده شود،

البته در برخی مطالعات روش جدید را از عارضه کمتری برخوردار می‌دانند اما در مواردی هم آن را یکسان دانسته‌اند. آمبولی خفیف شیوع بیشتری دارد

و خود به خود با مراقبت‌های بعد از عمل برطرف می‌شود و تنها در موارد شدید آن، عوارض شدت میابد، که یکی از مهم‌ترین علت‌ها اصول رعایت نشده به دلیل انتخاب نادرست بیمار با توجه به راهنمایی‌هایی است که پزشک قبل از عمل از بیمار درخواست می‌کند.

منبع:
دکتر صفایی

 

 

حتما ببینید

دلایل ایجاد واژینیسموس

واژینیسموس چیست؟

اگر می خواهید درباره واژنیسموس بیشتر بدانید ، این مقاله را بخوانید. در این مقاله …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *