رفتار با کودکی که والدینش را می‌زند!

رفتار با کودکی که والدینش را می‌زند!

کودک لمس می کند

برخی از کودکان بین 2 تا 4 سال والدین خود را در شرایط ناراحت ، خجالت و خستگی مورد ضرب و شتم قرار می دهند توصیه می شود قبل از آموزش مهارت های اجتماعی و الگوهای رفتاری مناسب به آنها آموزش داده شود.

پرخاشگری در کودکان یک مشکل است و ما باید دست بدهیم و دیگران را بزنیم یکی دیگر از مشکلات آموزش کودکان است که در جامعه استرس زای امروز در بین کودکان مشاهده می شود.

 

عصبانیت شایع ترین مشکل در کودکان است. این عصبانیت در واقع جلوه ای از درد و نارسایی کودک به دلیل عدم توانایی وی در کنترل دنیای اطراف است.

او ناامیدتر می شود و از خشم منفجر می شود و سرانجام فقط با وسیله ای که در اختیار دارد ، “کتک زدن” به دیگران حمله می کند.

 

با کودکی که پدر و مادرش را کتک می زند چگونه رفتار کنیم

این برای بسیاری از والدین اتفاق می افتد ، خود را گم نکنید ، اما شما باید صبر داشته باشید و علت اصلی را با صبر و تحلیل تجزیه و تحلیل کنید.

رفتار صحیح را به فرزند خود بیاموزید

وقتی کودک شروع به ضرب و شتم کرد ، نتوانست خشم خود را کنترل کند. مادر برای کنترل عصبانیت باید به فرزند خود بیاموزد که کودک ناراحت یا عصبی است.

این آموزش ها باید به طور غیرمستقیم به کودک داده شود. به عنوان مثال ، مادر یک کیک کوچک و ساده شمع روشن می کند ، به کودک می گوید نفس خود را از طریق بینی بگیرید تا بتوانید شمع را منفجر کنید ،

شما فقط به او یاد می دهید که عمیق نفس بکشد و با ادامه این کار ، کنترل خشم در آن نهادینه شده است.

 

– الگوی خوبی باشید

مراقب رفتار خود باشید. کودک آینه تمام رفتارهای دیگران ، به ویژه خانواده اش است. هنگامی که کودک والدین خود را می زند ، در واقع آن را از کسی یاد گرفته است.

این شخص می تواند مادر ، پدرش یا اطرافیانش باشد. وقتی والدین در حال حاضر نمی توانند عصبانیت خود را کنترل کنند ، کودک این رفتار را می بیند و در چنین شرایطی واکنش یکسانی از خود نشان می دهد.

 

– محتوای ابزار سرگرمی کودک خود را بررسی کنید

به محتوای فیلم ، بازی ، داستان و … توجه کنید. از خشم و ضرب و شتم نباید در داستان ها و نمایش های شما و اطرافیان استفاده شود.

شما باید در بازی ها و داستان ها و برنامه های کودکانه و بازی های کودکانه در کودکستان بر رفتار دوست داشتنی و ملایم تأکید کنید. برای این کار از رفتارهای خوب و اجتماعی او عکس و فیلم بگیرید و آنها را با لبخند و نشان دادن آن تقویت کنید.

اهمیت تربیت کودکان ، لمس کودک ، کنترل خشم کودک
نحوه برخورد با کودکی که دست می دهد

رفتار با کودکی که والدینش را می‌زند!

– به کودک در بیان احساسات خود کمک کنید

هنگامی که کودک مورد ضرب و شتم قرار می گیرد ، در واقع قادر به ابراز احساس نیست که نمی تواند به خواسته خود برسد ، بنابراین چنین احساسات درونی را آزاد می کند.

مادر یا پدر می توانند با خواندن کتاب یا انجام بازی به کودک بیاموزند که کودک می تواند احساسات خود را در زمان های مختلف به دیگران ابراز کند تا احساس بهتری داشته باشد.

 

– تنظیم قوانین

شما باید در خانه و در میان اعضای خانواده قوانینی ایجاد کنید ، مبنی بر اینکه کودک حق ندارد رفتاری را انجام دهد که شما آن را صحیح نمی دانید و یا از منافع وی خالی است.

هنگامی که کودک شروع به کتک زدن والدین خود می کند ، به جای گفتن عبارت (ضرب و شتم نکنید) ، باید به کودک جدی هشدار دهیم که رفتار او نامناسب است و نباید تکرار شود.

 

– از امر و نهی زیاد پرهیز کنید

امر و نهی و سختگیری بیش از حد کودک را عصبی و عصبانی می کند و می تواند منجر به شیدایی شود. به بازی اجازه دهید و لذت ببرید ، به شرطی که به خود و دیگران آسیب نرساند و کارهای اضافی و محدودیت ها را برطرف کنید.

 

به نیازهای در حال ظهور او توجه کنید

بعضی اوقات کودک این کار را برای جلب توجه انجام می دهد و گاهی از روی حسادت ، نیازهای او را به صورت متعادل برآورده کنید و حسادت کودک را با رفتار خود ، مثلاً با کودک دیگر و غیره تحریک نکنید.

