خواص کره بادام زمینی

کره بادام زمینی با اسیدهای چرب غیر اشباع، ویتامین ها و مواد معدنی برای قلب مفید است و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. این ماده غذایی با ایجاد احساس سیری به کنترل وزن کمک می کند و برای دیابتی ها انتخاب خوبی است زیرا بر سطح قند خون تاثیر مثبت دارد. کره بادام زمینی به دلیل داشتن پروتئین و کالری بالا در بین بدنسازان محبوب است. همچنین به کاهش التهاب و مبارزه با بیماری هایی مانند آرتریت کمک می کند و ممکن است خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهد. در این مقاله به جزئیات درباره خواص کره بادام زمینی می پردازیم، با ما همراه باشید.

خواص کره بادام زمینی

مهمترین خواص کره بادام زمینی

  • فواید قلبی کره بادام زمینی
  • کره بادام زمینی و کاهش وزن
  • تاثیر کره بادام زمینی بر دیابت
  • نقش کره بادام زمینی در بدنسازی
  • فواید تغذیه ای کره بادام زمینی
  • کره بادام زمینی و پیشگیری از سرطان
  • خطرات آفلاتوکسین در کره بادام زمینی
  • حساسیت به بادام زمینی و عواقب آن

فواید کره بادام زمینی برای قلب

کره بادام زمینی» به عنوان یک منبع غذایی غنی از مواد مغذی، فواید بی شماری برای سلامتی به ویژه برای قلب دارد. این محصول حاوی اسیدهای چرب تک غیراشباع، اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه، نیاسین، منیزیم و ویتامین E است که همگی در بهبود عملکرد قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی نقش اساسی دارند. نسبت چربی های اشباع نشده به اشباع در کره بادام زمینی، که مشابه روغن زیتون است، به سلامت قلب کمک می کند. تحقیقات نشان می دهد که مصرف زیاد آجیل و کره آن می تواند خطر مرگ بر اثر بیماری قلبی را کاهش دهد. بنابراین، استفاده از کره بادام زمینی به عنوان یک روش مقرون به صرفه برای ارتقای سلامت قلب توصیه می شود.

خواص کره بادام زمینی برای کنترل وزن

شواهد علمی نشان می دهد که خوردن بادام زمینی و سایر آجیل ها می تواند به حفظ و کاهش وزن کمک کند. دلیل این امر پروتئین، چربی و فیبر موجود در بادام زمینی است که باعث احساس سیری و کاهش اشتها می شود. یک مطالعه در سال 2018 نشان داد که مصرف آجیل، از جمله بادام زمینی، خطر ابتلا به چاقی را کاهش می دهد. مطالعه دیگری نشان داد افرادی که دو بار یا بیشتر در هفته آجیل می‌خورند، در طی 8 سال وزن کمتری نسبت به افرادی که به ندرت آجیل می‌خورند، اضافه می‌کنند.

خواص کره بادام زمینی برای دیابت

از آنجایی که کره بادام زمینی کربوهیدرات کمی دارد و چربی، پروتئین و فیبر بالایی دارد، می تواند تاثیر مثبتی بر سطح قند خون داشته باشد. این خواص به افراد مبتلا به دیابت اجازه می دهد تا بدون نگرانی در مورد افزایش قند خون، کره بادام زمینی را در رژیم غذایی خود بگنجانند. انجمن دیابت آمریکا جایگزینی چربی های اشباع شده با چربی های اشباع نشده را توصیه می کند و کره بادام زمینی و بادام زمینی به عنوان منابع خوبی از چربی های غیر اشباع شناخته شده اند. مطالعه ای در سال 2013 نشان داد که خوردن بادام زمینی یا کره بادام زمینی به عنوان بخشی از صبحانه به زنان دارای اضافه وزن در معرض خطر دیابت نوع 2 کمک می کند قند خون خود را بهتر کنترل کنند.

