از نوجوانی در کسب و کارهای مختلفی برای دیگران کار کردم و آب باریکه ای از حقوقم را صرف خانواده ی خود می کردم که به علت وام هایی که داشتم هیچ پس اندازی نداشتم و یک روز با وارد شدن به حوزه پرده و راه اندازی کسب و کار برای خودم توانستم آب باریکه را تبدیل به رودخانه ای پر آب کنم.
پرده زبرا
قبل از هر چیز باید بدانید که دوخت این پرده ها بسیار آسان است و حتی اگر یک آموزش ساده داشته باشید، قطعا می توانید این نوع پرده ها را در منزل بدوزید که سادگی و استفاده از پارچه ابریشمی یکی از مزیتهای پرده زبرا است.
با توجه به اینکه امروزه سلیقه مردم به سمت خرید اجناس ساده و بی زرق و برق رفته است، جای تعجب نیست که این مشکل مربوط به پرده پانچ نیز بسیار باشد درست است و این مورد یکی از دلایل اصلی فروش این نوع پرده در بازار خواهد بود.
استفاده از پرده پانچ بسیار آسان است و در هنگام کشیدن این نوع پرده آسیبی نمی بیند و می توانید این پرده را با چوب حرکت دهید.
شایان ذکر است سبک این پرده بسیار جذاب و زیبا بوده و دلیل اصلی فروش بالای این محصول سبک زیبای آن است.
پرده
این نوع از پرده دارای طرح و مدل های جدیدی می باشند که امروزه در بازار داخلی فروش آن بسیار رواج پیدا کرده است؛ یکی از مزیت های این محصول راحتی در نصب پرده پرده زبراشید بوده که بسیار مورد توجه خریداران قرار گرفته است.
مزیتی که این گونه پرده ها در برابر انواع پرده های قدیمی دارد، نوردهی بسیار بالای آن می باشد که علاوه بر زیبایی آن در محیط منزل، می تواند به عنوان یک نورده عالی عمل کند.
پرده های زبرا دارای طرح های متفاوتی اعم از ساده و طرحدار می باشند. طرح های ساده آن معمولا دارای قیمت های پایین تری بوده اما مدل های گلدوزی شده و یا ترک آن از قیمت بالاتری برخوردار هستند؛ جنس این پرده ها معمولا از پارچه، کتان و پلی استر می باشند.
پرده پذیرایی
در ابتدا باید پرده پذیرایی که توسط کارخانه مونتاژ شده است را به همراه پایه های مربوط به نوع نصب دیواری و یا سقفی در دسترس داشته باشیم.
یک سری از ابزار کار مانند یک مداد برای انجام علامت گذاری، یک متر برای اندازه گیری دقیق مکان نصب، پیچ شماره های 4 یا 5 و رول پلاک مخصوص آن، دریل به همراه مته سایز 4 و یا 5 در انجام این کار لازم است.
نصب پرده زبرا با پایه دیواری: ابتدا باید سایز پرده مورد نظر را در نظر بگیریم و سپس به مقدار 10 الی 15 سانت به سمت داخل از طرفین پرده، دیوار را علامت زده و با استفاده از دریل سوراخ کنیم.
سپس با پیچ و روپلاکی که موجود داریم پایه ی پرده ی مربوطه را به دیوار نصب کرده و بعد از نصب آن، پایه سقفی آن را توسط پیچ و مهره، زیر پایه دیواری آن به صورت افقی نصب می نماییم.
نا گفته نماند که امروزه برای نصب پرده نیازی به پیچ و مهره نیست فقط باید پایه سقفی را بر روی پایه دیواری چفت کنیم.