 

“اجازه ندهید شرم شما را آزار دهد.”

ترک جدی و بدون پرخاشگری والدین از محیط اولین راه مقابله با این رفتار کودک است و سپس به آرامی می گوید که در حالی که چنین رفتاری می کنی ، از خواسته های او اطاعت نمی کنی و به محض توجه به او توجه می کنی.

رفتار مورد نظر. وقتی کودک به خواسته خود نرسید ، آنها پس از گریه و ضرب و شتم این کار را انجام دادند. اطمینان حاصل کنید که کودک در زمان دیگری امن ترین راه را برای دستیابی به خواسته های خود انتخاب می کند تا والدین بتوانند آنچه را که می خواهد برای او فراهم کنند.

 

– آرام بودن

لحظه ای که کودک شروع به ضرب و شتم والدین خود می کند ، باید آرامش خود را حفظ کنید تا بتوانید به درستی با کودک برخورد کنید. اگر نتوانستید با کودک آرامش و برخورد پرخاشگرانه داشته باشید ، تصویری از نتیجه خواهید گرفت.

 

– گفتگوی صمیمی

گفتگوی قلبی با کودک در مورد آسیب های رفتار او و ابراز نگرانی و ناامیدی در مورد آن نیز مجازاتی به معنای محرومیت از او و تشویق او از مواردی است که دوست دارد. این نیز بازی می کند

منبع:
https://www.beytoote.com/baby/tuition/angry1-child-parents.html

————————.

چرا کودک والدین خود را کتک می زند؟

ضرب و شتم پدر و مادر یک حمله جدی است و می تواند بسیار شرم آور ، شرم آور و ناامید کننده باشد. بعضی از والدین از چنین شرایطی احساس شرمندگی و ناامیدی می کنند.

برخی دیگر معتقدند که کودک آزاری نشانه ضعف آنها در والدین است و آنها نتوانسته اند پدر و مادر خوبی باشند. برخی از افراد برای کمک به حل این مشکل شرمنده اند.

البته تقریباً همه کودکان یک بار یا بیشتر این کار را انجام داده اند ، اما نحوه واکنش والدین در تکرار اعمال کودک تأثیر می گذارد. بنابراین ،

اگر شما از آن دسته والدینی هستید که از ضرب و شتم کودک خود جان سالم به در برد ، ادامه این مقاله را بخوانید تا بفهمید عکس العمل درستی هنگام کتک خوردن والدین توسط کودک چیست و دلیل این اتفاق چیست

دلایل کتک زدن والدین توسط کودک

کتک خوردن والدین از کودک

اولین چیزی که والدین باید بدانند این است که رفتار پرخاشگرانه و ناهنجاری های رفتاری در کودکان خردسال امری عادی و تا حدودی طبیعی است.

کودکان زیر شش سال آنقدر بالغ نیستند که بتوانند عصبانیت خود را کنترل کنند. کودک ممکن است بداند که کتک زدن یا گاز گرفتن اشتباه است

، اما در این سن توانایی کمی در کنترل خود دارد. دلایل مختلفی برای کتک خوردن کودک خردسال توسط والدین وجود دارد که شایع ترین آنها در زیر ذکر شده است.

خشم و ناامیدی

عصبانیت یک مشکل اساسی در کودکان است. کودک ناامیدی خود را از عدم توانایی خود در کنترل جهان به صورت عصبانیت ابراز می کند.

او می خواهد کاری انجام دهد یا درخواستی دارد که شما با آن مخالف هستید. او احساس ناامیدی می کند و از آنجا که بسیار جوان است ، قادر به بیان احساسات خود به درستی نیست و این باعث ناامیدی و عصبانیت او می شود.

در نتیجه ، او از تنها ابزار خود برای نشان دادن خشم و ضرب و شتم شما استفاده می کند.

ناتوانی در برقراری ارتباط

تمایلات و تمایلات کودک در دو سالگی بیشتر و شدیدتر می شود اما مهارتهای کلامی وی هنوز به اندازه کافی رشد نکرده است.

کودک به دلیل کمبود مهارت های کلامی و زبانی از روش های دیگری برای بیان خواسته ها و نیازهای خود استفاده می کند. فریاد می زند ، غر می زند یا می زند.

استرس

بزرگ شدن کار سختی است و باید از آن قدردانی کرد. بسیاری از کودکان وقتی با چالش های رشد مواجه می شوند شدیداً دچار استرس و اضطراب می شوند.

در این مرحله ، کودک انرژی کافی برای کنترل خود ندارد. حوادث اضطراب آور مانند جرقه عمل می کنند و باعث می شوند هر ناراحتی کمی بزرگتر به نظر برسد. در نتیجه ، احتمال ضرب و شتم چنین کودکی بیش از دیگران است.