خواص کره بادام زمینی برای بدنسازی

بدنسازان و ورزشکاران کره بادام زمینی را به دلیل داشتن کالری و پروتئین بالا در برنامه غذایی خود قرار می دهند. خوردن کره بادام زمینی یک راه آسان برای افزایش دریافت کالری و چربی های سالم است. اگرچه کره بادام زمینی منبع کاملی از پروتئین نیست، اما می تواند بخش مهمی از پروتئین مورد نیاز روزانه شما را تامین کند. ترکیب کره بادام زمینی با نان سبوس دار یک وعده غذایی کامل ایجاد می کند که پروتئین مورد نیاز بدن را تامین می کند، زیرا نان ماده مغذی متیونین را فراهم می کند که در کره بادام زمینی به وفور کمتر است.

خواص کره بادام زمینی برای سلامت بدن

به عنوان یک غذای محبوب، کره بادام زمینی نه تنها حاوی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است، بلکه دارای ترکیبات فعال بیولوژیکی است که فواید سلامتی قابل توجهی دارد. این غذای عالی با آنتی اکسیدان های قوی مانند اسید p-کوماریک به کاهش التهاب و مبارزه با بیماری هایی مانند آرتریت کمک می کند. علاوه بر این، وجود رسوراترول در کره بادام زمینی خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سایر بیماری های مزمن را کاهش می دهد که نشان دهنده اهمیت مصرف منظم این ماده غذایی در حفظ یک زندگی سالم است.

خواص کره بادام زمینی برای سرطان سینه

مطالعات علمی بر اهمیت مصرف کره بادام زمینی در سنین جوانی تاکید دارند زیرا ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری خوش خیم پستان (BBD)، یک عامل خطر برای سرطان سینه کمک کند. این یافته ها که در مجله تحقیقات و درمان سرطان پستان منتشر شده است، نشان می دهد که مصرف منظم کره بادام زمینی و آجیل در هر سنی می تواند به طور قابل توجهی از ایجاد BBD در 30 سالگی جلوگیری کند. این مطالعات همچنین به ارزش مصرف دانه های دیگر مانند سویا و لوبیا به همراه چربی های گیاهی و آجیل در محافظت از زنان در برابر MHD اشاره می کند.

خطرات آفلاتوکسین در بادام زمینی

با وجود فواید فراوان، کره بادام زمینی ممکن است حاوی ترکیباتی باشد که خطرات سلامتی را به همراه دارد، از جمله آفلاتوکسین. این ترکیبات سرطان زا که توسط قارچ آسپرژیلوس تولید می شوند، می توانند تحت شرایط خاصی در هنگام رشد بادام زمینی ایجاد شوند. با این حال، روش های پردازش مدرن، محتوای آفلاتوکسین را تا 89٪ کاهش داده است و به طور قابل توجهی خطرات بالقوه را کاهش می دهد. بنابراین، کره بادام زمینی فرآوری شده با استانداردهای کیفیت بالا می تواند برای مصرف بی خطرتر باشد.

آلرژی به بادام زمینی

آلرژی به بادام زمینی یکی از شایع ترین آلرژن های غذایی است که می تواند در افراد حساس عوارض جدی ایجاد کند. موسسه ملی بهداشت (NIH) تخمین می زند که این آلرژن هر سال بیش از 3 میلیون آمریکایی را تحت تأثیر قرار می دهد. افرادی که به بادام زمینی حساسیت دارند باید از مصرف کره بادام زمینی و محصولات مرتبط خودداری کنند تا از واکنش های آلرژیک جلوگیری کنند. بر اساس گزارش NIH، تنها 20 درصد از افراد مبتلا به آلرژی می توانند به مرور زمان واکنش های آلرژیک را تجربه نکنند که اهمیت تشخیص و درمان دقیق آلرژی را برجسته می کند.

کره بادام زمینی را در رژیم غذایی خود بگنجانید

گنجاندن کره بادام زمینی به عنوان یک منبع غذایی مغذی و خوشمزه در رژیم غذایی روزانه فرصت های بی شماری را برای افزایش مصرف مواد مغذی ارائه می دهد و به شما یادآوری می کند که مراقب کالری دریافتی خود باشید. با توجه به اینکه دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی حاوی حدود 200 کالری است، باید در مصرف آن دقت کرد تا از اضافه وزن جلوگیری شود. با این حال روش های متفاوت و جالبی برای استفاده از این غذا وجود دارد. تعدادی مثال در زیر آورده شده است.