طرز تهیه فیله مرغ

طرز تهیه فیله مرغ

فیله مرغ با قارچ و هویج غذایی است که روح را لمس می کند.غذاهای سنتی» ترکیبی و ترکیبی با سلیقه های مدرن. ترکیب آب پرتقال و عسل طعم بسیار خاصی به این غذا می دهد که در هر بار سرو تجربه جدیدی را ایجاد می کند. در این آموزش طرز تهیه فیله مرغ را به روشی بسیار خاص و خوشمزه با استفاده از یک دستور ساده اما جامع به شما نشان می دهیم.

برای تهیه فیله مرغ با قارچ و هویج ابتدا مرغ ها را با مخلوط سس سویا، آب پرتقال، سیر، فلفل سیاه و عسل مزه دار کرده و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید. هویج را بخارپز کنید و قارچ ها را سرخ کنید. سپس فیله های طعم دار شده را سرخ کرده و با قارچ و هویج سرو کنید. همچنین، فیله ها را می توان در فر پخت و با سبزیجات مورد علاقه خود مانند بروکلی یا کدو تنبل سرو کرد.

عناصرمقدار
فیله مرغشماره 4
شیر نر3 قاشق غذاخوری
آب پرتقال2 قاشق غذاخوری
سس سویا1.5 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه1 قاشق غذاخوری
عسل1 قاشق چای خوری
آویشن1 قاشق چای خوری
سیر3 قرص
قارچ10 عدد
هویج1 قطعه

طرز تهیه فیله مرغ

مرحله 1: مرغ را آماده کنید

ابتدا فیله های مرغ را با دقت بشویید و در آبکش بگذارید تا آب آن کاملا گرفته شود. سپس فیله ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و سس سویا، آب پرتقال، سیر له شده، فلفل سیاه و عسل را اضافه کنید.

مرحله 2: فیله را مزه دار کنید

با دست مواد را به خوبی با فیله مخلوط کرده و به آرامی ماساژ دهید. در نهایت در ظرف را با درب یا کیسه پلاستیکی بپوشانید و به مدت 2-1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ ها به خوبی مزه دار شوند.

مرحله 3: آماده کردن هویج

حالا هویج ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. یک قابلمه متوسط ​​را با کمی آب پر کنید و یک سبد بخارپز را روی آن قرار دهید. حلقه های هویج را در سبد قرار دهید و درب قابلمه را ببندید. هویج ها را تفت دهید تا نرم شوند اما هنوز کمی ترد شوند. این فرآیند معمولا بین 5 تا 7 دقیقه طول می کشد.

مرحله 4: قارچ ها را سرخ کنید

قارچ ها را بعد از شستن و خشک کردن، ورقه ای برش دهید. یک تابه بزرگ را با کمی روغن زیتون گرم کنید و سپس یک قاشق غذاخوری سیر له شده را به آن اضافه کنید. قارچ های ورقه شده را به تابه اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا آب آن کاملا تبخیر شود. در این مرحله نمک و آویشن را اضافه کنید و در آخر شیر را به تابه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس گرمایش را خاموش کنید.

مرحله 5: فیله مرغ را بپزید

پس از طعم دار شدن فیله ها را از یخچال خارج کرده و همراه با تمام مواد مرینیت شده در تابه داغ قرار دهید. فیله ها را روی حرارت زیاد سرخ کنید تا کاملا بپزند و طلایی شوند. اطمینان حاصل کنید که فیله ها خوب پخته شده و دو طرف آن قهوه ای طلایی می شوند.

مرحله 6: غذا را سرو کنید

پس از پخت کامل فیله های مرغ، آن ها را در ظرف یا بشقاب سرو قرار دهید. قارچ و هویج بخار پز شده را به کنار فیله ها اضافه کنید تا غذای متعادل و خوش طعمی داشته باشید.

مرحله هفتم: فیله مرغ را در فر بپزید

اگر می خواهید فیله های مرغ را در فر بپزید، آنها را در سینی فر یا گریل قرار دهید و فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. فیله ها را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که کاملا بپزند در فر قرار دهید. می توانید در حین پخت یک بار فیله ها را برگردانید تا از دو طرف خوب بپزند. بعد از پخت با قارچ و هویج سرو کنید.

مرحله 8: سبزیجات بیشتری اضافه کنید

به عنوان یک پیشنهاد می توانید ”کلم بروکلییا کدو تنبل را به عنوان سبزی به این غذا اضافه کنید. می توانید این سبزی ها را همزمان با هویج بخارپز کنید یا در کنار فیله ها در فر بپزید تا طعمی متنوع و لذیذ داشته باشند.