جلب توجه

کودک نیاز به توجه دارد. معمولاً کودکان سعی می کنند از روشهای مثبت برای جلب توجه استفاده کنند ، اما وقتی مورد توجه قرار نمی گیرند همه کارها را برای جلب توجه لازم انجام می دهند ، حتی موارد منفی و بد.

کودکی که مدام مورد غفلت قرار می گیرد خیلی زود متوجه می شود که اگر پدر و مادرش را پوزخند بزند یا کتک بزند ، تمام توجهات را به خود جلب می کند.

راه‌های کنترل کتک خوردن والدین از کودک

کتک خوردن والدین از کودک

قانون گذاری کنید

برای رفتار محترمانه در خانه قوانینی وضع کنید. روشن کنید که لگد زدن ، ضربه زدن ، گاز گرفتن یا سایر اعمال خشن بدنی مناسب نیست و کودک اجازه این کار را در خانه ندارد.

از جملات مثبت برای آموزش قوانین رفتار احترام آمیز استفاده کنید. به عنوان مثال ، به جای اینکه بگویید: “به من ضربه نزن” ، بگو: “از لمس محترمانه و مناسب استفاده کن”.

با کودک خود در مورد قوانین رفتار احترام آمیز صحبت کنید تا مطمئن شوید که او از عواقب شکستن آنها آگاهی دارد.

رفتار مناسب را به کودک آموزش دهید

وقتی کودک شما آرام و راحت است ، مهارت های کنترل خشم را از طریق بازی و بازی به او بیاموزید. به کودک خود بیاموزید که هنگام عصبانیت نفس عمیق بکشد ،

خط بکشد یا صف بکشد ، با گل یا خمیر بازی کند ، در مورد عصبانیت و علت آن صحبت کند یا اینکه به اتاق او برود و آنچه دوست دارد انجام دهد.

با کودک خود در مورد احساسات و انواع مختلف احساسات صحبت کنید. آنها را نام ببرید و نحوه بیان صحیح آنها را به کودک بیاموزید.

آموزش و گفتگو درباره احساسات و عواطفی مانند شادی ، غم و غضب و عصبانیت به کودک روش خوبی برای ابراز وجود می دهد و می تواند جایگزین ضرب و شتم والدین شود.

وقتی فرزندتان به شما حمله می کند ، به او بگویید: “مرا نزن. “این رفتار شما مرا آزار می دهد.” با گفتن این جمله شما به فرزند خود می آموزید که صدمه زدن به دیگران کار درستی نیست و نمی توانید چنین رفتاری را تحمل کنید.

به نشانه ها دقت کنید

به مدت یک هفته با دقت رفتار کودک خود را کنترل کنید. آیا رفتار پرخاشگرانه کودک در ساعات خاصی از روز افزایش می یابد؟ اگر کودک قبل از شام یا بعد از مدرسه هیجان زده و عصبانی باشد ، به احتمال زیاد به دلیل گرسنگی است.

آیا کودک وقتی خیلی خسته است بیشتر ضرب و شتم می کند؟ در این صورت ، یک محیط آرام و آرامش بخش راه حل است.

اگر به آنچه در دنیای کودک اتفاق می افتد توجه کنید ، به راحتی برای هر رفتار غیر معمول او راه حلی پیدا خواهید کرد.

الگوی خوبی باشید

هنگام عصبانیت به رفتار و واکنش های خود توجه کنید. کودک هنگام عصبانیت نیز همین کار را می کند. الگوی خوبی برای فرزندتان باشید. کودکان از رفتار شما تقلید می کنند ، نه از حرفه ای بودن شما.

از تنبیه بدنی کودک خودداری کنید

اگر از تنبیه بدنی برای تنبیه کودک به دلیل ضرب و شتم پدر یا مادر استفاده کنید ، او تعجب خواهد کرد که چرا فقط او مجاز به این کار نیست.

کودکان بیش از آنچه می گویند به رفتار شما توجه می کنند. الگوهای رفتاری احترام آمیز را برای مقابله با ضرب و شتم والدین به او نشان دهید.

واکنش مناسب کودک نسبت به غم ، شادی یا عصبانیت را نشان دهید. فرزند شما رویکرد صحیح را از شما می آموزد.

از متخصصان کمک بگیرید

اگر کودک شما پیر است و وقتی عصبانی است هنوز کتک می زند ، حتماً از متخصص کمک بگیرید. برای تعیین علت اصلی رفتار کودک ، ممکن است به مطالعات تخصصی بیشتری نیاز باشد.

گاهی ضرب و شتم به دلیل مشکلات اساسی اتفاق می افتد. به عنوان مثال ، برخی از کودکان مبتلا به اختلال کم توجهی و بیش فعالی یا نافرمانی در کنترل خشم خود مشکل دارند.

همچنین ، برخی از کودکان با تاخیر رشد یا توانایی های شناختی کمتر قادر به ابراز احساسات خود به درستی هستند.

منبع:

چرا کودک والدین خود را کتک می زند؟

2 نظر

  1. پسر منم خیلی شلوغ می کنه ولی نمیزنه

  2. محدودش کنید حسب کار دستش میاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *