برای شروع کسب و کار داشتن سرماه کار را راحت می کنداما من بدون داشتن سرمایه فکر میکردم اوضلع خیلی سخت می باشد اما وقتی کسب و کار در حوزه رشته را شروع کردم با پول مشتری توانستم به درآمد برسم و موفق شوم در این مفاله به معرفی انواع رشته پرداخته شده است.
رشته پلویی
یکی از انواع پلوها که در آشپزی ایرانی از جایگاه بسیار ویژه ای برخودار است رشته پلویی می باشد که به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ ایرانی نه تنها برای برای مردم همدان و زنجان بلکه برای سایر نقاط کشور نیز ارزشمند و گران بهاست.
یکی از سوالات مهمی که خانمهای باردار در خصوص مصرف این غذا یعنی رشته پلو نموده اند این است که این غذا چطور باید توسط آنها مصرف شود و اینکه چه خواص و مزایایی برای آنها ایجاد خواهد شد.
در این خصوص باید خدمت تان عرض کنیم که رشته پلویی به دلیل داشتن سبوس که یکی از عناصر مهم و قابل توجه برای سلامت جنین به شمار می رود حتما مصرف آن باید در برنامه غذایی جای گیرد.
آش رشته
جالب است بدانید آش رشته از معروفترین آشهای ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی میخورند. بسته به عادتهای خانوادگی از این خوراک به عنوان پیش خوراک یا خوراک اصلی استفاده میشود(ولی آش غذا نیست). همچنین گاهی در مهمانیها در فصل زمستان یا در روز سیزدهبهدر و یا مراسم افطار مسلمانان در ماه رمضان از آش رشته به عنوان پیش خوراک استفاده میشود. آش رشته در ماه رمضان جایگاه ویژهای بین خانوادههای ایرانی دارد و از جمله خوراکهای مناسب این ماه است.
نوعی دیگر از روش های طبخ آش محلی بروجرد یا همان آش لوبیا قرمز، پخت با سبزی هایی همچون اسفناج می باشد که در مرحله پخت حبوبات و بلغور جو، سبزی ها را به همراه پیاز داغ به مواد افزوده تا آش جا بیفتند.
رشته سوپی
باید بگوییم که رشته سوپی یا ورمشیل به نوعی یک رشته فرنگی است که به صورت های نوار های نازک و طولانی ساخته می شوند.
از این محصول اکثرا برای تهیه انواع سوپ ها استفاده می شود اما استفاده اصلی آن برای نودل و در برخی از کشور ها نیز برای تهیه اسپاگتی و یا ماکارونی استفاده می شود.
همه رشته و موادی که برای تهیه ماکارونی ها استفاده می شود همان آب و آرد و نمک ید دار هستند و تنها تفاوتشان در استفاده و نیز انداره و طول رشته هایی است تولید می شوند. این رشته هایی که به صورت آماده در بازار ها موجود هستند به صورت خام بوده و در حین پخت سوپ ها پخته آماده خوردن می شوند.